Šta znači biti mama | BA.Lamareschale.org

Šta znači biti mama

Šta znači biti mama

Postati mama donosi najveće radosti i izazove.

Samo pitajte ovih veterana i nove majke

Šta to znači biti mama

Postati mama donosi najveće radosti i izazove.

Samo pitajte ovih veterana i nove majke

Lauren Flynn Kelly

"Jedna stvar koja me je stvarno iznenadilo je nivo mira koji je došao sa majčinstvo. Nekada sam da brinem svaku sitnicu, stvari koje su van moje kontrole, ali nakon što je moja kćerka, Skaj, rođena je, shvatio sam da je zabrinjavajuće je ukupni gubitak energije. Bilo je vremena kada sam bio pod stresom mama na nemiran novorođenče, i mislim da su njih dvojica povezani. Sada smo samo dva chill jaje jajetu. Imajući kćeri stavlja sve u perspektive. "

Laura Lohnes

"U trenutku kada sam pogledao test koji vidjela riječ" Trudna 'srce mi je stalo i oči pune suza. Sam se bojao smrti. Kad je naš sin dao da me po prvi put, i ja službeno postala odgovorna za drugu života. Bio sam zabrinut da ne bi bila dobra mama. Gledajući unatrag, shvatim da svi shvatiti. Nisam imao ništa bojati. Vidim ovog malog dječaka koji ja poznajem samo malo više od godinu dana , i ja sam zapanjen koliko ga volim. Ljudi pokušavaju da to objasnim, ali ja ne mislim da zaista shvatiti taj nivo ljubavi dok se ne dogodi da ti. Osjećam se kao da je oduvijek bio dio mog života, i ja sam tako blagoslovljen. "

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

Idy Stern

"Najbolja stvar kao mama mi je veza osećam mojoj djeci. Znajući da se osjećaju sigurno, da mi vjeruješ, i oslanjaju se na mene za sve stvarno stavlja sve u perspektivu za mene. To može biti pomalo zastrašujuće znajući koliko oni se oslanjaju na vas, ali na kraju uspješnog dana kada ste ih uvuci u krevet sa poljupcima i oni vam reći koliko te volim... Neprocjenjivo. "

Wendy Savin

"Najveće dostignuće u mom životu je podigao dva divna sina! Oni su odrasli (prebrzo!) Iz slatka, sladak bebe [zamišljala kao mladiće] da zgodan, pametan, mladi ljudi. Oni su me tako jako ponosan na njihov zvjezdani dostignuća i mudre odluke, i oni su postavili primjer za mene da bude uvjeren, jak, sposoban žena. "

load...

Diana Hadži-Antich

"Neko me jednom pitao:" Čija dostignuća ćeš biti ponosan kad si [godina] 60, tvoje ili vaše djece? Moj odgovor je moje dece. Najbolji deo kao mama je vidjeti svoju djecu naći svoju strast u životu i znam da ti je pomogao s tog putovanja. "

Katie Schwartz-Rosenau

"Biti mama je najisplativijih stvar koju sam ikada učinio u mom životu. Neverovatno je šta je ljubav imam za ovu malu osobu. Mislim da je jedna stvar koja me je najviše pogodio u kao mama da je moj muž i ja smo doslovno oblikuju ovaj mladi život. Većina ideja, vrijednosti i životne lekcije koje će mu čovjek da će uskoro biti, on će učiti od nas napraviti. Također me gledati na svoj život i primjer ja postavljam za njega. Ono što je on uči od mene za samo gleda šta radim, kako reagirati, kako sam komunicirati? Želim biti najbolji primjer što mogu, tako da odraste da bude sretan, uvjeren, loving, velikodušna osoba. "

Rondi Frey

"Postati mama sve na bolje mijenja. Od trenutka kada su rođeni, i uprkos nekim teškim vremenima učenje bude novi mama, znala sam da moj život će biti ispunjen s radošću, srećom, čudo, i ljubavi. Gledanje moja djeca rastu i razvijaju je najdivnija iskustvo za mene, i vidim mnogo o sebi ogleda se u njihovoj ličnosti i želje. Vidjevši ih sazrijevaju u jak, pametan, nezavisna i kreativne odrasle je blagoslov za mene svaki dan. Ja bih moja zaostavština sa svojom djecom biti da oni postanu ljubavi roditelja, i da su dobili što više radosti i pitam se od svoje djece kao što sam dobio od njih. Za mene, svaki dan je Mothers Day! "

Natalie Hawkins

"Majčinstvo je početak vrlo svestran put radosti, znanja, smijeha, ljubavi, obrazovanja i strah. To počinje od trenutka začeća i da će vam obogatiti za cijeli život."

load...

Anna Venticinque

"Biti majka je znati bezuslovnu ljubav. To me je zaista naučio pravo značenje ljubavi i strpljenja. Učinio bih sve za svoju djecu bez razmišljanja. Da bi tako slobodno od sebe, je najljepši dio majčinstva. "

load...

Povezane vijesti


Post Život

Ove 9 žena pokazuju jednom i za sve što je Cellulite prelepo

Post Život

8 stvari ženama svake veličine treba da rade bez jedne unce srama

Post Život

10 puta ste bili super zahvalni za vašu veliku guzicu

Post Život

Savjeti za poboljšanje samog sebe

Post Život

Novi zakoni o pobačaju čine pribavljanje sigurnih, pristupačnih procedura sve teže za žene

Post Život

Check Out the Sequel to the Devil Nosi Pradu

Post Život

17 Problemi Samo žene s velikim sisama razumeju

Post Život

20 stvari koje možete potpuno besplatno dobiti na svoj rođendan

Post Život

Brza istina o putovanju

Post Život

Uradi Pravila za karnevalsku vožnju

Post Život

7 Kampanje za kampanje koje imaju istopolne parove

Post Život

Razgovor sa Allison Janney