Go Green Tips od ekoloških hollywoodskih zvezda | BA.Lamareschale.org

Go Green Tips od ekoloških hollywoodskih zvezda

Go Green Tips od ekoloških hollywoodskih zvezda

Go green: Ovi zeleni poznatih nude jednostavnih saveta okoliša za odlazak zelene spasiti Zemlju za buduće generacije

Za potpuni vodič za Green Living provjeri WH-a "50 Ways to Go Green."

Adrienne Janić (Co-Host TLC-a Generalka) "Pomaganje okoliš je dio mog svakodnevnog života i svatko može početi sa radi nekoliko stvari koje su bez napora! Broj jedan stvar je recikliranje! Drugi donosi svoju platno torbe za trgovine - to pomaže da smanje korištenje plastičnih i papirnih kesa A malo truda od svih zaista može ići dug put da pomognu Zemlji !! ".

Sharon Lawrence (NYPD Blue) "Mi smo koristili soja izolacija u našem planinarskom domu za grijanje i hlađenje, kao jedemo u Akasha organski restoran u Culver City, a ja sam otkazao sve svoje kataloge koje ne koriste odgovarajuće ekološke prakse."

Maiara Walsh (Cory u Domu) "Moj broj jedan stvar je da recikliraju sve, od novina do limenke, pa čak i ja koristim platnenu torbu umjesto plastične one kad odem u prodavnicu."

Raphael Sbarge i Lisa Akey (bivši Broadway zvijezde, trenutni vlasnici dječje odjeće butik Sugar Baby on the Sunset Strip) "Mi smo radili u dva glavna načina da usaditi osjećaj zelene u djece. Prvi je kroz sve male stvari svi pokušavaju da urade: voziti hibrid, kompost, promijeniti naš sijalica energetski efikasnijim, recikliranje, donijeti torbu u supermarket, jesti (i smanji naše izlete u restoranima ili fast food), itd "No, drugi način je kroz igru: imamo organski vrt koji smo svi skloni, korova i gledati raste.

load...

Mi smo posadili nekoliko stabala i pod nazivom njih (i razgovarati s njima).

Govorimo o (a ja sam ukazao na opasnost od "legla-bube") i pravimo stvar koju treba vremena da se miris cvijeća i pridržavati svih mnoge promjene načina prirodi: lišće okreće boja u jesen, novi pupoljci na drveću u proljeće, i prekrasnom ružičastim cvijećem koji se pretvaraju u ukusne breskve dođe ljeto. "

Povratak u 50 Ways To Go Green stranicu

Kili Shaye Brosnan i Pierce Brosnan (Die Another Day, The Thomas Crown Affair) 1. "Jedite organsku hranu i kupite voće, povrće, bilje, sir, jaja, meda i drugih prehrambenih proizvoda na pijacama, koji podržavaju lokalne poljoprivrednike i uzgajivača."

2. "Koristi ekološki prihvatljivih proizvoda i usluga. Otkupi sve-prirodni, organski kućanskih sredstava za čišćenje, reciklirani papir proizvodi, organski pamuk, i ne-GMO prehrambenih proizvoda. Pronađite organski suho čišćenje. Zaposliti vrtlarstvo ili auto servis eco-friendly. "

load...

3. "Recycle sve što je moguće, uključujući i pisač patrone, papira, novina, plastika, staklo, limenke, itd, i smanjiti potrošnju papira pomoću e-maila.

4. "Vrati - pojedinci podršku i organizacija koje rade izvanredno posao za našu planetu tokom godina Brosnan Trust je distribuirao više od milion dolara ekoloških organizacija, škola, aktivisti i humanitarne organizacije.".

5. "Plant organski vrt ili vrtu za sebe ili prijatelja i promovirati zeleni život."

6. "Compost kuhinja ostatke:. Od kore od banane u talog kave i zelenog otpada Kupnja rotirajući ili slaganje komposter i započeti zelenog otpada gomila koje se mogu koristiti u utvrđivanju svoj vrt prirodno."

7. "Registracija ekološke edukacije. Trenutno financiranje programa zaštite životne sredine za vrtić kroz 12. Razreda (Roots & Snima) u Kaliforniji i pomogao zakonodavstvo pass koji zahtijeva državi Kaliforniji za izradu nastavnog plana i programa na životnu sredinu za sve svoje studente."

8. "Donirajte na off Postavite svoje emisije (biljka stabala sa TreePeople; plaćaju porez na ugalj kada putuju u ekološki osjetljivim područjima, itd)."

9. "Dizajn eko friendly home koja ima energetski efikasnih uređaja, malim protokom i / ili kompostiranje WC, state of the art solarne tehnologije, reciklirani sive vode, ako se otkrije tvrdog drveta, a netoksične boje i građevinskog materijala."

10. "Speak up - koristite svoj glas i govoriti o važnim pitanjima okoliša (primjeri u proteklih 13 godina: zaustavljanje BHP LNG terminal u blizini obale Oxnard i Malibu, Mitsubishi od izgradnje masivnih solane u Lagoon San Ignacio, u znak protesta američke mornarice štete kitova sa sonara i francuske vlade nuklearnih testiranja u južnom Pacifiku, promovirajući Dolphin Sigurno Tuna i podršku baštine Tree Bil.) "

11. "Jedna osoba može i ne napraviti razliku. Kakav razlika želiš da?"

Nell Newman (Paul Newman kćer i suosnivač Newman Samog Organics) 1. "Kupujmo koliko proizvode u sezoni je više moguće. Koristite tržišta i trgovina koje nose prirodnih i organskih poljoprivrednika. Držite torbe u automobilu umesto da kući u plastičnim ili papir. Ako ne koristite papir, koristiti ih u druge svrhe ili da ih natrag u dućan će se koristiti za svoj sljedeći set namirnica. "

2. "Ako se razmatra novi grijač tople vode, pogledajte u toplu vodu na zahtjev, umjesto onih koji ostaju stalno na visokoj temperaturi."

3. "Razmislite dvaput o štampanju nešto iz vašeg računara. Ako to učinite nacrte, koristite leđa već štampanog papira. Razmislite recikliranog papira za pisač."

4. "Rethink svoje proizvode za čišćenje. Koristite ekološki prijateljske ili staromodne metode pomoću octa, boraks, i sodu bikarbonu."

5. "Spusti termostat, a ako vam je potreban novi dobiti programabilni jedan."

Povratak u 50 Ways To Go Green stranicu

load...

Povezane vijesti


Post Život

Da li biste mogli odustati od ogledala?

Post Život

Vaš avgustski horoskop: tamo su velike promene

Post Život

Imao sam nesreću i potom izgubio svoj posao. Kako sam pronašao snagu u posledicama

Post Život

Ideje za najbolje ideje bijelog slona na Amazon Prime

Post Život

Ova glumica je napisala vrlo fotografiju NSFW koja ima ljude koji su potpuno nestali

Post Život

Zoe Saldanas Star Turn

Post Život

5 Greške u društvenim medijima koje se gube s vašom karijerom

Post Život

Značajni načini da proslavite dan oca kada ste samohrana mama

Post Život

Šta znači biti mama

Post Život

8 stvari ženama svake veličine treba da rade bez jedne unce srama

Post Život

Sprečiti frakturu penisa

Post Život

BFF: raskida se sa svojim najboljim prijateljem