Čak i ove Zlo zlodele razmišljaju o našim zakonima o seksualnom napadu | BA.Lamareschale.org

Čak i ove Zlo zlodele razmišljaju o našim zakonima o seksualnom napadu

Čak i ove Zlo zlodele razmišljaju o našim zakonima o seksualnom napadu

Novi Funny or Die video naglašava koliko je užasno žrtve silovanja se tretiraju.

Video ima Gotham zvjezdice Erin Richards kao šef prstena supervillains koji su brainstorming opake načina da se dolje voljeni grad heroj pod imenom kapetan Brave.

Nakon nekoliko standardnih-Fare zle sugestije roll u (kao što su koristeći snagu Meseca da poplavi grad sa plimni val), jedan posebno Wiley, crveno-eyed Supervillain stolom uzbuđeno rašpe, "Neka preživjele seksualno zlostavljanje plate za svoje setove vlastite silovanje! "

Prijavite se za žensko zdravlje novi bilten, Tako se to dogodilo, da se trendi priče dana i zdravstvene studije.

Kao i drugi supervillains odgovoriti na zabavan miks konfuzije i gađenje, sa zločinac dalje ukazuju na to da oni smatraju da automatski uništavaju kompleti neprovjerene silovanje svakih šest mjeseci kako bi počinioci nikada neće biti uhvaćeni, ili odbija preživjelih pristup savjetnici i vlastite policijske izvještaje.

load...

"Ja osobno želim gledati kapetana Brave plakati kao njegov voljeni grad tone u zemlju," Richards odgovara ", ali čak ni ja ne bih učiniti nešto od sjebana stvari što govoriš."

Video uzima ozbiljniji zaokret kada je crveno-eyed negativac otkriva da oni ni ne moraju da daju neke od ovih stvari, jer oni već odvija kao stvar politike u dijelovima SAD-u supervillains odlučiti da prije uništavanja kapetana Brave, oni će vidjeti, ako želi da se udruži da se malo zdravog razuma pravnu zaštitu za seksualno zlostavljanje preživjelih-onda će potonuti grad voli u ocean.

Video zaključuje tražeći gledatelja na akciju potpisivanjem Change.org peticiju pozivajući Kongres da podrži preživele seksualno nasilje Zakon o pravima, koji je predstavljen u utorak s ciljem pružanja jedinstvene federalne zaštite i sveobuhvatan račun prava za surivors seksualnog napad preko svih 50 država.

load...

Nacrt zakona, čime bi preživjele pravo da ne moraju plaćati za svoje setove vlastite silovanja, da bi dobili kopiju svojih policijskih izvještaja, kao i da imaju svoje setove silovanje sačuvan do zastare na njihovom slučaju je do (između ostalog stvari), uveden je u partnerstvu sa Rise, neprofitne koja osigurava sredstva i zalaže se za pravnu zaštitu za 25 miliona preživjele seksualno zlostavljanje trenutno žive u SAD-u

Na Change.org peticiju je pod pokroviteljstvom osnivač Rise i predsjednik, 24-godišnji Amanda Nguyen, koji je preživio seksualnog napada koji trenutno radi kao Bijela kuća zamjenik vezu u State Departmentu.

Nguyen osnovana Rise nakon svoje potresne putovanju navigacije seksualni napad zakone njene države.

"Najteže je shvatio da je sistem značilo za zaštitu i pravdu je slomljena", rekao je Nguyen New York Times je ranije ovog mjeseca.

"Sistem govori preživjelih da ode u vlasti dobiti pomoć.

Ja sam to uradila, ali navigacije slomljene sistem je bio gori od samog silovanja. "

Nadamo se, video kao što je ovaj će pozvati više pažnje na pitanje, i jednog dana nećemo trebati tim supervillains da pomogne u pravu te nepravde.

load...

Povezane vijesti


Post Život

7 koraka na zdraviji stav

Post Život

14 Celebs sa Abs biste ubili

Post Život

Šta raditi kada neko voli deluje kao A-Hola na Facebooku

Post Život

Svi smo svesni da je nasilje u porodici problem - šta sada?

Post Život

Kako pomoći prijatelju sa rakom

Post Život

Nije strunjeno

Post Život

Bachelor in Paradise Filming je suspendovan zbog navodnog seksualnog lošeg ponašanja - Evo sve što znamo

Post Život

Probao sam trodnevni put za šumsko kupanje - Evo kako je to bilo

Post Život

Biti šef: postati menadžer

Post Život

3 puta da bude brutalno iskren sa prijateljem

Post Život

13 Celebi koji su mlađi nego što mislite

Post Život

Probudim se i idem u spavanje ljuti - i to je dobra stvar