Tanning Dangers Poster Contest: službena pravila | BA.Lamareschale.org

Tanning Dangers Poster Contest: službena pravila

Tanning Dangers Poster Contest: službena pravila

Upute i pravila za ulazak zdravlja štavljenje takmičenje Ženske Opasnosti poster

3. KRITERIJI SUDIJSKI;

WINNER IZBOR:

Pobednik takmičenja će se utvrditi na dan ili oko 3. Oktobra, 2017. [Urednici zdravlja žena magazina bira pobjednik takmičenja na osnovu kojih Entry Materijal / Poster Design učinio najbolji posao grafički komunikaciji specifične opasnosti solarija i efikasno edukaciji žena s namjerom da promeni ponašanje.

4. WINNER OBAVIJEST:

Potencijalni dobitnik (e) će biti obaviješteni putem e-maila ili oko 4 Oktobar 2017 koristeći informacije o njegovom / njenom Entry.

Sponzor će potom poslati potencijalni dobitnik (e) od strane e-pošte na e-mail adresu na njegove / njene Entry, pismenu izjavu o ispunjavanju uslova, Release odgovornosti, javnost za javnost, osim ako zakonom zabranjeno, i bilo koja druga dokumentacija koja Sponzor zahtijeva ( je "Affidavit").

Da bi dobili njegovu / njenu nagradu i biti pobjednik takmičenja, svaki pobjednik mora potpisati i vratiti u Sponzor beležničkom Affidavit u roku od četrnaest (14) dana od dana prijema pobjednika notifikacije od strane potencijalnih dobitnika (e).

load...

Svakog gosta (njegovog / njenog roditelja / zakonskog zastupnika ako rezident nadležnosti koja ga smatra / nju kao maloljetnik) mora potpisati, su ovjereno i vratiti se Sponzor obaveza priopćenju, publicitet za javnost, osim ako zakonom zabranjeno, i bilo koji drugi dokumentaciju koju Sponzor zahtijeva u roku od četrnaest (14) dana od dana prijema od strane potencijalnih dobitnika (e).

U slučaju: (a) potencijalni dobitnik (e) ne može se doći iz bilo kojeg razloga nakon razuman napor je vršio na informacije navedene u prijavi na bazi, (b) nepoštivanje gore ili u bilo koju od navedenih vremenskih perioda (c) potencijalni dobitnik se utvrdi da je nepodoban za ulazak takmičenja ili dobiti nagradu, (d) potencijalni dobitnik ne može ili nije u skladu sa Službenim pravilima, (e) nagrada obavijest ili Affidavit potencijalnih pobjednika vraća kao neisporučena iz bilo kog razloga, ili (f) potencijalni dobitnik ne ispuni obaveze Affidavit u vezi, potencijalni pobjednik će biti diskvalifikovan iz takmičenja i potencijalni dobitnik alternativne može biti izabran, po nahođenju sponzora, među ostalim prihvatljive prijave primljene.

Izbor pobjednik je pod nadzorom sponzora, čije su odluke konačne i obavezujuće u svakom pogledu.

Ako učesnik e-mail adresa, broj telefona, ili kod kuće poštansku adresu promjene nakon on / ona ulazi u takmičenje, to je isključiva odgovornost učesniku da obavijesti Sponzor od najave poštanski mailing na dole navedenu adresu koja će biti primljena prije kraja promociju period.

load...

5. NAGRADE:

Približnu malo vrednost ( "ARV") od nagrada je $ 0.00, a sastoji se od prilike za osvajanje dizajn plakata koji se pojavljuje u http://www.womenshealthmag.com, žensko zdravlje magazina, i žensko zdravlje društvenih medija, sve mogućnosti odrediti u roku od Rodale je nahođenju.

Postoji ukupno 3 nagrada koje se dodeljuju na 3 dobitnika.

Sve nagrade će biti dodijeljene u roku od 1 godine od dana prijema potvrde izjavu ili nagrada važi i pogubljen pobjednici '.

Bilo koji dio nagrade ne bude usvojen ili neostvareno i / ili neiskorišteni pobednik će biti oduzeti i neće biti izmjenjen.

6. JAVNOST ZA JAVNOST;

Upotreba ličnih informacija:

Osim u slučajevima kada zabraniti ili ograničiti zakonom, prihvatanje nagrade pobednika predstavlja sporazum pobjednika i suglasnost za sponzora i njegove nasljednike, IMENOVANE, konvencijom, licenci, i sublicensees za korištenje, replicirati, mijenjati, prilagođavati, mijenjati, objavljivati, broadcast, prevesti, proizvoditi izvedene radove iz, distribuirati, sadašnjost, igra, i ostvaruju sva autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva u odnosu na pobjednika puno ime i prezime, grad i država prebivališta, ulaska i Entry materijala, uključujući i dizajn plakata, fotografije ili druge sličnosti, slike, portreta, glas, svjedočanstva, biografske podatke (u cijelosti ili djelomično), i / ili izjave pobjednik u vezi sa konkursom ili sponzora, u svijetu, royalty-free i u nedogled za bilo koje i sve namjene, uključujući, ali ne ograničavajući se na, reklamiranje, trgovinu, sindikaciju i / ili promociju u ime sponzora, u bilo koje i svih oblika medija, sada poznat ili kasnije razvio, uključujući, ali ne ograničavajući se na, print, TV, radio, ca

Ble, elektronski, digitalni, društvenih medija, mobilnih medija ili World Wide Web, bez dodatnih ograničenja, ograničenja, naknade, najave, recenzije, ili odobrenja, što pobjednik prava priznaje i slaže Sponzor može prenijeti, dodijeliti, licence i / ili podlicencu.

Unosom, učesnici saglasni da omogući Sponzor i njegove nasljednike, IMENOVANE, konvencijom, licenci, i sublicensees za korištenje, replicirati, mijenjati, prilagođavati, mijenjati, objavljivati, broadcast, prevesti, proizvoditi izvedene radove, distribuirati, sadašnjost, igra, i ostvaruju sva autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva u vezi sa učesnik puno ime i prezime, grad i država prebivališta, ulaska i unosi materijala, uključujući i dizajn plakata, fotografije ili druge sličnosti, slike, portreti, glas, svjedočanstva, i biografske podatke ( u cjelini ili djelimično), u svijetu, royalty-free i u nedogled za bilo koje i sve namjene, uključujući, ali ne ograničavajući se na, reklamiranje, trgovinu, sindikaciju, i / ili promociju u ime sponzora, u bilo koje i svih oblika medija , sada poznat ili kasnije razvio, uključujući, ali ne ograničavajući se na, print, TV, radio, kablovska, elektronski, digitalni, društvenih medija, mobilnih medija ili World Wide Web, bez dodatnih ograničenja, ograničenja, naknade, najave, r

Azm atran, ili odobrenja u mjeri u kojoj je to dozvoljeno zakonom, koji učesnika prava priznaje i slaže Sponzor može prenijeti, dodijeliti, licence i / ili podlicencu.

Osim toga, pobjednik i učesnici će se složiti da prenese sva prava, naslov, interesa i autorska prava, i da se odrekne bilo i svih moralnih prava, u Upisi i unos materijala, uključujući i dizajn plakata, na Rodale Inc., i da će izvršiti bilo koji takvi dokumenti koje mogu biti potrebne da bi se ostvarila takav prenos ili prava i odricanje od moralnih prava, bez daljnje nadoknade.

Također ulaskom u takmičenja, učesnici će biti dijeljenje svoje lične podatke sa sponzora.

Osobni podaci prikupljeni od strane sponzora će se koristiti za administraciju takmičenja i dodjela nagrada.

Osim toga, ulaskom, učesnika pristajete na Rodale Inc. Korištenje ličnih podataka učesniku kao što je opisano u svojoj politici privatnosti na http://www.rodaleinc.com/your-privacy-rights.

Molimo pogledajte politiku privatnosti Rodale za važne informacije u vezi sa prikupljanjem, korištenje i otkrivanje ličnih podataka od strane Rodale.

Rodale nije odgovoran za otkrivanja od strane bilo koje treće strane.

Rodale ulaže razumne komercijalne napore da se pridržava Federalni CAN-SPAM zakona i učesnika može naknadno odlučiti da ne primate dalje e-mailova prateći opt-out upute sadržane u politiku privatnosti Rodale a.

Svi unosi postaju vlasništvo sponzora nakon prijema i neće biti priznate ili vraćena.

7. NE Diranje;

Pravo da otkaže, MODIFY:

Sponzor i njegove podružnice, filijale, partnerima, predstavnicima, agentima, nasljednici, IMENOVANE, zaposlenih, službenici i direktori neće imati nikakvu obavezu ili odgovornost, uključujući odgovornost za nagradu bilo koje nagrade za učesnike, s obzirom na: (a) unosi / Entry materijali koji sadrže netačne informacije ili nisu u skladu sa ili krši Official Pravilnika;

(B) unosi / Entry Materials, nagrada tvrdnje ili obavijesti koje su izgubljene, kasne, nepotpune, nečitke, nerazumljiv, oštećen ili na drugi način nije dobio kome su namenjene, u cijelosti ili djelomično, zbog računar, ljudske ili tehničke greške bilo vrste;

(C) učesnika koji su počinili prijevare ili obmane u koji ulaze ili učestvuju u takmičenju ili tvrdeći da je nagrada;

(D) telefon, elektronski, hardver, softver, mreže, Interneta ili računalo kvarova, kvarova ili poteškoća;

(E) bilo nesposobnost pobjednika da prihvati nagradu za bilo kojeg razloga;

(F) ako se nagrada ne može dodijeliti zbog putovanje otkaza, kašnjenja ili prekide zbog Djela Boga, prirodnih katastrofa, terorizma, vremenska ili bilo koji drugi sličan događaj izvan razumne kontrole sponzora;

Ili (g) bilo kakve štete, povrede ili gubici od bilo koje vrste uzrokovane bilo koje nagrade ili su rezultat dodjele, prihvatanja, posjedovanje, korištenje, zloupotrebe, gubitka ili zavaravanje bilo koje nagrade ili su nastali učestvuju u ovoj promociji ili bilo promocije ili aktivnosti u vezi nagrada.

Sponzor zadržava pravo, u svom nahođenju, diskvalificirati svaki pojedinac nađe da je (a) da se poigravaju s procesom ulaska ili rad takmičenja, ili s bilo kojim web stranicama promociju Contest;

(B) postupa u suprotnosti sa Official Pravilnika;

Ili (c) ulaze ili pokušaj da uđu u takmičenje više puta kroz korištenje više e-mail adrese ili korištenje bilo kojeg robotskog ili automatizirani uređaji za podnošenje prijava.

Ako Sponzor određuje, po svom nahođenju, da tehničke poteškoće ili nepredviđenih događaja ugroziti integritet ili održivost takmičenja, Sponzor zadržava pravo da poništi unose u pitanju, i / ili prekine relevantni dio promocije takmičenja, uključujući i čitav promocija takmičenje, i / ili mijenjati takmičenja i / ili izaberite pobjednika (e) za dodjelu nagrade (e) koristi sve podobne prijave primljene od dana prestanka.

Ako takmičenja je raskinut ili modificiran zbog tehničkih poteškoća ili nepredviđenih događaja prije isteka promotivnog perioda, najave će biti objavljeni na www.WomensHealthMag.com/tanningdangers.

8. JAVNOST obaveze;

ODRICANJE OD JAMSTVA;

FORUM IZBOR KLAUZULA:

Sudjelovanjem u takmičenju, učesnika i dobitnik slažu da oslobodi i štitite Sponzor i njegove podružnice, filijale, partnerima, predstavnicima, agentima, nasljednici, IMENOVANE, zaposlenih, službenici i direktori ( "Objavljen strane"), od svih odgovornosti, za gubitak, štetu, oštećenja, ozljede, trošak ili izdatak bilo uključujući bez ograničenja, oštećenja imovine, tjelesne povrede (uključujući i emocionalni stres), i / ili smrti koje se mogu javiti u vezi sa pripremom za, ili učešće u takmičenju, ili posjedovanje , prihvatanje i / ili upotrebu ili zloupotrebu nagrada ili sudjelovanje u bilo kojoj aktivnosti Contest povezane i za bilo koja potraživanja ili uzroka akcije na osnovu publicitet prava, klevete ili narušavanja privatnosti i robe isporuke.

Pušten Stranke ne preuzimaju odgovornost za bilo kakvu povredu ili štetu na učesnike ili računalo bilo koje druge osobe, bez obzira na to koliko je izazvao, koji se odnose na ili su rezultat ulaska ili preuzimanjem materijala ili softvera u vezi sa ovim takmičenjem.

U slučaju da prekrše bilo koji od vaših reprezentacije, garancije ili obaveze sadržane u ovom dokumentu, koji je objavljen Stranke ima pravo i može tražiti naknadu štete od vas za oporavak sve pravne troškove, štete, potraživanja i druge troškove koji mogu nastati Objavljen strana ili njihove povezanih lica kao rezultat vaših navedenih kršenja.

Kandidata, kao i pobjednici se slaže da obeštetiti Sponzor od bilo koje treće strane potraživanja, štete, gubitke ili ozljede, uključujući naknade i troškove razumne advokatske, koji proizlaze iz ili se odnose na učešće autora u takmičenju i unos.

Učesnici i pobjednici priznaju da Sponzor nije ni napravio, niti je na bilo koji način odgovorna za bilo kakve garancije, reprezentacije ili garancije, izričite ili implicitne, u stvari ili u pravu, u odnosu na bilo koje nagrade, uključujući, ali ne ograničavajući se na, izričite garancije pod uslovom od proizvođača robe ili njihovih podružnica.

Osim u slučajevima kada je zabranjeno, sva pitanja i pitanja u vezi sa izgradnjom, valjanost, tumačenje i izvršnosti ove Službenom Pravilnika, ili prava i obaveze učesnik ili sponzora u vezi sa takmičenja, uređuje se i tumačiti u skladu sa, zakoni Zajednice Pennsylvania bez uticaja na bilo koji izbor zakona ili pravila o sukobu zakona (bilo Zajednice Pennsylvania, ili bilo kojoj drugoj jurisdikciji), što bi dovelo do primjene zakona bilo koje druge nego Commonwealth of Pennsylvania nadležnosti.

Osim toga, svaki spor koji se odnosi na takmičenju (uključujući i ove Sl pravila) moraju biti izvedeni u odgovarajućem državnom ili federalnom sudu ima nadležnost nad predmet se nalazi u županiji Lehigh, Pennsylvania.

Učesnici ovim neopozivo pristajete na ličnu nadležnosti, rekao je sudova i odričete tvrdnja foruma ne conveniens ili nedostatka ličnih nadležnosti mogu imati.

9. Listi dobitnika;

BUDUĆNOST nagradne igre / KONKURSI:

Lista A dobitnika će biti objavljen na web stranici ili oko 4. Novembra 2017. Godine ili kako bi dobili popis dobitnika nakon 4. Novembra 2017. Mail poslati self-obratio koverti, sa važećim SAD poštarine zalijepljene (VT stanovnika država samo mogu izostaviti povratak poštarina), na: TANNING OPASNOSTI, Rodale Inc., 733 Third Avenue, NEW YORK, NY 10017, za: CAITLIN CARLSON ili putem e-maila poslati e-mail na [email protected], a u organizmu tipa e-mail: Molimo e-mail me listi pobjednika za "ŠTAVLJENJE OPASNOSTI."

10. SPONZOR:

Sponzor takmičenja je Rodale Inc., 400 South 10th Street, Emmaus, PA 18098-0099.

load...

Povezane vijesti


Post Zdravlje

9 razloga za koje uvek treba da pišete usred noći

Post Zdravlje

Astma: dijagnoza

Post Zdravlje

Šta je stvarna šansa da vas napadne ajkula?

Post Zdravlje

Biopsija kože

Post Zdravlje

Smanjite rizik od raka grlića materice

Post Zdravlje

Istaknuto? Možda će se razbiti s vašom memorijom

Post Zdravlje

7 razloga zašto bi vaše lice moglo biti otečeno

Post Zdravlje

Ljudi u boji umiru zbog kašnjenja u životu melanoma

Post Zdravlje

Ovo je ono što zaista želi da uđe na rehabilitaciju za zloupotrebu supstanci

Post Zdravlje

Promenite svoju sudbinu - počev od sada

Post Zdravlje

9 stvari Butt doktori žele da znate o vašem zadnjem delu

Post Zdravlje

Tačno šta da uradite ako se pada nokat