Službena pravila o laptopu za igre na glavi | BA.Lamareschale.org

Službena pravila o laptopu za igre na glavi

Službena pravila o laptopu za igre na glavi

Šanse OSVAJA: Sponzori će nasumično odabrati pobjednika (e) iz svih prihvatljivih prijave primljene do 4. Aprila 2017. Tečajevi za pobjedu ovisi o ukupnom broju podobnih prijave primljene. 4. WINNER OBAVIJEST: Potencijalni pobjednik (e) će biti obaviješteni putem e-maila, koristeći informacije o njegovom / njenom Entry, na ili oko 18. Aprila 2017. Sponzori će potom poslati potencijalni dobitnik (e) na e-mail , na e-mail adresu na njegove / njene Entry, pismenu izjavu o ispunjavanju uslova, Release odgovornosti, javnost za javnost, osim ako zakonom zabranjeno, i bilo koja druga dokumentacija koja Sponzori zahtijevaju (u "Affidavit").

Da bi se oslobodila njegove / njene nagrade, potencijalni dobitnik (e) će potpisati, su ovjereno, i vratiti se sponzori Affidavit u roku od četrnaest (14) dana od dana Sponzori poslao Affidavit.

Svakog gosta (njegovog / njenog roditelja / zakonskog zastupnika ako rezident nadležnosti koja ga smatra / nju kao maloljetnik) mora potpisati, su ovjereno i povratak na Sponzori obaveza priopćenju, publicitet za javnost, osim ako zakonom zabranjeno, i bilo koji drugi dokumentaciju koju Sponzori zahtijevati u roku od četrnaest (14) dana od dana prijema od strane potencijalnih dobitnika (e).

load...

U slučaju: (a) potencijalni dobitnik (e) ne može se doći iz bilo kojeg razloga nakon razuman napor je vršio na informacije navedene u prijavi na bazi, (b) nepoštivanje gore ili u bilo koju od navedenih vremenskih perioda (c) potencijalni dobitnik se utvrdi da je nepodoban za ulazak u Giveaway ili dobiti nagradu, (d) potencijalni dobitnik ne može ili nije u skladu sa Službenim pravilima, (e) nagrada obavijest ili Affidavit potencijalnih pobjednika vraća kao neisporučena iz bilo kog razloga, ili (f) potencijalni dobitnik ne ispuni obaveze Affidavit u vezi, potencijalni pobjednik će biti diskvalifikovan iz Giveaway i potencijalni dobitnik alternativne može biti izabran, po nahođenju sponzora, među ostalim prihvatljive prijave primljene.

Izbor pobjednik je pod nadzorom sponzora, čije su odluke konačne i obavezujuće u svakom pogledu.

Ako učesnik e-mail adresa, broj telefona, ili kod kuće poštansku adresu promjene nakon on / ona ulazi u Giveaway, to je isključiva odgovornost učesniku da obavijesti Sponzori od najave poštanski mailing na dole navedenu adresu koja će biti primljena prije kraja promociju period. 5. NAGRADE: Približna maloprodajna vrednost ( "ARV") od nagrada je $ 1,049.00, a sastoji se od jedne Hunger Games Windows PC.

"Ukupan ARV svih nagrada dodjeljuje je $ 1,049.00."

Postoji ukupno jednu nagradu da se dodjeljuje jedan pobjednik.

Sve ostale troškove koji nisu posebno navedeni u ovom dokumentu su isključivo odgovornost pobjednika, uključujući, ali ne ograničavajući se na, porez na promet.

Nagradu pod bilo kojim i svim važećim uvjetima.

Bilo koji opisi nagrade su samo za ilustrativne svrhe.

Sve federalne, državne i lokalne poreze na nagrade je isključiva odgovornost pobjednika.

Pobjednik će biti poslan IRS Federalni 1099-MISC porez obrazac za maloprodajne vrijednosti bilo koje nagrade na ili iznad 600 $.

No transfer, povrat novca, zamjena ili zamjenu nagrade dozvoljeno, osim što Sponzori zadržavamo pravo da, u svom nahođenju, zamijeniti nagradu jednake ili veće vrijednosti (ili gotovinski ekvivalent).

load...

ARV svih nagrada u američkim dolarima.

Sve nagrade će biti dodijeljene u roku od 1 godine od dana prijema potvrde izjavu ili nagrada važi i pogubljen pobjednici '.

Bilo koji dio nagrade ne bude usvojen ili neostvareno i / ili neiskorišteni pobednik će biti oduzeti i neće biti izmjenjen. 6. JAVNOST ZA JAVNOST;

Upotreba ličnih informacija: Osim kada je zabranjena ili ograničena zakonom, prihvatanje nagrade dobitnika predstavlja dogovor i saglasnost pobjednik za Sponzori i njihovih nasljednika, IMENOVANE, konvencijom, licenci, i sublicensees za korištenje i / ili objaviti pobjednika puno ime i prezime, grad i državu stanovanja, fotografije ili druge sličnosti, stupanje, slike, portreti, glas, svjedočanstva, biografske podatke (u cijelosti ili djelomično), i / ili izjave pobjednik u pogledu Giveaway ili sponzora, u svijetu iu nedogled za bilo koje i sve namjene , uključujući, ali ne ograničavajući se na, reklamiranje, trgovinu, sindikaciju i / ili promociju u ime sponzora, u bilo koje i svih oblika medija, sada poznat ili kasnije razvio, uključujući, ali ne ograničavajući se na, print, TV, radio, elektronski , kabel, digitalni ili World Wide Web, bez dodatnih ograničenja, ograničenja, naknade, najave, recenzije, ili odobrenja, što pobjednik prava priznaje i slaže Sponzori mogu prenijeti, dodijeliti, licence i / ili subl

Icense.

Ulaskom u Giveaway, učesnici će biti dijeljenje svoje lične podatke sa sponzorima.

Osobni podaci prikupljeni od strane sponzora će se koristiti za administraciju Giveaway i dodjele nagrada.

Osim toga, ulaskom, učesnika pristajete na Rodale Inc. Korištenje ličnih podataka učesniku kao što je opisano u svojoj politici privatnosti na http://www.rodale.com - 1,6597,8 - 114,00.html.

Molimo pogledajte politiku privatnosti Rodale za važne informacije u vezi sa prikupljanjem, korištenje i otkrivanje ličnih podataka od strane Rodale.

Rodale nije odgovoran za otkrivanja od strane bilo koje treće strane.

Rodale ulaže razumne komercijalne napore da se pridržava Federalni CAN-SPAM zakona i učesnika može naknadno odlučiti da ne primate dalje e-mailova prateći opt-out upute sadržane u politiku privatnosti Rodale a.

Svi unosi postaju vlasništvo Sponzori nakon prijema i neće biti priznate ili vraćena. 7. NE Diranje;

Pravo da otkaže, mijenjati: Sponzori i njihove matične kompanije, podružnice, filijale, partnerima, predstavnicima, agentima, nasljednici, IMENOVANE, zaposlenih, službenici i direktori neće imati nikakvu obavezu ili odgovornost, uključujući odgovornost za nagradu bilo koje nagrade za učesnike, sa odnosu na: (a) unosi koji sadrže netačne informacije ili nisu u skladu sa ili krši Official Pravilnika;

(B) unosi, nagrada tvrdnje ili obavijesti koje su izgubljene, kasne, nepotpune, nečitke, nerazumljiv, oštećen ili na drugi način nije dobio kome su namenjene, u cijelosti ili djelomično, zbog računar, ljudske ili tehničke greške bilo koje vrste;

(C) učesnika koji su počinili prijevare ili obmane u koji ulaze ili učestvuju u Giveaway ili tvrdeći da je nagrada;

(D) telefon, elektronski, hardver, softver, mreže, Interneta ili računalo kvarova, kvarova ili poteškoća;

(E) bilo nesposobnost pobjednika da prihvati nagradu za bilo kojeg razloga;

(F) ako se nagrada ne može dodijeliti zbog putovanje otkaza, kašnjenja ili prekide zbog Djela Boga, prirodnih katastrofa, terorizma, vremenska ili bilo koji drugi sličan događaj izvan razumne kontrole Sponzori ';

Ili (g) bilo kakve štete, povrede ili gubici od bilo koje vrste uzrokovane bilo koje nagrade ili su rezultat dodjele, prihvatanja, posjedovanje, korištenje, zloupotrebe, gubitka ili zavaravanje bilo koje nagrade ili su nastali učestvuju u ovoj promociji ili bilo promocije ili aktivnosti u vezi nagrada.

Sponzori zadržavamo pravo, u svom nahođenju, diskvalificirati svaki pojedinac nađe da je (a) da se poigravaju s procesom ulaska ili rad Giveaway, ili s bilo kojim web stranicama promociju Giveaway;

(B) postupa u suprotnosti sa Official Pravilnika;

Ili (c) ulaze ili pokušaj da uđu u Giveaway više puta kroz korištenje više e-mail adrese ili korištenje bilo kojeg robotskog ili automatizirani uređaji za podnošenje prijava.

Ako Sponzori odrediti, u svom nahođenju, da tehničke poteškoće ili nepredviđenih događaja ugroziti integritet ili održivost Giveaway, Sponzori zadržavaju pravo da poništava unose u pitanju, i / ili prekine relevantni dio promocije Giveaway, uključujući i čitav Giveaway promociju, i / ili izmijeniti Giveaway i / ili ponašanje slučajnim crtež za dodjelu nagrade (e) koristi sve podobne prijave primljene od dana prestanka.

Ako je Giveaway je raskinut ili modificiran zbog tehničkih poteškoća ili nepredviđenih događaja prije isteka promotivnog perioda, najave će biti objavljeni na http://blog.womenshealthmag.com/thisjustin/hunger-games-laptop-giveaway. 8. JAVNOST obaveze;

ODRICANJE OD JAMSTVA;

FORUM IZBOR KLAUZULA: Sudjelujući u Giveaway, učesnika i dobitnik slažu da oslobodi i štitite Sponzori i njihove matične kompanije, podružnice, filijale, partnerima, predstavnicima, agentima, nasljednici, IMENOVANE, zaposlenika, službenika i direktora, iz svih odgovornosti , za gubitak, štetu, oštećenja, ozljede, trošak ili izdatak bilo uključujući bez ograničenja, oštećenja imovine, tjelesne povrede (uključujući i emocionalni stres), i / ili smrti koje se mogu javiti u vezi sa pripremom za, ili učešće u, na Giveaway, ili posjedovanje, prihvatanje i / ili upotrebu ili zloupotrebu nagrada ili sudjelovanje u bilo kojoj aktivnosti Giveaway povezane i za bilo koja potraživanja ili uzroka akcije na osnovu publicitet prava, klevete ili narušavanja privatnosti i robe isporuke.

Prihvatanjem nagradu, pobjednik se slaže da je bilo kakvu odgovornost u vezi ili proizlaze iz nagrade snose isključivo proizvođač robe ili njihovih podružnica.

Sponzori i njihove matične kompanije, podružnice, filijale, partnerima, predstavnicima, agentima, nasljednici, IMENOVANE, zaposlenih, službenici i direktori ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo kakve povrede ili oštećenja učesnika ili računalo bilo koje druge osobe, bez obzira na to koliko je izazvao, koji se odnose na ili rezultat od ulaska ili preuzimanjem materijala ili softvera u vezi sa ovim Giveaway.

Učesnici i pobjednici priznaju da Sponzori nisu ni napravili niti su na bilo koji način odgovorna za bilo kakve garancije, reprezentacije ili garancije, izričite ili implicirane, u stvari ili u pravu, u odnosu na bilo koje nagrade, uključujući, ali ne ograničavajući se na, izričite garancije pod uslovom od proizvođača robe ili njihovih podružnica.

Osim u slučajevima kada je zabranjeno, sva pitanja i pitanja u vezi sa izgradnjom, valjanost, tumačenje i izvršnosti ove Službenom Pravilnika, ili prava i obaveze učesnik ili Sponzori u vezi sa Giveaway, uređuje se i tumačiti u skladu sa, zakoni Zajednice Pennsylvania bez uticaja na bilo koji izbor zakona ili pravila o sukobu zakona (bilo Zajednice Pennsylvania, ili bilo kojoj drugoj jurisdikciji), što bi dovelo do primjene zakona bilo koje druge nego Commonwealth of Pennsylvania nadležnosti.

Osim toga, svaki spor koji se odnosi na Giveaway (uključujući i ove Sl pravila) moraju biti izvedeni u odgovarajućem državnom ili federalnom sudu ima nadležnost nad predmet se nalazi u županiji Lehigh, Pennsylvania.

Učesnici ovim neopozivo pristajete na ličnu nadležnosti, rekao je sudova i odričete tvrdnja foruma ne conveniens ili nedostatka ličnih nadležnosti mogu imati. 9. Listi dobitnika;

BUDUĆNOST Giveaways / KONKURSI: lista A dobitnika će biti objavljen na web stranici ili oko April 18, 2017, ili kako bi dobili popis dobitnika nakon 20. Januar 2017 poštom poslati samo-obratio koverti, sa važećim SAD poštarine zalijepljene (VT država samo stanari mogu izostaviti povratak poštarina), na: Hunger Games Laptop Giveaway, Rodale Inc., 733 Third Ave, New York, NY 10017 za: Naomi Piercey, ili putem e-maila pošaljite email na [email protected], a na tijelu tipa e-mail: Molimo e-mail me listi pobjednika za "Igre gladi Laptop Giveaway." 10. SPONZOR: Pokrovitelji Giveaway su Rodale Inc., 33 East Minor Street, Emmaus, PA 18098-0099. Nagradne igre ČINJENICE NAGRADA 1 Hunger Games Windows PC

MALO VRIJEDNOST $ 1,049.00


Broj nagrada 1


Šanse OSVAJA U zavisnosti od ukupnog broja Prihvatljivi prijave primljene

load...

Povezane vijesti


Post Zdravlje

Moja depresija me je shvatila koliko sam ja ja ja stvarno

Post Zdravlje

5 razloga koji zadržavate sunčanje

Post Zdravlje

Zajednički problemi sa nogama

Post Zdravlje

Zašto više žena može početi uklanjati svoje jajnike

Post Zdravlje

11 stvari Svaka žena treba da joj kaže Gyno

Post Zdravlje

Ulcerozni kolitis

Post Zdravlje

Naučnici su možda pronašli način za uklanjanje loših sjećanja

Post Zdravlje

Akutni sinusitis

Post Zdravlje

Nove statistike Dokazati da HPV vakcina zapravo radi

Post Zdravlje

Ova devojčica je skalirana na vožnji zabavnih parkova (upozorenje: grafičke slike)

Post Zdravlje

Dijabetes melitus tipa 2

Post Zdravlje

7 Potpuno ne-glupa vagina pitanja koja su vam zabrinuta pitati