Najbolja vojna tela takmičenja zvanična pravila | BA.Lamareschale.org

Najbolja vojna tela takmičenja zvanična pravila

Najbolja vojna tela takmičenja zvanična pravila

6. JAVNOST ZA JAVNOST;

Upotreba ličnih informacija: Osim kada je zabranjena ili ograničena zakonom, prihvatanje nagrade dobitnika predstavlja dogovor i pristanak dobitnika za sponzore za korištenje i / ili objaviti pobjednika puno ime i prezime, grad i država prebivališta, ulaska i Entry materijale, fotografije ili druge sličnosti , slike, portreti, glas, svjedočanstva, biografske podatke (u cijelosti ili djelomično), i / ili izjave pobjednik u vezi sa konkursom ili sponzora, u svijetu iu nedogled za bilo koje i sve namjene, uključujući, ali ne ograničavajući se na, oglašavanje , trgovinu i / ili promociju u ime sponzora, u bilo koje i svih oblika medija, sada poznat ili kasnije razvio, uključujući, ali ne ograničavajući se na, print, TV, radio, kabelska, elektronskim ili World Wide Web, bez dodatnih ograničenja, ograničenja, naknade, najave, recenzije, ili odobrenja.

Unosom, učesnici saglasni da omogući Sponzori da koriste i / ili objaviti njegovog / njenog puno ime i prezime, grad i država prebivališta, ulaska i unosi materijale, fotografije ili druge sličnosti, slike, portreti, glas, svjedočanstva, i biografske podatke ( u cjelini ili djelimično), u svijetu i u nedogled za bilo koje i sve namjene, uključujući, ali ne ograničavajući se na, reklamiranje, trgovinu i / ili promociju u ime sponzora, u bilo koje i svih oblika medija, sada poznat ili kasnije osmislio, uključujući, ali ne ograničavajući se na, print, TV, radio, kabelska, elektronskim ili World Wide Web, bez dodatnih ograničenja, ograničenja, naknade, najave, pregled ili odobrenje u mjeri u kojoj je to dozvoljeno zakonom.

Osim toga, pobjednik i učesnici će se složiti da prenese sva prava, naslov, interesa i autorska prava, i da se odrekne bilo i svih moralnih prava, u unosi i stupanje materijala Rodale Inc., i da će izvršiti bilo koji takvi dokumenti koje mogu biti potrebne da bi se ostvarila takav prenos ili prava i odricanje od moralnih prava, bez daljnje nadoknade.

Također ulaskom u takmičenja, učesnici će biti dijeljenje svoje lične podatke sa sponzorima.

Osobni podaci prikupljeni od strane sponzora će se koristiti za administraciju takmičenja i dodjela nagrada.

Osim toga, ulaskom, učesnika pristajete na Rodale Inc. Korištenje ličnih podataka učesniku kao što je opisano u svojoj politici privatnosti na http://www.rodale.com - 1,6597,8 - 114,00.html.

load...

Molimo pogledajte politiku privatnosti Rodale za važne informacije u vezi sa prikupljanjem, korištenje i otkrivanje ličnih podataka od strane Rodale.

Rodale nije odgovoran za otkrivanja od strane bilo koje treće strane.

Rodale ulaže razumne komercijalne napore da se pridržava Federalni CAN-SPAM zakona i učesnika može naknadno odlučiti da ne primate dalje e-mailova prateći opt-out upute sadržane u politiku privatnosti Rodale a.

load...

Svi unosi postaju vlasništvo Sponzori nakon prijema i neće biti priznate ili vraćena.

(Za kanadski stanovnika, učesnici također slažu da ulaskom u takmičenju, njihovi lični podaci će biti prebačen u Sponzori u Sjedinjenim Američkim Državama za gore navedene svrhe, a može se pristupiti od strane američkih vlasti, u skladu s američkim zakonima, propisima i / ili sudskog naloga Učesnici 'osobne podatke neće biti pružena trećim stranama, osim kako je predviđeno u Službenom pravila ili u skladu sa politikom privatnosti Rodale-a) "7. NO Diranje..;

Pravo da otkaže, mijenjati: Sponzori i njihove matične kompanije, podružnice, filijale, partnerima, predstavnicima, agentima, nasljednici, IMENOVANE, zaposlenih, službenici i direktori neće imati nikakvu obavezu ili odgovornost, uključujući odgovornost za nagradu bilo koje nagrade za učesnike, sa odnosu na: (a) unosi / Entry Materijali koji sadrže netačne informacije ili nisu u skladu sa ili krši Official Pravilnika;

(B) unosi / Entry Materials, nagrada tvrdnje ili obavijesti koje su izgubljene, kasne, nepotpune, nečitke, nerazumljiv, oštećen ili na drugi način nije dobio kome su namenjene, u cijelosti ili djelomično, zbog računar, ljudske ili tehničke greške bilo vrste;

(C) učesnika koji su počinili prijevare ili obmane u koji ulaze ili učestvuju u takmičenju ili tvrdeći da je nagrada;

(D) telefon, elektronski, hardver, softver, mreže, Interneta ili računalo kvarova, kvarova ili poteškoća;

(E) bilo nesposobnost pobjednika da prihvati nagradu za bilo kojeg razloga;

(F) ako se nagrada ne može dodijeliti zbog putovanje otkaza, kašnjenja ili prekide zbog Djela Boga, prirodnih katastrofa, terorizma, vremenska ili bilo koji drugi sličan događaj izvan razumne kontrole Sponzori ';

Ili (g) bilo kakve štete, povrede ili gubici od bilo koje vrste uzrokovane bilo koje nagrade ili su rezultat dodjele, prihvatanja, posjedovanje, korištenje, zloupotrebe, gubitka ili zavaravanje bilo koje nagrade ili su nastali učestvuju u ovoj promociji ili bilo promocije ili aktivnosti u vezi nagrada.

Sponzori zadržavamo pravo, u svom nahođenju, diskvalificirati svaki pojedinac nađe da je (a) da se poigravaju s procesom ulaska ili rad takmičenja, ili s bilo kojim web stranicama promociju Contest;

(B) postupa u suprotnosti sa Official Pravilnika;

Ili (c) ulaze ili pokušaj da uđu u takmičenje više puta kroz korištenje više e-mail adrese ili korištenje bilo kojeg robotskog ili automatizirani uređaji za podnošenje prijava.

Ako Sponzori odrediti, u svom nahođenju, da tehničke poteškoće ili nepredviđenih događaja ugroziti integritet ili održivost takmičenja, Sponzori zadržavaju pravo da poništava unose u pitanju, i / ili prekine relevantni dio promocije takmičenja, uključujući i čitav promocija takmičenje, i / ili mijenjati takmičenja i / ili izaberite pobjednika (e) za dodjelu nagrade (e) koristi sve podobne prijave primljene od dana prestanka.

Ako takmičenja je raskinut ili modificiran zbog tehničkih poteškoća ili nepredviđenih događaja prije isteka promotivnog perioda, najave će biti objavljen u womenshealthmag.com i menshealth.com 8. JAVNOST obaveze;

ODRICANJE OD JAMSTVA;

FORUM IZBOR KLAUZULA: Učešćem u takmičenju, učesnika i dobitnik slažu da oslobodi i štitite Sponzori i njihove matične kompanije, podružnice, filijale, partnerima, predstavnicima, agentima, nasljednici, IMENOVANE, zaposlenika, službenika i direktora, iz svih odgovornosti , za gubitak, štetu, oštećenja, ozljede, trošak ili izdatak bilo uključujući bez ograničenja, oštećenja imovine, tjelesne povrede (uključujući i emocionalni stres), i / ili smrti koje se mogu javiti u vezi sa pripremom za, ili učešće u takmičenju, ili posjedovanje, prihvatanje i / ili upotrebu ili zloupotrebu nagrada ili sudjelovanje u bilo kojoj aktivnosti Contest povezane i za bilo koja potraživanja ili uzroka akcije na osnovu publicitet prava, klevete ili narušavanja privatnosti i robe isporuke.

Prihvatanjem nagradu, pobjednik se slaže da je bilo kakvu odgovornost u vezi ili proizlaze iz nagrade snose isključivo proizvođač robe ili njihovih podružnica.

Sponzori i njihove matične kompanije, podružnice, filijale, partnerima, predstavnicima, agentima, nasljednici, IMENOVANE, zaposlenih, službenici i direktori ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo kakve povrede ili oštećenja učesnika ili računalo bilo koje druge osobe, bez obzira na to koliko je izazvao, koji se odnose na ili rezultat od ulaska ili preuzimanjem materijala ili softvera u vezi sa ovim takmičenjem.

Učesnici i pobjednici priznaju da Sponzori nisu ni napravili niti su na bilo koji način odgovorna za bilo kakve garancije, reprezentacije ili garancije, izričite ili implicirane, u stvari ili u pravu, u odnosu na bilo koje nagrade, uključujući, ali ne ograničavajući se na, izričite garancije pod uslovom od proizvođača robe ili njihovih podružnica.

Osim u slučajevima kada je zabranjeno, sva pitanja i pitanja u vezi sa izgradnjom, valjanost, tumačenje i izvršnosti ove Službenom Pravilnika, ili prava i obaveze učesnik ili Sponzori u vezi sa takmičenja, uređuje se i tumačiti u skladu sa, zakoni Zajednice Pennsylvania bez uticaja na bilo koji izbor zakona ili pravila o sukobu zakona (bilo Zajednice Pennsylvania, ili bilo kojoj drugoj jurisdikciji), što bi dovelo do primjene zakona bilo koje druge nego Commonwealth of Pennsylvania nadležnosti.

Osim toga, svaki spor koji se odnosi na takmičenju (uključujući i ove Sl pravila) moraju biti izvedeni u odgovarajućem državnom ili federalnom sudu ima nadležnost nad predmet se nalazi u županiji Lehigh, Pennsylvania.

Učesnici ovim neopozivo pristajete na ličnu nadležnosti, rekao je sudova i odričete tvrdnja foruma ne conveniens ili nedostatka ličnih nadležnosti mogu imati.

9. Listi dobitnika;

BUDUĆNOST nagradne igre / KONKURSI: lista A dobitnika bit će objavljena na web stranicama ili oko 30. Sep 2017 ili kako bi dobili popis dobitnika nakon 1. Oktobra 2017. Mail poslati self-obratio koverti, sa važećim SAD poštarine pričvršćena (rezidenti država VT samo može izostaviti povratak poštarina), na: VOJNA tIJELA Rodale Inc., 33 East Minor Street, Emmaus, pA 18098-0099 ili putem e-maila poslati e-mail na [email protected] i u tijelu tip e-mail: Molimo e-mail me listi pobjednika za 10. SPONZOR: Pokrovitelji takmičenja su Rodale Inc., 33 East Minor Street, Emmaus, PA 18098-0099 "Best Vojna tijela.".

load...

Povezane vijesti


Post Zdravlje

6 razloga zašto ste umorni sve vreme

Post Zdravlje

5 Strašni razlozi zašto možete kašljati toliko

Post Zdravlje

Zašto bi trebalo prestati da se pitate da li je bol u glavi

Post Zdravlje

Opasnosti od konzumiranja konzervirane hrane

Post Zdravlje

Vaš Definitivni vodič za istraživanje

Post Zdravlje

Može li termometar zamijeniti kontrolu rađanja?

Post Zdravlje

9 stvari Butt doktori žele da znate o vašem zadnjem delu

Post Zdravlje

Tumori hipofize

Post Zdravlje

Komad glittera je zaglavio u očima ove žene - i skoro je ubila

Post Zdravlje

Moja skoro fatalna nesreća na motociklu završila je sačuvanjem mog života

Post Zdravlje

Morao sam se boriti za biopsiju kože

Post Zdravlje

Zajedničko ponašanje koje povećava rizik od raka do 66 procenata