Šta je voljeti da se angažuje u isto vreme kao vaša sestra | BA.Lamareschale.org

Šta je voljeti da se angažuje u isto vreme kao vaša sestra

Šta je voljeti da se angažuje u isto vreme kao vaša sestra

Šest žena koje su preživjele ovaj Serendipitous slučajnost podijele svoje priče.

Pitali smo šest žena koje su preživjele ovu Serendipitous slučajnost da podijele svoje priče s nama.

1.

Ldquo; su mogli biti tu jedni za druge i doživjeti vjenčanje putovanje zajedno smo.

Imali smo odvojene svadbeni tuševi, ali imali smo zajednički devojačko veče u Vegasu, što je stvari lakše za naše zajedničke prijatelje koji nisu imali trošiti novac na dva odvojena djevojaka vikend putovanja.

Bilo je puno pritiska, kada je došao u sobarice-of-časti govora.

Moje vjenčanje je bio prvi i govor moja sestra dala je neverovatno.

Ona je, na kraju krajeva, pisac.

Dakle, kad je bio moj red, bila sam malo pod stresom.

Bilo je nemoguće na vrh svom govoru. "-Michelle D.

"Imali smo odvojene svadbeni tuševi, ali imali smo zajednički devojačko veče u Vegasu, što je olakšalo stvari za naš zajednički prijatelji."

2.

"Bilo je sjajno biti u mogućnosti da koriste isti proizvođači vjenčanje, iz istog cvjećar, da fotograf i vjenčanicu radnju. Ali, pošto sam se udala četiri mjeseca [njom], bilo je teško prvo gledao svoje iskustvo sve i znajući morao sam čekati red na mene Ipak, bilo je uzbudljivo da joj bude desna ruka l, kao što je bila za mene. "-. Ani S.

3.

"Ja sam se bavio u isto vrijeme kao moja sestra-in-zakon. Ona je prvi put bavi, što je moj muž mi kažu," Ne možemo se sada bavi, ne možemo oduzeti joj pažnje. '

Unesite ljubomore. Mi smo se datiraju duže, pa sam stvarno ljut. Ali kada sam prihvatio da je dio naše priče i kandže povukao, imali smo prekrasan angažman. Najbolji dio je da neko kuljati preko svaki detalj uz -to dijele one 'to neće raditi u mom mesto, ali to će biti divno u tvoj' ideje. "- Michelle C.

load...

"Budući da sam se oženio četiri mjeseca kasnije, bilo je teško prvo gledao svoje iskustvo sve i znajući morao sam da čekam red na mene."

4.

"Moja starija sestra i ja smo, osim šest godina i udala šest mjeseci razdvojeni. Koristili smo pregršt istog proizvođača, uključujući i isti koordinator vjenčanja, tako da je proces mnogo lakše za nju znajući da nije morao o stresu osiguravanje proizvođači sama. Bilo je teško, međutim, za našu van grada članova porodice koji su htjeli da bude na oba naša vjenčanja. Dok su neki od njih su bili u mogućnosti da dođu na oba vjenčanja, neki članovi porodice su bili u mogućnosti da bi se na jednu svadbu znali smo da nismo mogli uzeti osobno i da želi da se osigura članovi naše porodice je to znao pa nisu osjećati loše o nama razočara. "-. Kristen G.

5.

"Nisam bio u planiranju svoje vjenčanje, pa kad su se moja sestra bavi nekoliko mjeseci nakon što sam učinio, zaključan sam da je vjenčanje planove. Kako god je radila, jesam. Trebalo je da imaju identične vjenčanja tražim! Nepotrebno da kaže, ona nije bila oduševljena o ovome. Ona mi je sjeo i rekao mi da je važno da sam planirao vjenčanje mojih snova, a ne njen. Borili smo se o tome neko vrijeme, ali onda sam shvatila da je u pravu. To je bio. Dobar prema njoj ima tu za mene na duge staze, kao što smo obojica završili planira vrlo različite vrste vjenčanja samo sam završila kopiranje jedne ili dvije stvari usput. "- Carrie H.

load...

"Šta god da je radila, jesam. Trebalo je da imaju identične svadbe tražim!"

6.

"Moja sestra blizanka i ja imamo slične ličnosti. Mi smo oboje vrlo Tip-A i cijeli proces vjenčanje planiranja nas je oboje stres prilično loše. Neki ljudi (naši roditelji) bi rekli smo oboje postali bridezillas. Mislim da je najteži dio je bila da naše porodice morali baviti oboje djeluje na ovaj način odjednom. Ali najbolji dio je, mogli bismo da vidimo jedni druge akt lud preko jednostavnim detaljima vjenčanja i to bi svako od nas ispitati naše akcije i smiri se malo. "- Marissa K.

load...

Povezane vijesti


Post Odnos

Da li je normalno razmišljati o razvodu kada ste oženjeni?

Post Odnos

12 Emocionalne faze susreta roditelja

Post Odnos

Trening parova pomaže da se osećate bliže

Post Odnos

Momci otkriju šta stvarno ide dole u partijama bachelora

Post Odnos

7 žena Podijelite najizraženije vrijedne vrijeme koje su udarili u teretanu

Post Odnos

Taj put sam izašao sa dva momka u jednoj noći u istoj bar

Post Odnos

3 znakova trebate biti pojedinačni - za sada

Post Odnos

Kako - i zašto - predložio sam mom momku

Post Odnos

10 Borba Svaka devojka koja je treća kola zna sve previše

Post Odnos

7 stvari koje muškarci rade u kupatilu kada se čujete šta je toliko dugo

Post Odnos

9 Iznenađujuće ljubavne lekcije uskoro o tati Rajan Gosling (i likovi koje je igrao)

Post Odnos

Upoznao sam momka na sou Dating Goli