Pravi momci Opišite anksioznost čekanja djevojčica da ih pošalju natrag | BA.Lamareschale.org

Pravi momci Opišite anksioznost čekanja djevojčica da ih pošalju natrag

Pravi momci Opišite anksioznost čekanja djevojčica da ih pošalju natrag

Slika ljubaznošću Giphy

"Poslao sam ovo možda tjedan dana nakon vjenčanja sam spomenuo. Bila je subota noć, a ja sam bio prilično pijan u baru kad sam skupio hrabrosti da ga pošalje. Ja sam Navalili na moji prijatelji. Razmišljao sam o svim načina da me ne razočarati, šta izgovor ona mogla učiniti. Ja i razmišljao o tome kako strašno bi bilo ako ona nikad nije odgovorila na sve, pogotovo nakon što sam sve moje prijatelji rekli o velikoj noći smo imali i hemije mislio sam da osećam. Ja sam je i zamišljala sa grupom prijatelja, prolazeći na telefon oko i smiju se, govoreći stvari poput: 'Ovo je taj jezivi tip na svadbi sam ti pričao! Onaj sam dao moj broj na jer to bi bilo previše čudno da ga odbijem. '

Ona se na kraju šalje poruke natrag. Mi smo nekoliko puta u igru ​​kako. To će dobro. "

Kris Z.

Slika ljubaznošću Giphy

"Znaš kako mi kažemo da, ako smo sa devojkom koja je izvan naše lige, imamo 'out-šutirao pokrivenost'? Pa, imao sam definitivno out-šutirao pokrivenost ova djevojka. Bila je lijepa, i imali smo nekoliko velikih poruka na OkCupid pred sastanak i da ono što sam mislio da je zaista veliki datum. Svaka misao koja je prošla kroz glavu u skoro 24 sata trebalo je da mi tekst natrag bili vrlo negativno i uglavnom centriran oko pojam da želi nikakve veze sa mnom. Ispostavilo se da sam bio u pravu. Ona je poslao jednog od tih poruka kažem da je bilo slatko i imala je dobro vrijeme, ali da nije iskru. To se događa. "

-Devon G.

"Definiranje odnosa je f * ljudima najgore, i nikada nisam mislio da ću biti osoba da bi ga i prisiliti problem, ali ja sam stvarno zagrijao za ovu djevojku, pa sam poslao ovaj tekst da je kasno jedne noći kada Nisam mogao spavati na račun mog opsednut nad njom i gdje sam stajala s njom. Srećom, još je bila budna i odgovorio vrlo brzo, u suprotnom možda sam proveo čitav ostatak noći bulji u moj telefon dok sam čekao odgovor. Razmišljao sam hrpa pesimističan stvari, igrajući se u mojoj glavi kako bi mogla odgovoriti i kako bih mogao reagirati dok je još zadržavanje malo dostojanstva. Kada se taj balon sa elipse pojavila, prilično sam siguran da vrijeme stalo, da sve stalo osim moje anksioznosti i moje znojenje. Ona je odgovorila smajlija emotikon i rekla da voli. Vjenčali smo se prije dva mjeseca da pričam o tome. "

load...

-Jordan L.

Slika ljubaznošću Giphy

"Poslao sam ovo jutro nakon što je vidio bivši devojka mojih snova ostavljajući stranka s nekim dude. Dok sam čekala odgovor, pokušao sam da ublaži moju anksioznost prema pozitivno razmišljanje o svim pozitivnim scenarija kao što su," Split taksi kući sa Keith i jeli pizzu sam u krevetu dok gledate Netflix, a ti? "

Ali umjesto toga ona je odgovorila s porukom o ovom novom momak, koji je ona otišla kući, i kako su išli u jutro nakon brunch. Tog jutra, imao sam brunch sama, što znači da sam popio bocu crnog vina na mom kauč prije podne. "

-Mitchell W.

"Mislim da kad žena kaže da ima nešto čudno događa u njoj genitalija i ide kod doktora da se testiraju i shvatiti o čemu se radi-a kad su da polu-običan seks sa tom ženom par mjeseci-samo vrstu boravka u potpuno panici dok ona shvati šta je to i da li je to nešto što ste možda ugovorene od nje. Mislite o svim apsolutnoj mogućnosti najgorem slučaju, a ti se još više zabrinut na dana kada je trebalo da joj rezultate jer je vrijeme apsolutno puzi po. Ispostavilo se da je to samo infekciju. I dalje je čudno mi je da sam bila toliko neverovatno srećan i olakšanje da čuju da je neko drugi imao infekciju. "

-BRAD R.

Slika ljubaznošću Giphy

"Poslao sam ovaj tekst nakon što sam došao kući iz divan drugi sastanak, koji je rezultirao u nas dvoje strasno ispostavljanje za solidnu 15 minuta u sredini Manhattan trotoaru. Činilo se vrlo u sam datum i make- od sesija, tako da ne znam zašto sam bio toliko zabrinut o tome praćenje teksta. Stvarno sam odlepila kada nisam čuo natrag od nje do sljedećeg popodneva. Počeo sam ponavljajući datum u mojoj glavi, pokušavajući da shvatim što sam mogao da uradi pogrešno da biste joj je isključen, itd Ali onda je rekla da je bilo zabavno i žele da idu opet, što radimo ove nedelje! "

load...

-Scott M.

load...

Povezane vijesti


Post Odnos

7 komada poznatih veza Savjeti koji su stvarno vredni uzimanja

Post Odnos

Andi Dorfman bachelorette nam govori šta očekujemo ove sezone

Post Odnos

Da li treba da održavate nekoga ko vam ne pruži leptir?

Post Odnos

Dnevnik Datera: Tako da sam sasvim siguran da sam bio sjeban

Post Odnos

Koliko košta da ide na vjenčanje?

Post Odnos

Zašto se angažovanje može izazvati najviše izazovno vreme u vezi

Post Odnos

7 Momci otkrivaju zašto tekst izlaze iz plave

Post Odnos

Smart Girls Guide to Contraceptives

Post Odnos

13 Neprijateljski Dan zaljubljenih nije uspeo

Post Odnos

14 faze udobnog u vezi

Post Odnos

8 Saveti koji vam pomažu izbjegavaju neugodnost prvog datuma

Post Odnos

Zdravstveni rizici mobilnih uređaja