Ja ne žalim zbog varanja na mom partneru - Evo zašto | BA.Lamareschale.org

Ja ne žalim zbog varanja na mom partneru - Evo zašto

Ja ne žalim zbog varanja na mom partneru - Evo zašto

Šest žena objasniti zašto se osjećaju nula krivicu.

Sa izuzetkom vruće aferu planirate imati Leo DiCaprio kada se ukaže prilika, možda ćete pretpostaviti da varanje na vaš partner će vas ostaviti osjećaj prilično loše (u najmanju ruku).

Ali neke dame dobiti zauzet s drugim ljudima, imaju nula žali, i žive reći o tome.

I zato što je ovo zona presuda bez, pitali smo žene koje smo uradili upravo to da podijele svoje priče.

Evo njihov pogled na varanje bez kajanja.

"Udala sam se sa 24 na lice nisam ljubav nego zadovoljio, jer svi vrše pritisak na mene da veže čvor. Moja porodica mi je rekao da treba da se fokusiraju na brak umjesto karijeru. I moji prijatelji su bili gotovo svi oženjen (mi smo s juga, a to je upravo ono što ljudi rade). Naš brak je bio mrtav na dolasku, a mi smo se držao jedni druge, jer nismo znali šta drugo da radim. Nakon tri godine, upoznala sam nekog drugog na poslu, a mi smo imali aferu. Moj muž je saznao i to je bio katalizator koji je pomogao nas oboje nastaviti sa našim životima jedni bez drugih. "

load...

-Sherry D., 34

"Ne žalim varanje jer nisam volim osoba koju sam prevario s. Sam spavala sa tipom sam upoznala jednu noć u klubu u Majamiju, kada sam slavila djevojku rođendan. U mojim očima, to nije bilo velika stvar, jer nije bilo emocionalnu povezanost. To je bio samo seks. Ako ga volim, onda bih se varao s više od samo moje tijelo. U braku sam već četiri godine, a ja zaista volim svog muža. Ja ne planiram da mu kažem, jer ne želim da uništi naš brak više osoba ne zanima uopšte. "

-Raquel D., 31 (inspiraciju s ovom mantrom tenk iz žensko zdravlje Boutique.)

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

"Ono što dolazi oko ide okolo. Saznao sam da moj muž varao sa komšijom, pa sam varao nazad. Hteo sam da ga boli me boli. Kada je moj muž ušao u nas, on je bio šokiran. Vidio sam ga plače, ali bilo mi je drago da mu se vrati za bol me je izazvao. Očigledno, završili smo razvodim se, i ja sam bila u redu s tim. "

-Luciana F., 41

"Moj suprug i ja smo nismo zajedno spavali u dvije godine. Bio mi je potreban seks. Tako da sam spavala sa strancem. Varanje zapravo mi je pomogao da shvatim da sam morao učiniti nešto o našim seks pitanja. Ja nisam rekao moj muž za aferu, ali odlučio sam da je vrijeme da ode u terapiji za parove i srediti naše nedostatak seksa. Nakon što ide na terapiju, počeli smo pokušavali nove stvari u krevetu i što je prioritet da se sami zajedno. Naša veza nikad nije bila jača. I ne žalim varanje jer osećam kao da sam se to učiniti za nas da se na mjesto smo u sada. "

load...

-Erin D., 31

"Bio sam umoran od kao boravak-at-home mama koji nije bio dobro tretiran muža. Moj muž me nikada nije nazvao prekrasnim i praktično me ignorisali. Završio sam potajno dating Muškarac koji je živio u susjedstvu i nedavno razvela. To je bila moja avantura, i to me se dobro o sebi. Bočni momak je znao moj muž i nije bilo briga. Želio je djevojku bez svih prilog koji je došao s njim, tako da je sporazumno. Kada je moj muž ušao u nas jedno popodne, vikao da želi razvod i bila sam u redu s tim. "

-Charlene W., 45

Proverite kako seks igračke su evoluirali tijekom godina-um-puše!

"Ne znam šta vam nedostaje kada je jedini momak si spavala sa je tvoj muž. Spavanje s drugim ljudima prošireni vidike u spavaćoj sobi. Imao sam dva pitanja u istoj godini zapravo! Prvi je bio s trener u mojoj teretani, a završio kada se preselio. Drugi je počeo samo dva mjeseca nakon toga s muškarcem na poslu. On je bio IT guy, i udarili smo ga. Jedna stvar je vodila drugoj i prije nego što sam znao da sam bio u svom krevetu. Taj je završila kad dam otkaz i izgubio sam uzbuđenje sa skrivanjem na poslu. Ne žalim se, i moj muž i dalje nema pojma. "

-Debby L., 28

load...

Povezane vijesti


Post Odnos

7 Odlučujući neselektivi stvari koje nosite da zapravo uključite muškarce

Post Odnos

Američki idol: Kara DioGuardi

Post Odnos

Da li je parovi terapija vrijedna?

Post Odnos

13 znakova koji niste preterali na vašem Ex

Post Odnos

Crvene zastave za paznju kada se upoznate s porodicom

Post Odnos

8 žena o značaju da imaju Fk Off fond

Post Odnos

Šta je Vaše vjenčanje otkrilo o vašem braku

Post Odnos

6 Pravila za obavljanje celog otvorenog odnosa stvarno

Post Odnos

Ako su jednom prevarili, hoće li ponovo varati?

Post Odnos

5 pitanja koja otkrivaju da li ste u zdravom odnosu ili toksičnom

Post Odnos

10 hrana, 40 recepti: zdrava ideja recepta za bočna jela

Post Odnos

8 žena Podijelite najluđeg Sht njihove majke su u svome radu