Dao sam mnogo mlađeg čoveka - Evo kako je to bilo | BA.Lamareschale.org

Dao sam mnogo mlađeg čoveka - Evo kako je to bilo

Dao sam mnogo mlađeg čoveka - Evo kako je to bilo

"To je bio vihor post-razvod iskustvo."

Ako ste spremni prihvatiti da starost je samo broj, a zatim svoj bazen neženja upravo dobio prokleto puno veći-a može uključivati ​​neke mnogo mlađi momci.

Plus, svi cool klinci datiraju mlađi ovih dana.

Kourtney Kardashian navodno povezao sa Justin Bieber, ne tako davno, dok je Carole Radziwill, 50-nešto zvezda The Real Housewives of New York, trenutno dating Adam Kenworthy, koji je više od 20 godina mlađi od nje.

I svi mi znamo OG cougar iz Seks i grad, Samantha Jones.

Radoznao kako je to da se ozbiljno sa nekim nedostaje toliko životno iskustvo kao ti?

Pitali smo pravi žena prospete sve detalje zabavlja sa više mladalački dude.

. "Jednom sam od momka koji je 10 godina mlađi od mene ja sam bio 36 i bio je 26. Bili smo na dva različita faze u našim životima: On je i dalje radi na svom prvom poslu nakon koledža i ja sam bio šef marketinga od tech start up. Ja sam radio prekovremeno i izradu šest figura. On je radio osam sati dnevno i čini 40.000 $ godišnje.

load...

"Ono što volim o odnosu je da sam osjećao osnaženi. Napravio sam sve odluke, kao što je, gdje smo otišli na odmor ili ono mjesto smo jeli u. Takođe bih platiti za gotovo sve, kao što su hrana, avionske karte, ili noćnog izlaska u baru. Voleo sam da, ipak, jer sam smatrao kao da nije bilo potrebno da se oslanjaju na njega za ništa. Ja sam bio u mogućnosti da imaju nezavisnost, dok je istovremeno sa osobom koja je život zabava. Kad god sam bio previše uhvaćen u posao, on me je ohrabrio da izađe s njim i stranci do 04:00 ili jarak provjeru moj e-mail da se druži sa svojim prijateljima. Voleo sam taj aspekt našeg odnosa. Međutim, završili smo razbijanja nakon godinu dana zabavljanja jer je varao me neko dvije godine stariji od njega. U tom trenutku, shvatio sam da ne vidim mnogo budućnost s njim u svakom slučaju. On je, u suštini, dijete. "

-Tamara K., 38 (Ovaj 20 Funkcija Bullet Vibrator od zdravlje žena Boutique je jedini metak ćete ikada trebati.)

"Kada sam bio 41, od nekoga ko je bio 33. Sam volio uzbuđenje je na prvi pogled. On i dalje uživao ide na koncerte, barovi, i radi zabavne aktivnosti koje nisu bile samo večeru i film. Zabavljali smo se za tri mjeseca. Iskreno, on me čini mlađim, a kada smo počeli dating je mislio da sam u njegovim godinama. Kada je saznao da sam skoro 10 godina stariji su ga, on je bio šokiran, ali rekao sam izgledala mlađe od mojih godina. Na kraju krajeva, dobi faktor koji nije učinio mnogo smetalo da ga. Oboje smo bili uspješni u našim karijerama, stalno je govorio o aktuelnim događajima, i imali slične političke i društvene stavove. Ali, da budem iskren, bilo je iscrpljujuće za njim, jer je mogao nikada opusti se. Kada sam predložio samo provesti noć u kući večere, on bi moli da izađe i isprobati novu restoran ili dobiti stol u klubu. Duboko u sebi sam bio više od body, tako da nije uspjelo ".

load...

Amy V., 43

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

"Povratak u 2017. Godini, na kraju sam se viđala s nekim sam radio, koji je bio 15 godina mlađi od mene. Našli smo se u romantičnu vezu, kada smo spavali zajedno nakon praznika stranke naše kompanije. U to vrijeme, ja sam samo dobila razvod, tako kada je došao u brz i zabavan odnos je vrtlog nakon razvoda iskustvo. Bilo je osvježavajuće da pronađe ljubav zgodan mlađi momak. Rekao je da sam najstarija žena koju je datiran, ali da je volio do sada žena starijih od njega. Mi nije imao mnogo toga zajedničkog, ali to nije bilo važno. Imali smo proveli zajedno.

"Uprkos činjenici da je naš odnos je ide dobro, svi u životu mi je rekao da sam lud za njim u vezi. Kada je moj dvoje dece saznao (oni su bili 8 i 11 u to vrijeme), oni ne bi ni razgovarati sa mnom. Oni su bili ludi da sam tako brzo prešli na iz svojih oca i našao čudno da sam viđala s nekim tako mlad. Moji prijatelji mislio sam da sam samo da se osveti moj bivši muž, koji je varao na mene. Međutim, jedini razlog što smo bili zajedno bilo zato što naš odnos bilo mi je dobro o sebi. Izlazili smo samo pet mjeseci, ali to nije bilo zbog razlika u godinama. "

Vendi P., 47

"Bio sam 43 i moj sada bivši dečko bio je 29, što zapravo i nije mnogo u godinama jaza. Međutim, bilo je četiri ili pet puta kad smo bili van i ljudi su mislili da sam njegova majka. To se nije desilo pomoći da je izgledao vrlo mlad zbog baby face. To je bilo neugodno kad sam morao da kažem ljudima da je moj dečko. "

-Olivia C., 44

Pogledajte kako pravi muškarci i žene misle o varanju.

"Svi pretpostavljaju da kada ljubav neko mlađi su više divlji i nezreo, ali to je bilo suprotno, kada sam od momka koji je devet godina mlađi od mene. Kad smo se upoznali na internetu, sam ne traži ništa ozbiljno, ali je on zapravo tražim da se skrasi. Upravo je završio pravni fakultet i radila lud sati. S druge strane, radila sam dva posla sa skraćenim radnim vremenom, dok je na audiciji kao glumica. Iako mi je bio stariji, voleo sam da se šali okolo i stranka, dok je voleo da Netflix i hladnoće. Na kraju krajeva, to nije išlo jer je tražio ženu i nisam imao brak ciljeve za moju bliskoj budućnosti. "

-Alexia L., 37

load...

Povezane vijesti


Post Odnos

Da li ste u jednakoj vezi?

Post Odnos

Da li pilula odluči koga date?

Post Odnos

9 Celebs na Gutwrenching stvarnosti koja ide kroz razvod

Post Odnos

Stvarne žene Brutalno iskreno o vremenu koje su prekršili kod djevojčice

Post Odnos

Zašto se angažovanje može izazvati najviše izazovno vreme u vezi

Post Odnos

4 mitova o meditaciji

Post Odnos

Možda-Baby Mindset pri dobivanju trudnoće

Post Odnos

Da li biste dobili test DNK?

Post Odnos

Ovo je ono što je serijski monogamist govori o tebi

Post Odnos

Kako se Andi Dorfmanova bachelorette romansa pretvorila u ružno, brzo

Post Odnos

11 Rani znakovi Vaš brak može biti proglašen

Post Odnos

7 znakova treba da date svom prijatelju