9 puta žena napravila prvi pomak - i momci su to LOVE | BA.Lamareschale.org

9 puta žena napravila prvi pomak - i momci su to LOVE

9 puta žena napravila prvi pomak - i momci su to LOVE

Evo inspiracija da ga probam.

"John želi spojiti sa mnom, a ja bih", rekla je ona "Ali iskreno, radije bih povezati s vama." To je bio hrabar.;

Bilo je zabavno;

To je bilo laskavo.

Ali najviše od svega, vide Žena napraviti prvi korak, kao da je bio izuzetno atraktivan.

Koji je bio veoma nesretan za Johna.

Ali ja sam samo jedan čovjek.

Evo kako iskustva devet momaka 'nađeno do svoje:

"Imao sam prijatelja koji mi je misao seksualne napetosti, ali smo bili tako dobri prijatelji da sam nikada ne pravi potez. Jednog dana, otišao sam joj da je automobil, a ona mi je brzo poljubac. Nikad ne bih to uradili, tako da mi je drago da jeste. Na kraju smo dating ubrzo nakon toga, ali je brzo završilo. Mislim da smo imali svrab koje je trebalo ogreban. "

-fred C.

"Za naš treći sastanak, moj sada devojka i ja smo otišli u park na piknik, piju vino, i uzeti u San Franciscu. Mi smo još nije poljubio, a ja nisam napravi prvi korak u toku dana. I je šutiranja sebe kada je, kao što smo hodali natrag u svoj stan, shvatila da sam bio onesposobljen i bespomoćni, jer sam nosio sve što je imala na nju u tom trenutku-torbu, torbu, deka, vina. Dok sam stajao tamo, drži sve naše stvari, mi ruke potpuno pun, nagnula u i dao mi je vrlo nezaboravan prvi poljubac. "

-David A.

"Bio sam u baru, a ne može pomoći, ali primijetiti ovu djevojku koja je zurila u mene. U jednom trenutku, ona je rekla nešto prijatelj bila je sa, kikotala, i bukvalno posegnuo prema meni i uštinu vazduh. Čim kao što sam prišao, rekla je ona, "Tvoje lice-to je samo tako zdrav. '

load...

Rekao sam joj da je zabavan i pitao je ime prije povratka u mojim prijateljima. Kao što je otišla, otišla je na meni da kažu da su bili na izlasku. Pitao sam je za njen broj, a ona je rekla "Naravno, ono što je moje ime ? '

Ja sam loše imena, ali srećom, ona je utisak, i ja izletelo, 'Chloe!'

'Super, evo ti ", rekla je ona." Idemo u šetnju ponekad. "

A ona je bila isključena. Datum je bio lud. "

-Garth F.

"Ja sam uzimanje komedija klasu i vrstu nade da ću Žena koja je imala sličan smisao za humor za mene. Kad sam stigao do prve klase, odmah sam primijetio da je bila jedna djevojka posebno koji je upravo odgovarao račun na 'T' u smislu tip djevojke sam u. Konkretno, dopao sam joj smisao za humor i njene tetovaže. Nakon nekoliko časova, kada sam da sam uvjeren da sam konačno da je pitam za nju broj, drugi tip je došao i dobio ga prvi. Toliko sam bio ljut. Ali ona i ja hodali na isti način na naše automobile, i počeli smo govorili o našim tetovaže. Kao što smo se razišli, kako je rekla, "u redu, U svakom slučaju, mislim da bi trebao dobiti svoj broj. Da razgovaramo više o tetovažama i tako to. "

Toliko sam bio iznenađen. Nikada u životu imao Žena me je pitao za moj broj, a kamoli točno godina sam imao na oku već neko vrijeme. To je bilo uzbudljivo i samo me je sve to više privlači prema njoj. "

-Harrison D.

load...

"Ponovo sam povezan s djevojkom iz koledža za kafu i mislio da sam definitivno je privukla da je već bio na ogradu da li da je pitam ili ne. Međutim, kao što smo postizanje prelomna tačka, ona je samo pitala ako želim da izađem malo vremena, a ja ne mogu pomoći, ali reći da. Bilo je lijepo biti otvoreno želji. To je bilo vrlo osvježavajuće i vrišti povjerenje u glavi, što je svakako jedan od najvećih faktora u mojoj želji da Datum nekoga. "

-Christopher W.

"Upoznao sam se za večeru s djevojkom iz koledža, i to je nekako neodređen ako je večera bila prijateljski stvar ili ako je više datuma. Kad smo došli tamo, odmah je počeo da govori o drugim termin ona je na, tako da sam odmah shvatio da je bio prijatelj stvar. Sljedeći put smo se družili bio na večeri kod nje. Ja družio dok sam ja bio posljednja osoba tamo, i to je još uvijek nekako nejasne, gdje sam stajao s njom. Ali ja je umoran, pa sam otišao pješice do metro na putu, ona mi je poslala poruku: '. Nisi nužno potrebno da ode. "

Praktično sam otrčao u svoj stan. "

Mark C.

"Bio sam na zabavi u toku završne godine fakulteta, i to slatka Underclassman da sam znao da je bio tamo. Mi smo flertovao malo u prošlosti, ali ništa previše serious.and Nisam očekivala ništa da se iz te situacije. I. Nije joj vidjeti mnogo tokom većeg stranke, ali u nekom trenutku u noć, ona me je gurnuo u prazan kuhinju i napravio sa mnom prije nego što nestaju Našao sam je oko 15 minuta kasnije s glavom u WC; Mislim da je ona potrebna malo više tečnost hrabrosti da joj potez. Pobrinuo sam joj ostatak noći, smo izašli na brunch sljedećeg jutra, a pet godina kasnije, mi smo još uvijek u vezi. To nije bilo nužno najromantičniji prvi poljubac, ali sam mislio da je to hrabra odluka je da napravi prvi korak-i bio sam definitivno zaintrigiran da saznam šta je ovo riba se radi. "

-Zach D.

"U baru sam radio u prošloj godini, žena sidled se prema fajront i pitao me da li sam ikada imao seks u baru. Rekao sam ne. Ona je rekla" Da li želiš? "

Jesam. Bilo je fantastično. "

-Cal T.

Svi Gif ljubaznošću giphy.com

load...

Povezane vijesti


Post Odnos

Moj partner i ja smo planirali našu vjenčanju sanjima dok je umirao od raka

Post Odnos

7 Odlučujući neselektivi stvari koje nosite da zapravo uključite muškarce

Post Odnos

Kada ljudi maraju, zašto svi svi krive drugu ženu?

Post Odnos

Momci priznaju stvarno iskorišćene stvari koje su rekli na prvim datumima

Post Odnos

10 činjenica O razvodu Svaka žena treba da zna

Post Odnos

9 Poznati žene koje dokazuju da je brak stvarno nije za sve

Post Odnos

5 najluđih seksualnih studija EVER

Post Odnos

6 faza susreta sa novom devojkom Ex

Post Odnos

7 žena Podijelite najizraženije vrijedne vrijeme koje su udarili u teretanu

Post Odnos

Ovo je ono što voli da upoznaje roditelje kada ste u međurasnim odnosima

Post Odnos

Evo šta se desilo kada smo imali momka u danima u našim cipelama - bukvalno

Post Odnos

9 parovi na ekranu koji su stvarno dati u stvarnom životu