8 Epic Flirting neuspjeh koji će vas usporiti | BA.Lamareschale.org

8 Epic Flirting neuspjeh koji će vas usporiti

8 Epic Flirting neuspjeh koji će vas usporiti

Je li to samo nama, ili je to stvarno sramotno ovdje?

Odnosa

8 Epic Flertovanje Fails koji će uzrokovati grčenje

Je li to samo nama, ili je to stvarno sramotno ovdje?

Savršeno tempirano šala, obećavajući bljesak u očima, a tek zavodljiv-dovoljno ruku na njegovu-nije li sjajno kada si na vrhu vašeg flerta igre?

Naravno, tu su svaki put kad si... Ne.

Ali razveseliti.

Ako ste pretrpjeli većih flerta ne da i dalje vas pocrveni do današnjeg dana, nisi sama.

Također, ti nisi izgubljen slučaj.

Čitajte za neke cringe-dostojan, istina priče flertovanja flopova i polako i sa osmijehom.

Dešava se!

Života i ljubavi će definitivno nastaviti!

Zamjene identiteta

"Bio sam na vlak za NYC i flertuje sa sladak momak sjedi pored mene. Kada je stigao za nekoliko minuta, pao sam poruku sa svojim imenom i brojem na njemu u svojoj torbi jer sam se gasi nekoliko zaustavljanja pred njim. Nekoliko sati kasnije, ja zapravo dobio tekst od njega! Nažalost, ispostavilo se da je on mislio da je komentar bio je od nekog drugog i nije imao pojma tko sam. "

-Taylor K.

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

Kupaonica Humor

"Bio sam sa gomilom prijatelja nakon posla i bio uzbuđen da izađe iz kupatila i vidjeti Muškarac sam imao dugogodišnji zaljubio u sjedi u baru. Nastavio sam da pijem i flertuje svoje srce. Kad sam se vratio gore, moj prijatelj je istakao da sam imao poklopac WC šolje dolazi iz moje pantalone! "- Amy G.

The Old College Try

"Tokom brucoš orijentaciju tjedan dana prije koledža, udario sam razgovor u knjižari kafiću sa super slatko, nešto stariji momak. Mislio sam da smo to stvarno pogodio off i bio je razočaran kad je ostao bez moj broj, ali sam se nadao da ću vidjeti. Ga opet jesam Nastava moje političke nauke klase Da bi ova priča još više neugodno:.! vidio sam ga jedne noći u narednih semestra, sa devojkom koja sam znao da je bio viši u mojoj školi! "

-Elizabeth H.

Carpe Diem!

Ili, Zapravo, Do not

"Bio sam na LAX za vrlo rano ujutro let. Čekaju u redu pored mene na punktu je bio stvarno sladak tip. Malo ćaskali smo, a on je bio stvarno dobar. Ništa neobično, ni vjenčani prsten, puno flirty vibracije. Kao što smo govorili zbogom da idu u svako svojim terminalima, zvao sam za njim. On se okrenuo, a ja sam potrčao i rekao da je tako lijepo razgovara s njim-i možda bih trebao dobiti njegov broj. Njegov odgovor? "Hm, moj supruga vjerojatno ne bih to. "

load...

Svoju ženu? Gdje je burmu? Zašto je nisi odmah bi se ?! Okrenuo sam se oko 10.000 nijansi crvene i pobegao da kafu. To je razlog zašto bi trebalo nikada, nikada, flert prije 7 ujutro ".

Heder T.

Coffee Burn

"Bio sam pola sata ranije na ručak sa mojim prijateljem, pa sam sjedio na pločniku sto sustizanja na moju poštu. Razgovarao sam sa momkom zgodan (i mladi) na susjednim stolom. Pitao je šta sam uradio. Odgovorio sam "ja sam modni dizajner! '

I dao nekoliko detalja. Zatim je pitao, pokazujući na mom vrhu, 'Da li vaši dizajna dolazi sa ili bez mrlje kave? "-Jeanne S.

Nije Stvarno njegov tip

"Jednom sam bio razgovor s ovim tipom u baru neko vrijeme. Izgledao je stvarno super, pa rekao sam mu da sam sladak muških prijatelja sam htio da ga popravi s. Nažalost, on nije bio gay, a on je bio zapravo flertovao sa mnom Oops! "-. Judy M.

load...

Boogie Nights

"Prvi put sam izašla sa njim, mislio sam da sam adorably šarmantan cijelu noć. Stvari se činilo da ide dobro, a ja sam otišao kući sigurna u sebe. To je kada sam pogledao u ogledalo i vidio definitivan, primjetno sline u mojoj nos. Kao druga osoba mogla potpuno da vidim. Oni nisu čuli od tog tipa. "

-Rose W.

Booty Call Fail

"Nakon što je u baru s prijateljima, mislio sam da će to biti sjajna ideja da se pojavi u stan ovog tipa da sam sms i druge flertuje sa svim noć. U teoriji bi to mogao biti slatko, ali mora da sam imala previše popio jer sam završila odmah muka u svom kupatilu. Kada sam izašao, bio je u svojoj sobi, pa sam na kraju prolazi se na kauču. Iskrao sam se iz sljedećeg jutra njegov stan i, naravno, prošlo ga u hodniku. Obojica smo rekli, 'hej, i to je bilo to. "Ashley O.

load...

Povezane vijesti


Post Odnos

Šta se desilo kada sam postavio drugog momka svaki dan na mesec

Post Odnos

Kakva je razlika između razvoda i poništenja?

Post Odnos

Da li ste uspeli da savladate parove?

Post Odnos

Kada je pravi trenutak da kažete osobi sa kojom se slažete o vašem masovnom zaduženju?

Post Odnos

14 faze udobnog u vezi

Post Odnos

Auditioned za Bachelor - Evo šta je stvarno otvoren poziv

Post Odnos

Da li volite BFF ili ste u ljubav sa njom?

Post Odnos

4 Saveti za politički povratak na loš dan

Post Odnos

9 stvari Happy Couples Uvek Uradite Pre Spavanja

Post Odnos

Kako je Narcolepsy Messes sa mojim ljubavnim životom

Post Odnos

10 načina da lažirate savršeni odnos na Instagramu

Post Odnos

Pripremna škola