7 Parovi Share Kako su odlučili gdje provesti praznike | BA.Lamareschale.org

7 Parovi Share Kako su odlučili gdje provesti praznike

7 Parovi Share Kako su odlučili gdje provesti praznike

Kompromis je ime igre.

Izbor gdje će provesti praznike sa voljenom osobom može biti, mi ćemo reći, stresno.

Bilo da izlaziš i potrazi za provesti svoj prvi odmor zajedno, bavi, oženjen, ili čeka bebu, komplikacija koje imaju više od jedne porodice da zadovolji u ovo doba godine može biti velika (ubacite Bowie je "Under Pressure" ovdje).

Za malo solidarnosti, a neki mnogo potrebne smjernice, razgovarali smo sa sedam parova iz cijelog svijeta-od iskusnih parova newbie odnosa.

Evo, nude se kako su odlučili gdje provesti praznike, i vodimo bilješke.

Use Your Miles

"Odlučili smo da je pogodio sve od stanica za odmor. Upravo smo uradili veliki cross-country potez i da su ekstatični da lete natrag u istočnoj obali provesti Dan zahvalnosti i Božić s prijateljima i obitelji. Odvodi smo nebo milja računa tako da smo nije morao da donese odluku i odabrati;. Idemo u Raleigh, Satellite Beach, i Florida Keys upravo smo saznali da očekujemo naše prvo dijete, a to neće biti tako lako putovati svuda sa beba. Sada imamo malo više slobode. Zdravlje žena za vrhunski trudnoće otkriti ?! Iznenađenje! "

load...

-Erica & Maciek

Embrace Staycation

"Oboje smo apsolutno ljubav sezone godišnjih odmora, a posebno u New Yorku, ali Isaiah je lični kuvar, što znači da radi i treba da ostane u New Yorku.

Dakle za nas, to je prilično jednostavna odluka koja je napravljena za nas, zbog napornog rasporeda rada.

Za Dan zahvalnosti, Isaiah i uvek ga provesti zajedno na Friendsgiving gdje gomila naših Besties zajedno i imaju veliki PotLuck, koji je uvijek u eksploziji. "-Brittane & Isaiah

Donose ove ukusne čokoladne torte na vaš sljedeći odmor PotLuck:

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

Promijeniti u pejzažu

"Ja sam iz Londona, rođen i odrastao, a Elaine je filipinski. Nakon dating daljinu za godinu dana, sada živimo zajedno u Makati u viza situaciji na Filipinima. Elaine je komplikovana, tako da mogu da putuju u ograničenom broju stranih zemlje, što nije strašna stvar, jer je filipinska ostrva ima toliko lepih destinacija za odmor. No, ove godine, odlučili smo da želimo promjenu od svih topline i plaža za Božić. Mislimo da bi bilo idealno za Elaine posjetiti svoju porodicu i vidjeti gdje sam odrastao. Mi smo u procesu dobivanja viza za nju da vidi moj rodni grad u Velikoj Britaniji Nadajmo se da pada snijeg! "

load...

-Sorren i Elaine

Stvoriti nove tradicije

"Kada smo prvi put bili u braku, spustili smo na rješenje gdje smo 'isključiti praznika' značenje svaki drugi Božić je proveo sa svojom porodicom, a isto s zahvalnosti. Nažalost, stvar je u tome da smo u skladu sa našim braće i sestara tako na godina u kojoj mi smo sa svojom porodicom, moji roditelji su dovoljno sreće da se svi troje svoje djece plus njihove značajne druge i unučadi. Onda je godina u kojoj smo sa porodicom mog muža, svi su oni sami. Moj suprug i ja dolaze iz veoma blizu -knit obitelji koji zaista vole biti sa svojom decom. Dovoljno Srećom po nas, naši roditelji su se zbližili tokom procesa planiranja vjenčanja i odlučili smo godinu dana da putuju zajedno sa oba roditelja da Costa Rica za Dan zahvalnosti. To je bio najbolji kompromis i imali smo tako zabavno! Moji in-zakoni su bili dovoljno dobri prema pozvati roditeljima, tako da ne bi morali da provedu odmor na miru-to je bio jedan od naših off godina. To je potpuno nesebična od njih i bila sam tako zahvalan da su odlučio na e

Xtend poziv.

Moji roditelji su u međuvremenu pozvao svoju rodbinu da prisustvuju našim obiteljski odmor kada su njihovi klinci su sa svojim in-zakoni jer su stvarno narasla da ih vole i da istinski uživaju u našem vremenu u potpunosti.

Naša obitelj nije norma i shvatimo to, ali mi se trudimo da ohrabri prijateljima da usvoje ove nove tradicije provodi odmor s obje strane svoje porodice. "-Perry i Trey

Baci Friendsgiving

"Moji roditelji su u Connecticutu i Jaithan roditelji su u San Diegu, a živimo na relaciji New York i Philly, tako da vidimo moji roditelji često. California oko praznika sa toplom vremenu je uvijek izbor koji mi se sviđa. Zatim, godinu dana, možda nećemo vidjeti naši roditelji na praznicima, ali ćemo ih vidjeti u između. Ove godine smo vidjeli naše porodice mnogo, tako da smo se iznajmljuje kuću u Palm Springsu, jer naš dom je u izgradnji. Radimo Friendsgiving, gdje naši prijatelji, koji zaista nemaju stvari koje se dešavaju, lete napolje i borave u kući. Mi imamo prijatelje iz New York, LA, i Des Moines dolazi! "

Edi & Jaithan

(Saznajte najnovije zdravlje, gubitak težine, fitnes, i seks Intel isporučio ravno u vaš inbox. Prijavite se na naš "Dnevna doza" bilten.)

Alternativna Svake godine

"Živimo u Hong Kongu, ali naše porodice su podijeljena između Texas, Australiji, i ovdje u HK. Tako smo generalno pokušati da se naizmenično provodi praznike sa jedni drugima obitelji. Prošle godine smo posjetili njegove porodice u Austin i Houston, onda je uradio putovanje u Sedona. Ove godine ćemo ostati u Hong Kongu i iznenađujuće tako mnogo naših prijatelja. Tako bi trebalo da bude sretan i opuštajući, previše! "

-James & Alexandra

Learn To kompromis

"Sean i ja smo dating za godinu dana ovog mjeseca, a čak smo potpisali zakupa stana dvije godine zajedno! Praznici dolaze i moramo odlučiti koji je porodica trošimo koji odmor s. Za Dan zahvalnosti, moja porodica kuvari kao da su domaćini ovog velikog večeru za 100 ljudi, a zapravo je to osam od nas. Moja teta Marva kuhanje je na nivou kulinarski chef! Dakle, Dan zahvalnosti u Pia u dobrom starom Detroitu, Michigan. Sean, Božić izgledalo je kao najbolja opcija, jer možemo vidjeti njegov otac, maćeha, sestra, braća, nećake i nećaci. On ima još uže porodice i Božić je sve o obitelj! Dakle, Božić u Sean u Philly! i Philly je samo autobus odjahati iz NY, gdje smo obojica živjeli za nekoliko godina, tako da planiramo na uzimanje izlet. Ništa nije bolje od NYC tokom praznika. "

-Piaget & Sean

load...

Povezane vijesti


Post Odnos

13 znakova Ti si najbolji dečko na svetu

Post Odnos

10 žena Podijelite najbolje ljubavne savjete svoje majke ikada dali

Post Odnos

5 znaka On će biti veliki otac

Post Odnos

7 Jesen datum koji nisu tako romantični kao što zvuči

Post Odnos

Možete li dobiti seks dok ste trudni?

Post Odnos

Svesno razdvajanje: kraj gadnog razvoda

Post Odnos

13 stvari koje naučite o dating-u do tada imate 30 godina

Post Odnos

Algoritmi za upoznavanje će vas samo dobiti daleko

Post Odnos

7 žena Podijelite najizraženije vrijedne vrijeme koje su udarili u teretanu

Post Odnos

Chris Pratt i Anna Faris samo su objavili da se pravno odvajaju

Post Odnos

5 stvari Muškarci kažu da izbegavaju upotrebu kondoma

Post Odnos

Gotovo sam zabranjen blogiranjem o životu moje ljubavi