7 Advokati za razvode podelite najluđe stvari koje su ikada viđene | BA.Lamareschale.org

7 Advokati za razvode podelite najluđe stvari koje su ikada viđene

7 Advokati za razvode podelite najluđe stvari koje su ikada viđene

"Muž, saznali smo, naučio papagaja da kaže, 'Moja žena je ab * tch'."

Bez obzira da li svjesno razdvajanja ili u sredini pritvora bitke, razvod nije zabavno.

Završi vezu, podjele imovine, a odlučujući koji solidno psa sranje za sve koji su uključeni i može biti posebno srceparajuće kada imate obitelj.

Tako da ima smisla da neki razvoda može dovesti do velikih drama-i razvod advokati mogu jamčiti za to.

Evo, sedam advokata dijeliti najintenzivnije stvari koje smo vidjeli tijekom svog vremena bavljenja razvod zakona za dobru iu zlu.

"Ja sam predstavlja žena par u ranim četrdesetim godinama, koji je bio u braku 15 godina. Supruga se sumnja da je njen suprug varao i našla gomilu optužbi na svoje kreditne kartice za izlete u Las Vegas, Colorado, i Meksiku (avion, hoteli, restorani, noćni klubovi, banje). Kada ga je upitala kojim je putovao sa, on je rekao da ide sam. U početku, ona nekredane ga do njegovog boravka "ekscentrični".

Ali optužbe dobio sve ogroman, i on je iscrpljuju svoje račune. Zatim, tu je stavka na račun kreditne kartice Planned Parenthood. Rekao je da ide tamo da kupi kondome. Ona je podnijela zahtjev za razvod.

"U periodu otkriće, pronašao sam njegov 20-godišnji djevojka Facebook stranici. To je bila javna, tako da sam mogao vidjeti na fotografijama ona je objavljeno i mjestima gdje ona bi 'pregledava in'-a sve to odgovara sa putovanja troškova iz izjave kreditne kartice muža. Ispostavilo se da je afera je traje već dvije godine. Kada sam je ispitivao o Planirano roditeljstvo naknade, ona je rekla da muž joj je platio pobačaj. Na jednom punjenju ljubavnica nije znao o je u bordel u Las Vegasu, gdje je muž platio 10.000 $ za iznajmljivanje svoje "Pirates of the Caribbean soba" za noć. Devojka nije znala o ženi ili, a ona je raskinula s njim, iako je ona bila trudna sa svojim djetetom i to je vođenje ovog puta (druga stvar sam otkrio na Facebooku. Ona je objavio sliku i najavila da zbog datuma). Na kraju, supruga dobila starateljstvo nad djecom, a uz podršku dijete muž plaća ( za djecu njegove supruge, a kasnije sam saznao, za dijete njegove devojke, t

Oo). "

-Chicago porodičnog prava attourney Mitchell B. Gordon

Evo kako muškarci i žene zaista misle o varanju:

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

"Moj klijent saznala da joj je muž od 15 i više godina je spavao s dadiljom kad ih je uhvatila u krevetu zajedno dok su klinci bili kod kuće. Moj klijent je jurio dadilja iz kuće i niz ulicu. Onda je muž vozio dadilja autobuske stanice, gdje je ispala iz automobila. Dadilja okrenuo i tužili muž za seksualno uznemiravanje i zato što je rekao da ju je gurnuo iz automobila. U ovom trenutku, muž i žena su i dalje zajedno. Da bi izbjegli plaćanje dadilja, su dobili razvesti u Las Vegasu: oni su se složili da nagradu ženi sve svoje imovine tako da bi imao ništa i biti "presuda-proof'-tj dadilja mogao da ga tuži.

load...

"Taj slučaj otišao, ali onda se muž i žena stvarno prekinuli. I on se okrenuo i rekao da želi polovinu svoje imovine-što je, naravno, bili su sada svi u ime njegove bivše supruge. To je bilo kada sam izvukao u. Uzeli smo slučaj pred sudiju, koji je rekao, u osnovi, loše, previše tužan. Muž je govorio iz obje strane usta, govoreći sud da je u redu da daju svoju ženu svu imovinu tako oni ne bi morali platiti dadilju, a onda pokušava da uzme novac od nje-drugom slučaju što prvi prevarant. Nepotrebno je reći, supruga otišao sa sve to. Bila je pametna. "

Lisa Helfend Meyer, osnivački partner iz Los Anđelesa, u vlasništvu žena porodičnog prava firma Meyer, Olson, Lowy & Meyers

"Na dan kada je razvod je finaliziran, ostavili smo sud i bivši muž je moj klijent je imao svoju novu djevojku ga čeka izvan sudnice. Moj klijent, naravno, zanimalo zašto bi dovesti ljubavnicu na sud-it je tako bez poštovanja. U tom trenutku druga žena vikala, "Ali ja nosim njegovo dijete! '

Na bivšu ženu. Pažljivo sam povukao ljubavnica na stranu i rekao joj: "Možda ne znate, ali tvoj dečko ima dijete sa svojom bivšom ženom, tako da će morati da se nosi s njom za 18 godina, a vi sa polaskom na vrlo loš stopala. '

load...

I sada reći sve svoje klijente ni na koji način obliku ili formi možda ćete donijeti vaš dečko ili devojka na sud. "

Amy Saunders, porodični zakon i razvod advokat zasniva izvan Bostona

"Ja sam predstavlja muž Manhattan par iz visokog društva u svojim pedesetim godinama. Oba supružnika su bili vrlo dobro off. Oni nisu imali decu, ali su imali tonu imovine-nekretnina, nakit, itd, koje smo morali. Divide naselili smo za oko šest mjeseci.. Obzirom na sve stvari su morali podijeliti, to je bilo vrlo brzo, i oni su bili relativno kooperativni to se promijenilo kada je došlo vrijeme da odluči šta da rade sa svojim dva kućnim ljubimcima i supruga i suprug bili nepopustljivi u vezi čuvanja psa, a ni želio papagaja. Muž, saznali smo, naučio papagaja da kaže, 'Moja žena je kučka. "

Morao sam da predstavi to kao argument na sudu sudija: "Ovo je jako dobar razlog za nju da zadrži psa i njega kako bi papagaja.

Sudija ustuknula da smo ga zapravo traži da napiše mišljenje o tome. Na kraju, oni su se složili da zajedničko vlasništvo psa, koji će provesti tri tjedna u vremenu sa svakim "roditelja" i papagaj je otišao u relativne. To je bilo nakon otprilike tri mjeseca i $ 30.000 naknade pravnik. S tim novcem, mogli su spasili čitav utočište beskućnika životinje! "

-val Kleyman, razvod i advokat porodice u New Yorku

load...

Povezane vijesti


Post Odnos

Koje od ovih 4 vrste parova opisuju vas i svog partnera?

Post Odnos

Novosti o uznemiravanju: Goggles za kontrolu rađanja Moglo bi biti stvar

Post Odnos

9 znaka On će biti izvanredan tata

Post Odnos

Šta želite učiniti više od svog sina?

Post Odnos

Otkrijte svoje izvore za dobro

Post Odnos

Upoznao sam momka na sou Dating Goli

Post Odnos

7 stvari Vaš partner nikad ne traži od vas da radite

Post Odnos

9 Misli koje prolaze kroz čovekovu glavu prvi put kada je sanjao pored vas

Post Odnos

7 Iznenađujuće uzroke razvoda o kojima nikad niko ne razgovara

Post Odnos

13 žena Podijelite Slatke načine kako ih je njihov dečko ugodio na Sht dana

Post Odnos

8 Neverovatnih prijedloga i vjenčanja koje će vas osjećati

Post Odnos

Dao sam mnogo mlađeg čoveka - Evo kako je to bilo