5 žena Podijelite Times koje su date nekim Tabu - i šta je bilo | BA.Lamareschale.org

5 žena Podijelite Times koje su date nekim Tabu - i šta je bilo

5 žena Podijelite Times koje su date nekim Tabu - i šta je bilo

"Moj rođak Adam je bio moj prvi poljubac."

Ako ste ikada vidjeli Liftetime film, verovatno dobiti zašto linijom fabule tabu odnos je tako jebeni očaravajući.

Majka, Mogu li Sleep With opasnosti?

Dirty Učitelj?

Da, mi ćemo gledati sve to.

I dok smo mi obično svedoci tih, da tako kažemo, iznijansiran ljubavne priče na našem kauču, ponekad se dogodi IRL.

Slučaj u točki: Ovih pet žena anonimno podijeliti iznenađujuće likovi su datirani i ono što se dogodilo nakon što je pogodio stvari sa.

Spojler popustu: Nije mnogi od njih imaju sretan kraj.

"Moj cimer Allie * su dating Chris * za oko šest mjeseci prije nego što je i sam se uselila, zajedno sa još četiri djevojke u koledžu stan. Ona i ja zajednički spavaće sobe. U početku smo svi družili zajedno cijelo vrijeme i Kris je bio samo jedan od mnogih momaka koji je često bio u našem stanu. Ali, kao što semestra odmicalo, Chris je završio s nama sve više i više. On je rekao da je samo pokušavao da sustigne Allie, ali ona je bila radoholičar, odlikaš koji je jedva ikada kući. Dakle, da bi se družimo i kuhati večeru ili gledati TV sa mnom dok je čekao za nju i to nije dugo prije nego što je provodio više vremena sa mnom nego s njom.

"Bio sam iznenađen da koliko Chris i ja počeo da kliknu. I bio je ozbiljno vruće. Jedne noći on je rekao da je bio preumoran da ide kući i pitao da li može srušiti na našem kauču umjesto. Rekao sam mu da može samo da Allie krevetu kao ona nije bila kod kuće da ga koristi (opet). Mi smo išli gore i dobio spremna za krevet, ali ja ne mislim ni jedan od nas nije spavao. Nakon nekoliko minuta on je pitao da li želim da se mazim zaspati. Uskočio sam Allie krevetu s njim i mi smo mnogo više od mazimo. Ubrzo smo se spetljali na redovnom.

"Onda [jedan dan], Allie ušla na nas. Uvatila na poslu i odlučio da se vrati kući rano da ide ravno u krevet. Osim smo bili u krevetu. Ona nas je uhvatila sredinom čin. U početku je nisam 't reći ništa (u šoku, valjda), ali onda je samo briznula u plač i istrčala. To je bilo najgore. Ja bi bilo u redu, ako je ona bila ljuta na mene u mojoj glavi krivila sam je jer je previše zauzet da se brine o njoj dečka-ali ona je tako povrijediti. Ona je spavao na kauču za nedelju dana prije nego što je mogla napraviti aranžmane za prijenos u drugi stan. Mi nikada više razgovarali nakon toga. Kris i ja nikada nije postao stvar bilo. Pola zabave naših "odnos" je uzbuđenje rizik od seksa u njegova djevojka krevetu. Jednom je to bio samo moj krevet, to nije bilo tako zanimljivo. Izgubio sam super cura prijatelj i decko te godine. Nikad ne bih ponovo to da još jednu djevojku. "

"Moj rođak Adam * je bio moj prvi poljubac. Ja obično ne govore ljudima jer, dobro, ljubljenje rođaci su bruto, zar ne? Nisam mislio da iako je bruto, a ja sam potpuno drobljenje na njega. Imao je svilenkast smeđa kosa, svijetle zelene oči, a najsavršeniji usne. Živjeli smo u blizini i družili cijelo vrijeme, tako da nije izgledalo kada smo počeli da se zavodljiva međusobno čudno sve. Mi bismo uvijek našalio se sa svakom drugi. I onda jednog dana, na jezeru u toku okupljanje porodice od svih mjesta, počeli smo razgovor o ljubljenju i on mi se usudio da poljubi nekoga. Zato sam ga poljubila. Jedino čudno je bilo kako je čudno da nije.

load...

"To ljeto smo se družili svaki dan, ali je postalo neugodno brzo. Nikada nismo ništa više nego da se. Najteže je bilo kako pažljivo smo morali biti da se sakriju naš odnos iz naše obitelji. Još uvijek se sjećam moja mama hoda u na nas u mojoj spavaćoj sobi i čine ovaj elaborat laž o tome kako sam pokušao da mu pomogne da popravi svoju protezu. (Ironično, nisam dozvoljeno da dječaci u mojoj sobi, ali zato što je bio moj rođak da je u redu.)

"Ali čak i kada je to bilo samo mi, mi i dalje osećao nekako kao da nikada nije znao šta da zovu jedni druge, baš. Momak i devojka zvučalo pogrešno, ali ljube rođaci zvučao mnogo gore. Na kraju kad škola počinje jednostavno isparila. Odrasli smo i nikada ponovo govorio o tome. Iako smo i dalje viđamo na obiteljsko druženje na redovnoj osnovi. Nikada nisam rekao moj muž o tome. I kad god neko pita šta je moj prvi poljubac je bio kao-što stvarno više ne dogodi mnogo -I dalje se osećam da moram izbaciti genetske veze. To je bilo zbunjujuće put u mom životu, a to je samo jedan od mnogih čudnih stvari koje sam radio kao klinac. "

(Hit dugme-i reset spali masti kao ludo s The Body Clock Diet!)

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

"U 19 Mislio sam da znam sve o svijetu, pa kad sam upoznao Dan * samo sam znao da je onaj koji mi je suđeno da budem. Verovatno nije znao da dok je radio na zube ipak. I bio brucoš i dalje na osiguranju mojih roditelja. On je već završio fakultet, završen stomatološki fakultet, otvorio svoju praksu, i kupio gigant kuću. Mislim da je to što je imao njegov život provalio me je zaista privukao da ga Čak i iako je dovoljno star da mi bude tata. (Postoje 22 godina između nas.) ne volim dječaka mojih godina sa svojim spajanje mentalitet, i ljudi su mi uvijek govori da sam stara duša. Dakle, razlika u godinama nikada smeta me. Odlučio sam da radim sve što sam mogao da ga da me pitaš se.

"U početku je potpuno opirao svim mojim napretkom. Ja bih stavio na moju najtoplijeg outfit i zaustaviti njegov ured pozdraviti ili da pita za izbjeljivanje zuba, dodajući sam bio u susjedstvu. Siguran sam da njegov ured osoblje Mislio sam je luda. Ali na kraju je pristao da ručati sa mnom. Što više smo razgovarali više shvatili smo koliko smo stvarno imaju zajedničko. Bilo je sjajno kako je lako i ugodno je sve to. Najčudnija dijelu, daleko ga je uvođenje mojim roditeljima. Iako nisu bili baš prijatelji nisu ga socijalno znaju, a na početku su mislili da je razlika u godinama je bilo previše. Ali ja ukazao da moj tata da nikada neću morati da se bore kao on i moja mama uradila kada su se prvi put udala i da ću biti potpuno zbrinuti od prvog dana, što je on stvarno sviđa. Vjenčali smo se prije pet godina, a sada imaju prekrasan sina! ne mogu biti sretniji o tome kako stvari ispalo. "

load...

"Moj prvi posao pravo iz koledža je sa kompanijom koja je bila ogromna u mom terenu i jedva ikada zaposlili ljude bez iskustva (kao i ja) tako da je posao bio veliki rezultat. Imao sam svoju kancelariju, debelo plate, i osjetio lud pametan i uspješan. Ja također imao šefa koji, u tom trenutku, mislio sam da je stvarno super. On je bio taj koji me je unajmio i tako na prvi pogled ne čini se to čudno da je on uvijek dolazi da bi provjeriti na mene, ali u roku od nedjelje je postalo jasno da je bio zainteresovan za više od radnog odnosa. Bio sam nije spojen, a ja sam mu se dopao, pa sam skočio na nju-er, njega.

"Mi smo se zabavljali za šest mjeseci, ali je zato bilo zabranjeno ured odnosa između šefa i zaposleni morali smo držati u tajnosti. Mislim da je to dio zabave u stvari. Jednom smo išli na odmor zajedno, tako da smo oboje bili van kancelarije u isto vrijeme. Proveli smo pola našeg vremena zajedno, smišljaju složene priče kompletan sa slikama i poruke na društvenim mrežama da izgleda kao da nismo bili zajedno. Još uvijek se sjećam moj kolega mi govori kako "hrabar" bio sam u idu u Meksiko sve na svoje.

"To nije bilo predugo nakon toga iako je to sjaj počela nositi van. Borili smo se sve više i onda jednog dana je unajmio Jackie * i iznenada mi je postalo jasno što se događa. Ona je bila očigledno nekvalifikovanog za posao i on je opčinjen njom. Prekinuli smo. Iako nisam bio slomljenog srca zbog toga, ja i dalje pitam da li je to jedini razlog zbog kojeg sam dobio posao. "

Gledati muškarci i žene prosuti istina o tome šta misle o varanju:

"Kada sam imao 18 godina i u srednjoj školi, radila sam u piceriji. Bila je to grubo godina za mene, a ja sam na kraju što nije iz škole. Ja sam govorio moj menadžer Jake * o tome kako sam imao mjesto za život i onda je rekao da bi trebalo da pređemo kod njega. On je bio stariji od mene, ali on je bio sladak pa sam pristala. Iako sam se viđala s nekim kad sam prvi put preselio u, moj cimer i brzo sam postao nešto više, a na kraju smo up žive zajedno dvije godine.

"Stvari su prilično dobro, sve dok Upravni promijenjen u restoranu. Novi menadžer degradiran mog dečka prebaciti trag. I onda sam otkaz jer je odbio da je pita za povišicu u moje ime i ne bi dozvolite mi da je pitam direktno. Mi zaratili mnogo.

"Ali pravi problem je bio što nisam imao bankovni račun tako da sam se deponiranja sve moje provjere na njegov račun. Nikad nisam vidio izjave, ali je rekao da se koristi novac da plati račune. I odgođeno do njega na sve odluke, financijske i na druge načine. Bila sam previše nervozan da ga pitam za novac, tako da nisam imao mnogo gotovine.

"Na kraju krajeva, varala sam na njega, on me je prevario. Razbili smo srca jedni drugima."

* Imena su promenjena.

load...

Povezane vijesti


Post Odnos

Koje od ovih 4 vrste parova opisuju vas i svog partnera?

Post Odnos

Glumica Elisha Cuthbert: Bombshell Next Door

Post Odnos

Presretnuti Dan zahvalnosti: 9 osoba dele svoje najsmrtonosnije razmjene sa članovima porodice

Post Odnos

12 Borba svako ima par

Post Odnos

Zašto niste otkazali ako se veza završi

Post Odnos

11 Datumi Svaka žena bi trebalo da ide najkasnije jednom

Post Odnos

9 znaka On će biti izvanredan tata

Post Odnos

7 znakova da ste upoznati narcisiste

Post Odnos

Kako je Narcolepsy Messes sa mojim ljubavnim životom

Post Odnos

5 načina za bebe sa vašim odnosom

Post Odnos

7 razloga što će Guy Will Break Things Off - čak i kada je ustvari u tebi

Post Odnos

Najbolji i najgori (Slash Most Mortifying) Celeb Kissovi svih vremena