5 Saveti za povratak zajedno sa svojim Ex | BA.Lamareschale.org

5 Saveti za povratak zajedno sa svojim Ex

5 Saveti za povratak zajedno sa svojim Ex

Možda ste imali neuredna split, ali nova istraživanja pokazuju čak i stjenovita odnosa može završiti u LTR-dok si pametan o tome

Ali studija predstavlja dvosjekli mač za Cyclers: Iako mnogi parovi su bili u stanju da održi ozbiljne veze nakon što je prethodno nazivajući ga napušta, oni koji su imali povijesti biciklizma ponovo su takođe češće ciklus u budućnosti.

I što je još gore, druga šansa parove i prijavio osjećaj manje zadovoljni i više siguran u vezi njihove romantične veze nego parovi koji nikada razbijena ranije.

Dakle, ako postoji jedna stvar ovog istraživanja ponovo naglašava, to je da su osvežili stvari sa starim plamen može biti opasan posao-ali to ne znači da je potpuno iracionalno ili izvan slike.

Ako razmišljate o davanju tvoj bivši još jednu priliku, Vennum preporučuje prvo sami sebe nekoliko unaprijed odnos gut-provjere kako bi se sprečilo povijest ponovi: 

load...

Budite brutalno iskreni prema sebi To je prirodno da propusti pozitivne stvari o svojim ex.

Ali, prije nego što bilo kakve korake da ozbiljno priključite, Vennum kaže da morate biti 100 posto siguran zašto radite to-i morate biti spremni da sebe nazivaš se ako niste u njemu za dugoročno.

Da li ga zaista nedostaje, ili samo nedostaje da automatski datuma svakog petka noći?

Da li je netko bi mogao skrasiti sa, ili samo pada natrag u stare obrasce?

Ako je između provodi povremene večeri solo i biti zaglavljen u vezi niste kopanje nekoliko mjeseci niz put, ti si bolje bude dosadno.

Pobrinite se da mogu da budu prijatelji Prva prijateljstva je u srži svakog odnosa, kaže Vennum.

Sa raspada dolazi nered i osjećaja nezadovoljstva-prepreka morate biti u mogućnosti da se prošlost, a ne pod uticajem hormona.

Prije nego što zaronivši u punoj na par-području, planirati nekoliko platonski Hangouts, kao što su hvatanje ručak ili happy hour pića.

To će vam dati i priliku da procijeniti situaciju nakon ispadanje i utvrditi da li su stvari još uvijek previše sirove da nastavi-ili ako ste spremni da idemo dalje zajedno.

load...

Lay Sve na sto razbio si se iz određenih razloga-a vam je potrebno kako bi razgovarali o tih razloga otvoreno i iskreno da se izbjeći pada u istu toksične obrasce.

Na primjer, ako je konstanta svađe su doveli do vaše split, učiniti napor za identifikaciju svog okidača, i da se dogovorimo da zaista pokušati izbjegavanje postavljanje jedni druge.

"Budite stvarno jasno koji stvari koje možete raditi na pustiti, a koje su dogovor prekidači", kaže Vennum "i doći do neke razumne dogovor o tome kako da drže jedni druge na odgovornost u budućnosti."

Jer ako samo ponoviti iste greške ste napravili zajedno prvi put, šanse stvari rade u drugom kolu su tanki na Zilch.

Idi Slooooooooow To će biti primamljivo da odmah skočiti nazad u "Volim te", te sedmodnevnog spavanja.

Ali ne samo da je nerealno pretpostaviti možete pokupiti tamo gde ste stali, Vennum kaže da je važno imati na umu da ste oboje verovatno promenio tokom vremena raspada.

Umesto da gledate vaš odnos kao reboot, što omogućava lako pasti u stare zamke i frustracije, ponašaju kao da izlaziš Muškarac si tek upoznao.

Nemojte pretpostavljati da znate sve o njemu već umjesto toga, učiniti napor da se sve iznova uči sviđa, ne sviđa i navika.

Na taj način možete početi stvari sa sa čistim škriljevca.

Biti spremni da Walk Away U davanju stvari još jednu šansu, ti si definitivno uzimajući skok vjere.

Ali s više ciklične parova izvještavanje nižim razinama zadovoljstva i višim nivoima odnosa nesigurnosti, Vennum kaže da je važno da se zna iz get-go da stvari ne mogu biti tako veliki drugi put okolo.

Što se dalje ide niz odnosa stazu sa bivšim je teže to može biti da prekine ga.

Naravno da želim da stvari rade van, ali je važno biti mentalno spremni da ode ako se ispostavi da je odnos jednostavno nije ono što ste očekivali.

load...

Povezane vijesti


Post Odnos

12 najboljih stvari EVA o tome kako biti jednoro

Post Odnos

Problem sa Romansom Back Burner-a

Post Odnos

9 Celebrity Breakups koje nas nisu razbile

Post Odnos

9 stvari Happy Couples Uvek Uradite Pre Spavanja

Post Odnos

Algoritmi za upoznavanje će vas samo dobiti daleko

Post Odnos

Da li biste dobili test DNK?

Post Odnos

7 znakova sa kojima se susrećete Ego manijak

Post Odnos

Aktivnost u 2 minuta koja će više voljeti u život

Post Odnos

Da li ste zavisni da biste se upoznali?

Post Odnos

Pravi momci Opišite anksioznost čekanja djevojčica da ih pošalju natrag

Post Odnos

5 pitanja da pitate da se razvedeni momak upoznaješ

Post Odnos

Da li je ikada dobra ideja da promenite svoje načine za svog partnera?