11 žena Podijeli Kako će Valentinovo sisati manje | BA.Lamareschale.org

11 žena Podijeli Kako će Valentinovo sisati manje

11 žena Podijeli Kako će Valentinovo sisati manje

Eff ti, zla odmor!

2.

"Moj partner i moja filozofija je:... Ostati u, bez poklona imamo tematske večeri uz večeru i film The Godfather sa špagetima i ćufte; The Great Gatsby sa šampanjcem i puno predjela kao glavno jelo Ove godine, mi ' ponovno radi Roman Holiday sa antipasti ploče i Chianti. Sviđa mi se poruka iza praznika, ali juri rezervacije, čokolade, kartice i candy-a slatko-je rookie potez. "

-Erica Gerald Mason

"Sviđa mi se poruka iza praznika, ali juri rezervacije, čokolade, kartice i candy-a slatko-je rookie potez."

3

"Ja sam stalno jednu, tako da za proteklih šest godina, ja sam smatrao Valentinovo kao priliku da izraze ljubav prema mom sistemu podrške. Počevši na faksu, ja bih se probuditi rano da ukrasiti kuću, napraviti doručak, i postaviti od deserte i slatkiše za mojih pet cimeri. Od završetka studija, i dalje mail darove i kartice mojim prijateljima koji žive više od 2.000 milja daleko. A dobri stari oblikovan komad puž pošte je savršen podsjetnik da sam zahvalan na kontinuiranoj podršci, love, i suosjećanja. "

-Heidi Hagberg

4

"Moji prijatelji i ja uvijek imam zajedno za Screw Cupid stranka koja se razvila u" Dan Galentine je 'kao što smo, hm, sazrela. Ako se ne planira spa dan, kao i ja imaju tendenciju da se maziti sebe kod kuće! "

load...

-Tracy Wedge

5.

"Moj dečko od pet godina i da bi rad odmor bez brige o očekivanjima. Napravili smo to tradicija da ode u drugu hamburger mjesto u New Yorku svake godine. Oboje volimo hamburgere i ima tendenciju da bude dobro mjesto za V -Day jer većina ljudi rade nešto malo odgajivača. "

-anna Osgoodby

"Napravili smo to tradicija da ode u drugu hamburger mjesto u New Yorku svake godine."

6.

"Trudim se i pokazati ljubav na drugi način. Na primjer, ove godine sam ja domaćin brunch u mojoj kući za neke cure sam mentor. Imat ćemo palačinke i kafu i razgovaraju o svojim životima. Planiram uzeti minutu za svaku od njih , gdje ćemo pokazati zahvalnost za međusobno potvrđujući svima u grupi! "

-Michelle Plett

7.

"Spasio sam usrana V-Dan prije nekoliko godina od strane razmazim sam od kuće. Rezervisao sam back-to-back treninga (jedan je bio klasu spin, a zatim joga za opuštanje), je neko došao čistiti moj stan dok sam bio van, dobio masažu, i naredio neverovatan večeru. Bio sam prilično ponosna na sebe došli do ove cjelodnevne plan igre, i dan završio sam osjećaj opušteniji nego ikad. Ja sam u San Franciscu za Valentinovo ove godine, i sam totalno radim ovo again.despite dečka. "

load...

-Allie Mack

8.

"Neki od mojih najbližih prijatelja i ja ćemo dotjerati i idite na Brunch na krovu u gradu ove godine. Mi ćemo cijeniti jedni druge i sebe. Nakon toga, neki od nas će izaći sa našim Beaus, neke volje se spremam za posao. Ja, ja ću gledati utakmicu NBA All-Star, uz čašu vina. "

-Amanda Hynes

"Spasio sam usrana V-Dan prije nekoliko godina od strane razmazim sam od kuće."

9.

"Jedna stvar koju sam uradio u proteklih godina je da se pitati prijateljima ako znaju nekoga ko je sam ili žaljenja na Dan zaljubljenih. Onda ću poslati audio poruke toj osobi o tome zašto su voljeni. Ovisno koliko vremena imam ja obično učiniti bilo gdje između tri i deset od njih. Ne postoji ništa što me ispunjava ljubav više od slanja ljubavi u ime drugih. "

-Sherry Belul

10

"Mislim da je moj svih vremena omiljeni Valentinovo je prošle godine, kada je moj singl prijatelji i ja napravio tona hrane, uključujući i čokoladom prekrivenim jagodama, caprese kruh, i još mnogo toga. Jeli smo tonu i pili puno vina. Onda smo otišli ples. Čvrsto vjerujem da ne moraju biti u vezi da proslavimo svu ljubav imate u životu. "

-Sara Larson

"Jeli smo tonu i pili puno vina. Onda smo išli na ples."

11

"Moj moto proteklih godina bio je" Zašto ne prihvatiti to? '

Šta fali imaju određen dan za posipanje samo malo više ljubavi na ljude oko sebe? To ne mora biti značajan druge. Ove godine sam proveo V-dan sa svojim prijateljicama. Ne uzimajte Valentinovo previše ozbiljno, bez obzira da li si sama ili uzeti. To bi trebalo da bude zabavan odmor! "

-Kimberly Petrosino

load...

Povezane vijesti


Post Odnos

9 puta treba da kažete momak upravo ono što želite

Post Odnos

Aktivnost u 2 minuta koja će više voljeti u život

Post Odnos

7 Momci otkrivaju zašto tekst izlaze iz plave

Post Odnos

7 žena Podijelite najizraženije vrijedne vrijeme koje su udarili u teretanu

Post Odnos

7 komada poznatih veza Savjeti koji su stvarno vredni uzimanja

Post Odnos

10 razloga zašto biste kratkim momcima dali snimak

Post Odnos

Kako se vaši standardi za promenu u vašim 20, 30 i 40-tim godinama menjaju

Post Odnos

Zašto Pretpostaviti da vaš partner može pročitati svoje misli može u potpunosti Doom vašeg braka

Post Odnos

7 Jednostavni načini razvoda - dokazivanje vašeg odnosa

Post Odnos

8 vrsta breakup-a Svaka žena mora proći kroz njeno životno doba

Post Odnos

9 znaka On će biti izvanredan tata

Post Odnos

Zašto žene žele da budu prijatelji sa koristima?