10 žena Podijelite najbolje ljubavne savjete svoje majke ikada dali | BA.Lamareschale.org

10 žena Podijelite najbolje ljubavne savjete svoje majke ikada dali

10 žena Podijelite najbolje ljubavne savjete svoje majke ikada dali

Spremite se da se smeje i plače.

Odnosa

10 Žene Share the Best Love Advice njihove mame ikada dao

Spremite se da se smeje i plače.

Podignite ruku ako ste ikada imali neugodno razgovor o seksu sa svojom mamom.

U redu, tako da: Moms često dijeliti nešto vrlo neprijatno savjete u ovom odeljenju ali su i dole neke ozbiljno svjetlucave dragulje o ljubavi i romantike.

Pitali smo za zdravlje žena urednika, stručnjaci odnosa, a stvarna žena širom SAD za najviše pomoći, promišljena ljubavi savjete svoje mame su prošli dalje.

Dobiti svoje sveske, dame...

Never Settle

"Od srednjoj školi, moja mama me naučila da nikada ne izmire, da držim standarda kao visok kao što sam ih želite, a da je bolje biti sam nego sa željom da si sam!"

-Jill percia, urednik žensko zdravlje ljepota

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

Pobrini se da će Get Down

"" Ne ljubav čovjeka koji neće plesati s tobom. '

Zvuči glupo, ali ideja je da čovjek koji će plesati s vama, čak i ako on ne voli da igram je neko ko iskreno stalo do tebe i želi da te usrećim, neko ko je voljan raditi kroz probleme nego samo odustati. I od nekog na faksu koji sam doveo na jednu sestrinstvu formalno, a on je sedeo u uglu cijelu noć, jer mu se ne sviđa da igram. Na kraju smo se sa svim vrstama problema niz liniju. S druge strane, , moj muž uvijek pleše sa mnom, čak i ako izgledaju kao idioti ili su jedini ljudi na plesnom podiju. "

-Hanna Bartels

Just Go na datum

"A savet moja majka mi je dala kad sam se zabavljao (i dajem sada kao savjete singlova svih vremena): Ako vas neko pita na sastanak, ili ste namestili na slepo, samo idi Čak! ako niste sigurni da li ti se stvarno sviđa ova osoba, samo idi na dan! to može biti čak i kratak sastanak. Zašto? nikad se ne zna šta se može desiti. Ali što je najvažnije, 'nikad se ne zna kakav je on ima (ili ćete upoznati kada si s njim)! '

Moja majka je upoznala mog oca dok je ona bila na sastanku sa nekim drugim. I sam upoznala svog muža od 22 godina na slepo ".

-Relationship stručnjak Terri Orbuch, Ph.D., autor Finding Love Again: 6 jednostavnih koraka do nove i Happy Veze

Pronađite partnera koji će vas podržati

"Moja mama je uvek govorila da je najvažnija odluka koju ćete napraviti u svom životu je koji vas na kraju se udala i odabiru kao svoj život partner-jer" imaju sve "je nemoguće (ili vrlo, vrlo teško), bez podrške. Ona pripisuje svoj uspjeh i sreću u velikoj mjeri na činjenicu da je moj tata je bio neverovatno sjajan, uključeni i ravnopravan partner. "

load...

-Carolyn Kylstra, direktor WomensHealthMag.com stranice

Ponekad morate Let Go

"Bio sam u situaciji gdje sam uvijek voli moj dečko, ali je znao da nije bio u pravu za mene dugoročno. Mama mi je savjetovao da" ponekad u životu, najteže je puštajući ono što volite. "

Ovo je bilo slučajno samo četiri mjeseca prije nego što je umrla, tako da je savjet radio u tandemu sa mogućnosti da je pusti, kao dobro. "

-julie Snyder

Prioritet Love

"Imam prilično jedinstven odnos sa mamom jer ona me je na 18. Ona je bila teen mama pred MTV-16 i trudna postojala, onda kada to nije bilo u redu da ide sam. Ubrzo nakon toga moja majka otkrila da je trudna, moj biološki otac predložio-a ona drsko odbio. Nije "možda" ili "ja ću razmisliti o tome."

load...

Jednostavno:. Ne, to jednostavno nije nešto što si uradio tada, posebno kao član pobožno katoličkoj porodici Ali moja mama ga ne voli, pa je rekao ne Sedam godina kasnije, udala se za ljubav svog života... Oni su počeli da se zabavljaju ozbiljno oko kad sam se rodio, a imao sam rijetku priliku da gleda moja mama se zaljubiti. Najveća lekcija koju sam naučio od ljubavna priča moje mame je da prioritet ljubavi. Prava ljubav. Vjerujte svoje srce i don ' t prisiliti nešto raditi samo zato što je to dobra priča, ili je "savršen na papiru." -Laurie Davis, osnivač eFlirt stručne i autor of Love @ prvog klika.

Vrijednost jedni druge

"Dva saveta moja mama mi je dala prije nego sam se udala:. Svako od vas treba biti na prvom mjestu na drugi, i očekuju neravnine na cesti i povjerenje koje ćete ih prevladati zajedno"

-Relationship stručnjak Andrea Syrtash, autor varati svog muža (sa svojim mužem)

Učini to

"" Ne postoji ništa loše u seks prije braka u ozbiljnoj vezi (sa nekim možete iskreno vidjeti što sa zauvijek). '

Moja majka je bila jedna od samo majki sam znao u moju malu katoličku školu koji me nikada nije tražio da se čekati za brak. I kao što sam stariji i prošao kroz dugoročne odnose, objasnila je da seksualna hemija može napraviti ili slomiti vezu-you možete pronaći nekoga nevjerojatno zanimljivi, ali će neizbježno biti onih trenutaka kada ste intimni s nekim, a vi samo znam da nema iskra. Uostalom, ne želite da se folira strast za ostatak svog života. "

Moli Conlon

Ne možete da kontrolišete sve

"Moja mama je omiljeni komad savjet je:" Sve se događa s razlogom. "

Ljubav i zabavljanje su zbunjujuće i često čine apsolutno nema smisla, tako da je to osvježavajuće mantra treba imati na umu bilo da idete na loš dan nakon loše datuma, vaš odnos je u nevolji, ili ideš kroz raskid. Mi ne moraju uvijek zna šta je razlog u početku, ali lekcija je obično tamo na kraju. "

-Casey Gueren, WomensHealthMag.com viši urednik saradnik

Stvarno s tom osobom

"Moja mama mi kaže: Uvek ćemo imati popis zadataka i biti naglasio o tome da se stvari rade, ali ponekad je potrebno da zaboravite na sve ostalo za malo, samo stavi sve to na stranu i potpuno fokusirati na osobu. Ti je stalo-jer ta osoba važnija. "

-Alison Goldman, WomensHealthMag.com pomoćnik urednika

load...

Povezane vijesti


Post Odnos

Najbolji način da prekinete sa nekim

Post Odnos

Dove pokreće novu kampanju samopoštovanja

Post Odnos

Iskoristite najviše od imenovanja svog doktora

Post Odnos

3 Stvarne žene Podijelite ono što želite napisati mlađem čovjeku

Post Odnos

Zašto žene žele da budu prijatelji sa koristima?

Post Odnos

10 skrivenih faza ulaska u vaš Ex

Post Odnos

6 žena o tome kako oni ne dozvoljavaju izborima da unište svoje odnose

Post Odnos

5 načina za bebe sa vašim odnosom

Post Odnos

6 znakova Jedan par je usmjeren na razvod, prema terapeutima

Post Odnos

Problem sa Romansom Back Burner-a

Post Odnos

Da li je ikada dobra ideja da promenite svoje načine za svog partnera?

Post Odnos

13 žena Podijelite Slatke načine kako ih je njihov dečko ugodio na Sht dana