6 žena Share Kako su njihovi planovi za rođene ubili u pakao | BA.Lamareschale.org

6 žena Share Kako su njihovi planovi za rođene ubili u pakao

6 žena Share Kako su njihovi planovi za rođene ubili u pakao

To je prilično nemoguće da ih prati na tee.

Nažalost, rad je Hella nepredvidiv, i onih "planovi" može završiti bacila u stranu kada se pravi trudovi postavljen u.

Ali nemojte nam na reč.

Ove žene prolije na ono što se dogodilo kada su napravili detaljnu plans.which potpuno propao.

"Ja gledao nekoliko dokumentaraca i knjiga o tome i znala da je to za mene. Naglasio sam da moj doktor i sestre na osoblje u više navrata da ja ne želim biti ponuđene lijekove bol, tako da su svi znali proceduru. Ja pošlo za rukom u redu u isporuci do moje dijete zaglavio tamo i nije hteo da izađe. U tom trenutku, ja sam molio za epiduralnu. Srećom, imam ga. Bila sam stvarno dole na sebe neko vrijeme nakon toga jer sam želio toliko da rode bez droge. Trebalo mi je vremena, ali na kraju shvatio da je način na koji roditi nije bitno-bitno je da ste ti i beba su dobro na kraju. "

-Tara H.

"Želio sam moj muž da igram određene opuštajuće pjesme na pojedinim trenucima, obavljaju aromaterapija, imaju bijelog cvijeća oko, i napraviti gomilu drugih gluposti koje nikada nije ni došao dok sam bio u radu. Na kraju sam se bacajući se stalno, i epiduralne nije ni raditi. Bio sam u toliko boli da sam jedva mislim, a kamoli da brine o glupim planom bih došao sa je provode. Sljedeći put kad rodim, imam nikakvog plana ".

Lisa P.

"Planirao sam da imam jedan sa mojim drugom. Problem je, moja druga beba stigla prerano. Početka do kraja, da rad je trajao manje od pet sati. Jedva sam stigao do bolnice na vrijeme i definitivno je predaleko uz droge. To je bio šok za mene-nisam shvatio da sam možda neće imati tu opciju. Ako bih mogao opet, ja bih više o drugom rođenja i vidi da je beba obično dolazi brže drugi put okolo. Barem čitava stvar bila gotova brzo. "

-Liz S.

.. "To je bila šala, ali duboko u sebi, ja sam bio ozbiljan Moja mama je imala vrlo kratko muke sa braćom i ja, pa sam pomislio da bih slijediti odijelo sam zapisao plan: Hteo sam bez epiduralne i krene kao koliko je to moguće u toku rada, a ja napravio rada playlistu. Ali onda, dva dana prije mog dospijeća, moj pukao prije kontrakcije počela. Do trenutka kada sam stigao u bolnicu, i dalje nije proširene na sve, tako da je doktori preporučuje Pitocin [lijek koji može izazvati rad]. Znao sam Pitocin mogao da kontrakcije jače, a ja sam već počinje da boli-kontrakcije počela oko dva sata nakon što je izbio tako moja voda sam odlučio da se epiduralnu. A onda, sedam sati kasnije, kad sam još nije proširene, doktori preporučuje carski rez-koja nikada nije palo na pamet. "

load...

-anna D.

"Imao sam spisak odredbe, i naravno, moj muž bi bio uz mene cijelo vrijeme. On je morao da ode na posao putovanje pet sedmica prije nego što sam bio zbog, ali mislio sam da je imao dovoljno vremena. Završio sam se događa na rutinskoj sastanak sa mojim ginekologa dana kada je leti van, saznao sam imao komplikacija, i morao je biti odmah inducirana. Morao je da bude zvao na aerodromu, i na svu sreću, uhvatili smo ga upravo prije nego što je ukrcao let. On nije bio tu cijelo vrijeme, ali barem je uhvatio velikog dijela. Za naš sljedeći beba, on ostaje doma za posljednjih nekoliko mjeseci prije mog dospijeća. Neću ponovo rizikuje da. "

-Anne M.

"Bio sam na ručak sa svojom porodicom kada kontrakcije počela. Ja bih u više navrata čuo da žene često idu u bolnicu prerano, pa sam mislio da imamo vremena. To nije bilo sve do tri sata kasnije sam zapravo počeo da odlaze u porodilišta. Tu sam uzeo javni prijevoz, i naravno da je super odgođen. Morao sam velike planove da se moje vrijeme u centru za vrijeme rada, družiti se u jacuzziju, dobiti masažu, i napraviti gomilu drugih pravnih lijekova prirodne bol Ali jedva sam stigla na korak u kadi prije nego što je došlo vrijeme da se gura. Na kraju sam se raspravljao sa mojim Doula da sam još imao vremena dok je moja beba je u osnovi visi iz mene. Sa narednih beba, ja ću se kreće a malo brže, tako da sam zapravo mogu uživati ​​privilegija rada sam istraživao i planirani za toliko. "

-Lindsay C.

load...

Povezane vijesti


Post Mama

Jedna stvar koja je pomogla mojoj postpartum depresiji

Post Mama

Kako sam naučio da živim zdravo kao nova mama

Post Mama

18 Prijatelji mame Svaka žena ima

Post Mama

11 Misli Svaka trudna žena ima kada vidi Sonogram svog beba

Post Mama

Žene Podijelite ono što je zaista potrebno koristiti Sperm Donor

Post Mama

Snooki govori o trudnoći i postizanju post-baby

Post Mama

Pomoć! Ja imam Zero Sex Drive nakon bebe

Post Mama

3 Trikovi koji podstiču rad, koji stvarno funkcionišu (i jedan koji će vam samo dati pokrete)

Post Mama

9 Udobna i pristupačna kupovina artikala iz nove linije porodilišta

Post Mama

7 Nutrients Your Body Needs ako mislite da ćete uskoro biti trudni

Post Mama

Pokušao sam ovu kontroverznu tehniku da izlečim alergije moje dece na hranu

Post Mama

Kako fizička terapija može pomoći u olakšanju bolnog seksa - i poboljšati šanse za trudnoću