Šta momci stvarno razmišljaju o rukama | BA.Lamareschale.org

Šta momci stvarno razmišljaju o rukama

Šta momci stvarno razmišljaju o rukama

Nabavite spremni da preispitaju svoj predigre igre.

"Ja osobno ne smeta ruke posla. Očigledno, seks bi poželjno većinu vremena, ali mislim da ruke posla imaju svoje prednosti. Jedan od najvećih, po mom mišljenju je da omogućava parovima da bude spontano. Postoje određene situacije u kojima seks ne bi bio opcija, ali ruke posla bi bilo a to definitivno pomaže da stvar bude zanimljivija, ili uzbudljivo. "

-Bryan V.

"Evo nekoliko savjeta za dame: Prvo, naš čovjek dodaci nisu jako pametan i kada sami muškarci učiniti, mi smo lijeni natrag i naprijed idemo čini čoveka mesa osećate posebno s nekim rotacije zgloba Iznenađujuće.... , to je uzbudljivo i lako. Što je manje trenje, to bolje. Ne zaboravite klizanja i slajdovi kao klinac? zabavne stvari, zar ne? sada zamislite klizi niz neke asfalt istom brzinom. Da, nije prijatno. Pogledajte entuzijazma. Muškarci su vizuelni stvorenja, previše. Ako kršila ding-a-ling sa izrazom lica koja liči zatvor, mi ćemo trebati više od laksativ da popravi situaciju. Dajte nam komplimente. Pa šta ako dajući mu ruke posla liči na istom opsegu pokreta što je igranje najmanja violina na svijetu? Neka osjećati kao da je to violončelo umjesto toga. "

-Amin V.

"Ja mogu učiniti bolji posao sebe. To je u redu za vrijeme predigre, ali trebalo bi mi lubrikant ako bi se nastaviti u dužem vremenskom periodu."

-Ben W.

"Muškarci većinom ne vole i oni sigurno ne porediti sa odnos ili usmene Mislim da je glavni razlog zašto je zbog toga što njihovo pozicioniranje / plasman je sve u redu;.. To ne oponašaju / ogledalo da od kad je momak masturbira. To jest, osim ako ne laže pored njega. Ne izgleda Suprotno poziciju i plasman koja odgovara prirodnom zakrivljenosti penisa. Previše cimanjem, umjesto prirodnijeg moždani udar. "

load...

Kris U.

"Ja osobno ne sviđa ruke posla. Kada sam bio sa svojom bivšom devojkom i ja bih da shvati da mi je samo daje ruke posla, ja bih da u sebi, 'Ja, šta si uradio da joj ludi ?!'

Kada sam bio intiman s djevojkom i ona počne da mazi moj penis, mislim u sebi, 'Zašto nisi počeo još sisa to?'

I kada sam shvatio da neće, razočarenje je ogroman. Drugi razlog zbog kojeg sam se ne sviđa ruke posla je nered. Tu će biti sperme idu u svim smjerovima kada završim. Djevojčica koristeći svoje ruke je najbolje kada je u kombinaciji s aljkav glavu. Ja nisam veliki ljubitelj 'samo posao ruku. "-Pedro C.

"Ponekad djevojke fokusiraju previše na donjem dijelu. Njima je potrebna za držanje vrha lijepo i alternativu. I ne previše labav."

-Hazim A.

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

7 Super Diskretne Sex igračke koje možete sakriti u običnom pogledu

Post Ljubav

Najbolji metod uklanjanja kose za seksualni život

Post Ljubav

7 Sex stavovi Morate probati ovu zahvalnost

Post Ljubav

Kako je srećna masaža

Post Ljubav

5 mitova O ženskoj želji

Post Ljubav

6 Obične polne povrede - i kako postupati

Post Ljubav

Kako sam saznao da je moj suprug gej

Post Ljubav

Oduševio sam se za brazilskog i završio sa kostimima na mojoj vagini

Post Ljubav

8 Muškarci su spremni da li su bili neugodni ili lepi ove godine u krevetu

Post Ljubav

5 Sex pokreta koji će svaki put ugasiti vašu G-spot

Post Ljubav

7 Zabavni načini da se hladi tokom vrućeg (bukvalno) seksa

Post Ljubav

9 Pokloni za casual hookup u vašem životu