Koji 9 žena žele da znaju o analnom seksu pre nego što su ga probali | BA.Lamareschale.org

Koji 9 žena žele da znaju o analnom seksu pre nego što su ga probali

Koji 9 žena žele da znaju o analnom seksu pre nego što su ga probali

Zaobiđe bilo analni prepreke sa ovim savjet.

Sex i ljubav

Šta 9 Žene želja su znali za analni seks prije nego što su probali

Zaobiđe bilo analni prepreke sa ovim savjet.

Bez obzira na to koliko seksa ste imali, pokušavajući analni po prvi put može učiniti da sve iznova osjećati kao djevica.

Ste zabrinuti da bi bilo neugodno, iako znate da ima potencijal da bude neviđeno neverovatno, i ne možeš baš omotati glavu oko kako će fizički osjetiti.

Za najbolju šansu na što ga čini nezaboravnim (na dobar način), pogledajte ove savjete od stvarnih žena koje su već dobili u na analni akcije.

"Ono što poželio sam da sam znao prije nego što sam učinio analni je da ako je nešto malo bolno, to ne znači da morate prestati odmah i pogledati svoj butthole sa lupom kako bi bili sigurni da ništa nije u redu s njim. Vi mogu samo da polako ide. Izuzetak je ako se osjećate jako oštar ili neobičan bol. Ako se to dogodi, svakako napravite pauzu i provjerite u. Također, ne morate se držati ništa veliko svoj je ** prvi vremena. Analni može biti zabavno sa samo prstima ili manje igračke! "

-Margaret C.

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

"Prije svega, to je lakše raditi kad ste imali nekoliko pića. Znam da to nije 'zdrava' savjet, ali to je pravi savjet. Vaš duh i butthole su oslobođeni ili nešto slično. To jednostavno ne izgleda kao čudno. To je i bolje da se polako ili koristite mali stražnjica utikač prvi umesto njega samo ga guraju u. Na kraju, ne morate to učiniti ako ne želiš. "

-anna B.

"To je toliko različit sa različitim momci! Znam da to zvuči očito, ali ja sam bio nervozan da ništa daljinski analni u vezi sa mojim trenutnim dečkom zbog loših iskustava ranije. Naime, jedan lik samo pretpostavio sam bio spreman da ode i počeo da se držimo ga bez namazaću. Očigledno je da boli, tako da nisam imao dobar analni udruženja. Sada, sa mojim trenutnim dečkom, on je stvarno potrebno vremena pazeći sam u potpunosti uključen i u nju tako da se uvijek osjeća sjajno. "

-Kim C.

"Sjećam se da sam razmišljao retrospektivno da ja nikada ne bi mogao ikada imati analni seks s nekim nisam apsolutno povjerenje jer se činilo intimniji nego običan seks. To je skoro klinički jer kako sporo morate ići i pažljivo morate biti kad si prvi počeo da izbjeći prevelike boli. Takođe sam zapravo bih da sam znao da je lubrikant nije samo za anal. To je bio prvi put da sam pokušao, a ja bih da sam bio ranije koristi, jer je to sjajno. "

load...

-jo R.

"Ako ste na prazan želudac, samo je sranje. Čini čudno, kao da će kakiti na njega iako je unutra ništa o vama. Ali ne jedem toliko da se previše puna. Analni čini izgleda kao da ide dublje nego običan seks, tako da ne žele da se osećaju punjene povrh toga. "

-Madeline R.

Gledati muškarci i žene prosuti istina o tome šta misle o masturbacija:

"Analni može biti pravi zaokret na jer se osjeća nekako zabranjeno i nestašan, u nedostatku bolje riječi. Voleo bih da sam ranije shvatila da, za mene, to je najbolje kad tip koristi svoje ruke za stimulaciju moje klitoris. Ja ne mislim da je to sjajno na vlastitu. Isto tako, sam se brinem da bi ga izvucite i bilo bi malo kaku-y, ali to nikada nije bilo, tako da sam mogao opušteno o tome. Ali kasnije , možda imate prdi, tako da je dobro znati. "

-Marissa G.

"Lube je od suštinskog značaja. Analni može biti ugodna i za ljude koji su uključeni dok vam donosi pravi alat, posebno namazaću. Lube. Lube. Lube. Volio bih znao da je prirodna vlažnost žene nije dovoljno za nastavak zadovoljstvo , a može dobiti bolno. Dok ti grabi listove i moli za njega do kraja, on nema pojma dok ne vidi svojim bolno lice, a to nije isto što i vruće noći. Također, nisu svi maziva stvoreni jednaki! morate pronaći onu pravu, tako da ćemo nastaviti da se osjećaju dobro i za vas Ravno iz reproduktivnog zdravlja medicinska sestra koja radi sa gej zajednicom:.! najbolji lubrikant za upotrebu je Liquid Silk ili Gun Oil "

load...

-Kara D.

"Najvažnija stvar koju treba zapamtiti je da, da budem otvoren, sh * t događa. Važno je da bude čist koliko je to moguće, i sapun i voda su tvoji prijatelji. Također tvoj prijatelj? Angažovanje u analni seks ubrzo nakon stolice tako da je rektum je jasno. Klistir nisu potrebne ako ste već uneredili. I ako postoji malo izmet, uzmi ga u korak, pogodio tuševi i uživa u rumenila. "

-Mollena W.

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

6 Hot Sex Saveti koji će učiniti vaše celo telo osećati Ahhhh-Mazing

Post Ljubav

6 Embarrassing Secrets Men vam ne govore o svojim Boners

Post Ljubav

12 Zabrinjavajuće seksualna pitanja od kojih se plašite pitati

Post Ljubav

12 Misli Svaka Djevojka ima Tok Doggy Stylea

Post Ljubav

8 Suptilne stvari koje možete učiniti odmah nakon seksa da povećate vašu vezu

Post Ljubav

9 Ljubavni eksperti dijele svoj # 1 komad Dating Advice

Post Ljubav

8 Momci priznaju svoje najprijašnje seksualne nesigurnosti

Post Ljubav

Imajući Cybersexu godinu dana, oslobodio me je od mog brutalnog braka

Post Ljubav

11 Laže svi su rekli u krevetu

Post Ljubav

Može li vaša vagina zapravo biti depresivna?

Post Ljubav

Ovi saveti uzimaju automobilski seks na vruće novi nivo

Post Ljubav

5 načina njegovog penisa može da te boli