Definitivan dokaz da je trodnevno seksualno pravilo ukupno | BA.Lamareschale.org

Definitivan dokaz da je trodnevno seksualno pravilo ukupno

Definitivan dokaz da je trodnevno seksualno pravilo ukupno

7 odnosa koji razbiti mit ne možete hop pravo u krevet

"Spavao sam sa svojim dečkom prvu noć smo se upoznali i da su ga voljeli svaki dan od tada. Doslovno, malo ljubavi na prvi pogled sh * t. Upoznali smo se u baru u Bostonu. Brat-in-zakon Moj najbolji prijatelj je pokušao da postavi me sa ko-radnik, a to ne ide dobro. Bio sam checking out drugi tip (moj budući dečko) u baru. Moje blago opijen i neustrašiv prijatelj otišao i doveo ga nazad na neprijatno ali giddy mene. Bio je sladak, pomalo stidljiv. On je završio razgovor s nama za dugo vremena, a kada njegovi prijatelji napustili, odlučio je da ostane. Pogodili smo još jedan bar gdje smo se poljubili i odlučio sam da smo imali kemije, izgledao je kao super sladak momak, filc i ja sigurno dovodi ga u svoj stan. U to vrijeme, živio sam sa sestrom, tako da nisam brinuti o dovođenju nekoga koga sam tek upoznao. I neka moj prijatelj zna da su skidali i ona je zatražila da sam tekst je kad sam bio kod kuće. Mislim da je važno biti siguran kao moguće kada si, ali ako nikada uzeti cha

Nce na stranca, kako bi znao da li je on ili ona je tvoja srodna duša?

Spavali smo zajedno te noći, i dok smo bili pio, nije kao da smo imali blackout seks da nećemo sjetiti.

Mazila smo i spavali zajedno na način koji osećao sasvim normalno, bez obzira na ne znajući jedni druge tako dobro.

Buđenje ujutro nije bilo neugodno, bilo-mi smo se smejali, a prije pričali o noći, kao i činjenicu da se sjeća, ne samo moje ime, a ime moj najbolji prijatelj je bio veliki plus u mojoj knjizi.

load...

Razmijenili smo brojeve i poljubio zbogom.

On mi je poslala poruku sutradan što si mi znao da je imao sjajan provod i bih da me odvede na sastanak narednog vikenda.

Nastavili smo da se o datumima, on bi doći i mi bismo pijanka sat 'Breaking Bad' i napraviti večeru-a sve dok smo spavali zajedno.

Vrlo brzo pao smo u rutinu, a mjesec dana kasnije sam ga pitao da li je on moj dečko.

On je rekao, "Naravno da sam tvoj dečko."

Napravili smo to zvanično.

Mjesec dana kasnije, pijan šapnuo, "Volim te", u krevetu, a onda je tiho i sam se pretvarala da to nije rekao.

Rekao mi je da me voli previše, a on je želi mi reći, kao dobro.

Tako da smo kosti na prvom sastanku i da su tako sretni i zaljubljeni.

Ja sam odgovoran i za kontrolu nad svojim seksualnim životom i saznajte seks biti neverovatan način za povezivanje s drugom osobom.

Seks na prvom sastanku je, po mom iskustvu, što je odličan način da se utvrdi hemije desno napamet, i da ni na koji način obeshrabri buduće odnose.

Ako momak ili gal si spavao sa na prvom sastanku smatrati 'drolja' za to, i zbog toga si napisao sa svoje liste za potencijalne partnere, ne bi hteo da bude sa ionako ta osoba jer je za tango potrebno dvoje i zdrav, siguran, konsenzualni seks nikada ne treba biti izvor srama. "-Colleen M.

load...

"Upoznao sam Grant u crkvi. On je bio gost daje propovijed, a ja sam odmah privukao da ga. Vratio se mjesec dana kasnije, ponovo kao gost, i rekao da bih da se zajedno sa mnom razgovarati o pisanje. (ja sam pisac po zanimanju.) predložio sam da je došao na večeru. Ne sjećam se što sam kuhani ali se sjećam da je taj razgovor nikada nije lakše snašli na pisanje. Završio smo u krevetu. Sam se probudila se oseća dobro o svemu i željni da ga vidim počeli smo izlaziti prilično redovito, ali stvari napredovala, u riječ:. Polako je raskinuo sa mnom tri puta u prvoj godini jednom je to bilo zato što smo bili previše blizu.. Za svoju udobnost u njegovim vlastitim riječima, on je pronašao pravu vezu 'zastrašujuće.'

A dva puta je to bilo zbog staru devojku vratio u svoj život istu ženu oba puta. Oba puta ona ga je na kraju udario u ivičnjak i on je došao do mene. Nemam lažni ponos. Voljela sam ga, sam htio ga moj život, a ja sam bila sretna što ga imam nazad. Nisam htela da mu prezir zbog ranjenog ega. To će biti osam godina u septembru da smo zajedno žive. Da li je to savršen odnos? ne. Jesam li ja uglavnom sretna? Da. Da li sam ikada žalim što prvi seks s njim? Naravno da ne! "

-Cynthia M.

"Upoznao sam moj trenutni dečko u baru. Bio sam u poseti prijateljima i moja sestra za vrijeme koledža povratak kući. Jordan je tamo bio u posjeti njegov brat. Pronašli smo da smo živjeli dva sata jedan od drugog pa smo razmijenili brojeve i nastavio da razgovaraju i tekst. Dva tjedna kasnije, vozio sam dva sata da ga vidim po Ohio State nogomet igra na sastanak. Jednom sam ga ponovo vidio, dobio sam leptira (najbolji dio novog odnosa) i naš razgovor tekao. Bilo je toliko neposredne hemije. Negdje na pola puta kroz igru, znao sam da je vrlo vjerovatno šanse da ću ići kući s Jordanom, a ne nužno da spavam sa njim, ali sam znao da će biti moguće. Bio sam nervozan, ali za neke razlog zbog kojeg sam mu vjerovati. Kao i svaki fudbalske utakmice, bilo je za piće prije i poslije, tako da je veoma doprinijeli mom konačnu odluku da spava s njim. Od tada smo napravili planove za viđamo skoro svaki vikend. Bili smo zajedno jer i samo kupili kuću zajedno u Fort La

Uderdale, Florida. "

-Cassandra C.

"Ono što Mislio sam da će biti moj prvi pravi jednu noć pretvorila u što je čovjek želim da se udam. Upoznali smo se u jednom baru u San Franciscu. Moje prijateljice su me izvukli nakon nedjelja brunch gledati SAD protiv Portugala. Mogao sam stalo manje o fudbalskoj utakmici i bio je definitivno raspoložen da ispuni bilo momci s obzirom na moju krug loše sreće u zabavljanje sceni. Ovaj lik (moja sada dečko) za mene ući u bar i nije mogao da skine pogled s mene. On je sa svojom grupom prijatelja i ja sam sve od sebe da izbjeći kontakt očima dok se približavao moj prijatelj u baru. Rekao joj je da dovede svoje prijatelje preko. Hesitant na prvi, sam napravio moj put kroz da im se pridruže. Oni su na kraju biti jako smiješno grupa. Držali smo se šalili, smeje, i pio. Verovatno sam imao tri previše mojitos i odlučili smo da pređemo na sljedeći krug rešetaka. Nekako, svi naši prijatelji dobio rastali i to je bio samo nas dvoje govore jedni druge naše životne priče, naši snovi, težnje. Povezali smo na nivou nikad nisam osjetio s bilo kojim

Niko drugi.

Na kraju smo se vratili u njegov stan.

Nisam planirao da spava s njim i alkohola vjerojatno je imao puno veze s tim, ali nismo mogli držati naše ruke jedni na druge.

Seks je bio neverovatno!

Nismo hteli da se odvoje načine i čak je pokušao da buduće planove sa mnom koji sam mislio da je stvarno sladak, ali nije ga kupiti.

Nakon što me je ostavio kod kuće, prošao sam u svom krevetu.

Iskreno, nisam očekivao da ga ikada ponovo vidjeti.

Poslao sam mu brzo 'Drago mi je da se vidimo' tekst sljedećeg jutra;

On je odgovorio sa dugom stav su mi govorili da je mislio sve što je rekao sinoć i želi da istraži život sa mnom.

Kao polaskan što sam bio, bio sam skeptičan.

Ovaj tip je previše dobro da bi bilo istinito: zgodan, obrazovan, i apsolutno urnebesno.

Rekao sam mojim prijateljima da je morao da bude serijski ubica.

Završili smo izlazak na sastanke i samo sam imao taj osjećaj duboko da je on jedan.

Prestao sam misleći da je previše dobro da bi bilo istinito i upravo je s njim.

Već smo putovali zajedno, upoznali roditelje, te izrazio kako želimo provesti naše živote zajedno.

On je moj najbolji prijatelj, moj ljubavnik i partner u avanturu.

Upravo smo proslavili godinu dana postojanja. "Danijel B.

"Prije dvije godine bio sam na nekoliko neprofitnih događaja i primijetio zgodan gospodin koji se uvijek činilo da sjedi u neposrednoj blizini. Nakon snimanja slike zajedno tražio moj broj telefona da mi pošalju snimak. Nakon nekoliko tjedana poruka , pitao me je na formalnom sastanku. On je rezervacije na prekrasnoj restoran i otišli smo salsu nakon toga. Razgovor je tekla tako lako, hemija je bio neizbježan i seksualna napetost bila gradi već neko vrijeme. Vratili smo se na njegovo mjesto i imao izuzetno strastvene noći. Sutradan ujutro, odveo me na kafu, pa čak i odvezao me na sud za saobraćaj kartu. Kako su nam razišli, on je rekao da je bio serijski monogamist i odlučili smo da budemo samo jedni s drugima u tom trenutku. Mi smo bili zajedno tada, ove subote će biti naš dvogodišnji 'sexiversary. "-Tabitha S.

"Spavao sam sa svojim dečkom na drugom sastanku. Upoznali smo se na E-Harmony. Pustila sam ga da me pokupi, što je obično 'ne ne' u svojoj knjizi, ali sam bila čudno ugodno s njim. Otišao je do vrata i poljubila sam ga, naš prvi poljubac. To drugom sastanku je izgledalo kao da smo bili zajedno zauvijek. Nismo mogli uzeti naše ruke jedni na druge. I to ne čak ni u seksualnom smislu, samo žele na dodir i mazi i poljubac. On je došao natrag u moju kuću i napravili smo se. Onda je jedna stvar je vodila drugoj i bla bla bla. Mi smo bili sve do oko 4 ujutro i odlučio sam da pozovem u bolesna na posao sljedeći dan. Dio mene želi da zadrži snuggling, drugi dio mene je iscrpljen. On je uzeo odmor koji tjedan, pa nije morao raditi bilo. Mi smo spavali u, a zatim je otišao i ručao. Nisam htio da se završi-je najviše povezan sam ikada osjetio. Odrastao sam u okruženju u kojem seks nikada nije bio sramotno, tako da nisam osjetio kao da je potrebno da se pravila o tome kada i kako. Uvek sam pratiti stomaku u trenutku. Stay sigurno je

D nadaju se najboljem.

Ja sam to radio kroz svaki obrt i obrt našeg odnosa, pratite stomaku i nadam se najboljem, a ja i dalje nastaviti sa tom filozofijom.

Sada smo zajedno već dvije godine, i poseduje zdravstvene baziran fitness studio. "-Meghann P.

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

10 Novi pokreti koji ćete uključiti u vašu predratnu rutinu

Post Ljubav

17 Čudno, neugodno, neprijatno, vrsta smešnih stvari koje mogu da se dogode tokom seksa

Post Ljubav

19 stvari koje niste znali za orgazme

Post Ljubav

Upoznajte 6 veoma različitih autora romantičnih romanskih romana

Post Ljubav

8 žena otkrila svoje najtoplije ljetne priče o seksu

Post Ljubav

5 načina da se odmah osetite seksi AF

Post Ljubav

5 stvari koje treba znati pre nego što pokušate seks sa drugom ženom

Post Ljubav

7 najboljih seks igračaka svih vremena

Post Ljubav

5 seksualnih pozicija koje možete učiniti na vježbanju loptu

Post Ljubav

U još jednom dramatičnom dosadnom twistu, Bachelor Cast Twins za sledeću sezonu

Post Ljubav

Ovo je tvoja najveća seksualna borba, prema vašem znaku o horoskopu

Post Ljubav

6 znakova koji verovatno varaju na vas