9 žena podsećaju na Kissove koje nikada neće zaboraviti | BA.Lamareschale.org

9 žena podsećaju na Kissove koje nikada neće zaboraviti

9 žena podsećaju na Kissove koje nikada neće zaboraviti

Kako oni uporediti sa svojim najupečatljivijih poljubac?

"U oktobru prošle godine, bila sam u bolnici s meningitisom i imali alergijsku reakciju na jedan od postupaka. Nepotrebno je reći, bio sam umoran. Moj jadni muž je radio 12 sati smjene, preuzeo brigu o našoj kući i dva psa, i posjetio me je svaki dan. Nekoliko dana u moj boravak u bolnici, kad sam bio na mom najgorem slučaju, on je došao u posjetu. Položio sam sa glavom na krilu, a on se nagnuo naprijed i poljubio čelo. To me je jedan poljubac staviti na jednostavnost. On samo ima način me smirivanje. "

-Arica H.

"Imao sam neverovatan improvizovani prvi sastanak sa njim sam upoznala na piće. Razgovarali smo toliko da smo zatvorili bar smo otišli u. Kada me je napokon pao natrag u mom stanu nakon 4 ujutro, razgovarali smo još malo , ali to je postajao tako kasno. Vidio sam ga i bio je osjećaj prilično visok iz našeg velikog noći, ali ja sam bio malo razočaran me nije poljubio. Onda je neko pokucao na moja vrata-ja sam i dalje stajao ispred to sa glupim osmehom na licu. Otvorio sam vrata, a on se vratio u, uzeo moje lice u rukama, i dao mi najviše strastveni poljubac. To je trajalo nekoliko minuta prije nego što je povukao i rekao laku noć. Nepotrebno je reći da sam se udala za njega. "

-Natasha B.

"Otišao sam na svadbu sa jednim od mojih prijatelja godina kao njegov plus jedan. Nakon što je bilo gotovo, bio sam iscrpljen i zaspao licem prema dolje na kauču. Kad sam se probudio, on je sjedio ispred mene samo gledam me da spavam, a on je počeo da me ljubi. To je bio just.wow. Na kraju, odlučili smo da smo bili bolje kao prijatelji. Ali, to poljubac i dalje strši u glavi kao nešto što se događa samo u filmovima. "

load...

-Kristalne C.

"Kada sam prvi put angažovan, vidio sam ovog momka iz daljine na rodeo. Sedam dana kasnije, opet je na njega naletio. Dao mi je pivo i predstavio se, dok prevrtanja njegov kaubojski šešir. Zatim je pitao da li želim da odem za vožnju u njegov kamion. Nisam siguran zašto, ali ja sam rekao da. Mislim da sam počela da ostvarim svoje zaručnik i ja smo bili više posla partnera od života partnera. Novi tip nas je dovezao do mosta i pitao da li je on mogao da me poljubi, a ja sam rekao da. Činjenica da je zabranjeno je to da se mnogo bolje. "

Nensi C.

"Nakon šest mjeseci dating moj muž, vozili smo se negdje u zemlji u blizini kuće mojih roditelja kad je usporio da se zaustavi na pružnog prelaza i povukao s puta. On me doveo u veliku polje pšenice gdje su usjevi otišla iznad naših glava. Bila sam nervozna da je vlasnik farme je trebalo da nas vidi, ali mi leže zajedno i napravljen. Sjećam se da sam gledajući iza mene na terenu dok smo hodali natrag do automobila, a tu je bilo malo proplanak gdje smo bili. Ups. "

-Meg H.

"Jednom, moj dečko me je na ovu planinu da gleda zalazak sunca. Kao što smo sjedili tamo, četiri zečeva, izlazio je ispod naših nogu i bili skakao sam. Imao sam najveći osmijeh na moje lice, a on je povukao me blizu njega i poljubio me. To je bio jedan od najdubljih poljubaca koji sam ikada iskusio. "

load...

-Alisha F.

"Ja sam momkom za malo manje od godinu dana, kada je svratila da me pokupi za večeru. Kada je došao unutra, stajali smo u sredini sobe, a on je stavio ruke na moje lice i poljubio me je. Nisam mogao osjetiti nešto u taj poljubac koji sam shvatila da sam zaista zaljubljena u tog čoveka. "

-Barb H.

"Bio sam na medicinski konvenciji, kada sam upoznao izvršni iz mog industrije. Tijekom pet dana da sam ja bio tamo, imali smo ručkove, večere i lutao gradom zajedno. Do trenutka kada smo delili taksi do zračne luke do go domaće je u Sjevernu Karolinu i mene u Kaliforniju-smo već poljubili nekoliko puta. Ali, nakon me je poljubio zbogom, ušao sam u terminal razmišljanja, "ja ću vjerojatno nikada više neće vidjeti tog tipa, ali to je bila ludi nevjerovatan poljubac. '

Razmišljao sam o tome čitav let kući. Dva mjeseca kasnije, on je došao na moja vrata. "

-Mari M.

Svi Gif ljubaznošću giphy.com.

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

Kada ljubav boli

Post Ljubav

12 stvari koje želimo momci znali o kontroli rađanja

Post Ljubav

Mind-Pušenje Sex Tips

Post Ljubav

8 Mind-Puhanje činjenice O seksualnim fantazijama

Post Ljubav

Ponovo ne ponavljajte orgazam

Post Ljubav

6 Obične polne povrede - i kako postupati

Post Ljubav

12 Zabrinjavajuće seksualna pitanja od kojih se plašite pitati

Post Ljubav

10 žena Podijeli Kako su pitali svoje supruge da bi dobili vazektomiju

Post Ljubav

5 stvari koje vas plaše da biste probali krevet - koji mogu zapravo provaliti vaš um

Post Ljubav

Jedan čovek se slaže s njegovim slučajem za misijonarsku poziciju

Post Ljubav

5 faktora koji mogu učiniti rad penisa bolje

Post Ljubav

9 Ljubavni eksperti dijele svoj # 1 komad Dating Advice