9 žena Podijelite najčudnije, najslušanije seksualne snove koje su ikada imali | BA.Lamareschale.org

9 žena Podijelite najčudnije, najslušanije seksualne snove koje su ikada imali

9 žena Podijelite najčudnije, najslušanije seksualne snove koje su ikada imali

Slatki snovi su napravljeni od ovih.

Mi smo svi probudila iz posebno čudno seksualni san i bio kao, "Šta se dogodilo? A zašto?"

Uz sve to, rekao je, to ne znači da oni bizarni seks snovi bilo manje čudno.

Evo, pitali smo žena o kookiest Sexcapades su ikada imali u zemlji snova.

Gle:

"Jednom, imao sam stvarno čudan san koji sam imao seks sa Mel Gibson. Nemam pojma zašto se to dogodilo. Ja ne mislim da sam nedavno gledao neki od njegovih filmova i nije razmišljao o njemu tog dana, zbog čega je bilo još čudnije da me najčudniji dijela:. Imao je tu Braveheart lice boje na ".

-Daphne C.

"Imao sam seks san u kome sam to uradio sa mojim najboljim prijateljem, koji je žena. Otišao sam dolje na nju, a ona je pao na mene. Bilo je šišanje, previše. Nisam lezbijka ili čak bi, ali ja pitanje sve ovo kad sam se probudio u sred noći. Sljedeći put iako sam je video, bio sam kao, 'ne, nije za mene.'

Heder S.

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

"Imao sam ponavlja skup snove gdje sam imao seks sa jednom od mojih učitelja teretanu srednje škole. To je čudno jer sam bio iz srednje škole za više od deset godina. Iako nisam se zaljubila u njega tada, ja ne mogu sjetiti puno, jer razmišljam o njemu. "

-Shannon S.

Prijavi se za ženske zdravlja newsletter da biste dobili naš najnoviji zdravlje, gubitak težine, fitnes, i seks priče isporučene ravno u vaš inbox.

"Ostavio sam zadnji posao, jer sam mrzio moj šef sa gori strast. On je jednostavno najveći kreten koji sam ikad radila u mom životu. Nekoliko mjeseci prije nego što sam napokon našao novi posao, imao sam san o seksu koje nude njim. U snu, zapravo se svidelo se muvam sa njim u njegovoj kancelariji. Probudila sam se jako ljut na mojoj podsvijesti. "

load...

-Jessie A.

"Najčudnija seks san koji sam ikada imao je jedan gdje sam kresnuo muž moj najbolji prijatelj, koji je bio njen zaručnik u to vrijeme. Želim reći nikada nisam bio u tako sa njim, ali zašto bi inače imao sam seks sanjati o njemu? probudila sam se osjećaj kao da sam izdao moj prijatelj, iako nisam baš ništa. Nikad je nisam rekao o tome, i to nikada nije dogodilo. "

Moli V.

"Upravo sam imao seks san o mojoj srednjoj školi draga neki dan, a mi nismo razgovarali godinama. On je oženjen s djecom sada. Najčudnija dio je da smo bili u srednjoj školi u san o seksu. Poludeo sam kad sam se probudio, jer smo bili 17-godišnjaci. Ja sam prestar da se privuku tinejdžerima. "

-Sandra H.

"Na koledžu, bio sam u poseti prijatelju u kući svoje porodice za vikend. Dok sam bio tamo, imao sam seks sanjam oca svog prijatelja dok sam spavala u krevetu sa mojim prijateljem. San je održan u kuhinji, posebno kuhinju otoka. Mora da sam napravio veliku buku kada sam se probudio, jer moj prijatelj je pitao šta nije u redu. Samo sam rekao da sam imao loš san. Ja ipak čudno o tome. "

load...

-Ashlee M.

"Ja imam te snove gdje sam boning vampira po imenu Angel iz Buffy the Vampire Slayer. Sumnjam da vampir seks snovi su neuobičajena, ali sam ima isti san o seksu na i off za 15 do 20 godina. Nekada sam da se probudi uzbuđen i tužan da je gotovo, ali sada sam se probudio i pitati se zašto ja i dalje imam isti san iznova i iznova. Nisam pogledao u nju, jer sam zabrinut da ću naučiti nešto o sebi da sam 'radije ne znam. Osim toga, snovi su nekako lijepo. "

-Maya T.

"Jednom sam imao seks san o Anthony Weiner u jedan od nekoliko puta u posljednjih nekoliko godina je bio van vijesti ciklusa za slanje jezivo slike za žene. Ne sjećam se previše o snu, ali se sjećam se budim i se zgrozila. "

Beth L.

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

Problem dole ispod: Gyno problemi

Post Ljubav

14 Nasumične činjenice koje smo naučili o seksu ove godine

Post Ljubav

Genetska seksualna privlačnost čini naslove - ali šta je to, zaista?

Post Ljubav

Ja sam obukao svoj penis tokom seksa - Evo kako je to bilo

Post Ljubav

Najbolji metod uklanjanja kose za seksualni život

Post Ljubav

Ono što se želi okružiti kao odrasli čovek

Post Ljubav

Najbolji pol poziciji Ever: Volume 2

Post Ljubav

5 muškaraca Share Times oni su u stvari zažalili što imaju seks

Post Ljubav

Ovo je ono što stvarno voli da daju čovjeku s malim penisom

Post Ljubav

16 Sex trikovi Svaka žena treba da pokuša pre svog 40-og rođendana

Post Ljubav

9 Crazy Sex mitovi - Busted

Post Ljubav

10 Times Chris Hemsworth je dokazao da je bio najsitniji čovjek živ