8 žena otkrila svoje najtoplije ljetne priče o seksu | BA.Lamareschale.org

8 žena otkrila svoje najtoplije ljetne priče o seksu

8 žena otkrila svoje najtoplije ljetne priče o seksu

Ljeto Lovin ', meni je imao eksplozije.

Pored oskudne odjeće, ledeni kafe, i sugestivan sladoled-jelo, ništa kaže ljeta baš kao slučajni aferu.

Kada je u pitanju je cijeli dugotrajan, seksi AF vreva nekoga koga jedva znate, mi jednostavno ne mogu sebi pomoći.

I zaista, zašto bi mi?

Evo, osam žena prisjećaju o svojim najtoplijim ljetnim baca:

"Prošlog ljeta, moji prijatelji odvukli moje štreber dupe na koncert na otvorenom. Gužve su ludi, a to nije dugo prije nego što smo izgubili trag jedni od drugih. Kao što sam durila od strane proizvođača hrane, visok, nevjerojatno vruće stranac pitao da li mogao je da mi plati piće. Pogodili smo ga. Mi odbacio našim prijateljima i krenuli natrag na njegovo mjesto. (poslao sam bestie i rekao joj da se ne brine, ali ju je poslao svoju adresu za svaki slučaj.) na kraju smo se troše čitav vikend u krevetu jedu, piju, i postaje vrlo zauzet. Najbolje od svega, nikada nismo saznali imena jedni drugima. "

-Tina K.

"Uzeo sam svog psa u park, gdje je 'upoznao' novi dama prijatelj, a njen vlasnik je bio jako dobro izgleda. Odlučili smo da se naši psi se na super-casual datum te noći-a od naših kućnih ljubimaca nije gubio vreme uzimajući ga na, nismo ni mi. "

-Sammy M.

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

"Nakon završetka mojih pet godina veze, spontano sam odlučio da putujem u New York da malo dušu traženja. Pa, dok nisam upoznao Edward, predivan momak koji je i oporavlja. Sam naleteo na njega u bistro (doslovno , prosula sam latte na njega), a mi smo proveli naredne sedmice ili tako što se na velikim znamenitosti kao da smo na našem honeymoon.until smo konačno zapečatili dogovor u mojoj hotelskoj sobi i njegova šaputanja na jastuku sastojao se od mene ', gdje ovo ide.'

Hej, bilo je zabavno dok je trajalo. "

-Sera K.

"Dok moji prijatelji su udarali na plaži, ja sam popunu štand na sajmu za vikend. Primećen sam tipa preko puta koji je izgledao jednako dosadno kao i ja, i na kraju smo udario se na zavodljiva razgovor (to, naravno , nije imao nikakve veze s onim što bilo ko od nas su prodavali). Uzeli smo naše pauze za ručak u isto vrijeme i na kraju seksa u praznoj sali za sastanke. Nakon toga smo se vratili na posao kao i obično. Do plaže se to sranje. "

load...

Emily A.

"U mojim ranim dvadesetim, otišao sam na krstarenje sa jednim od mojih najboljih prijatelja za sedmodnevni ljetni odmor. Povezao sam se sa jednim od stručnjaka zabave poznat kao" jedan čovjek snagu i ravnotežu show. "

Njegovo djelo je sličan Cirque du Soleil predstava, samo solo. I samo ćemo ostaviti na tome. "

-Stefanie S.

"Moj prvi ljeta kući iz koledža, radio sam u vrtni centar sa ovim tipom po imenu Ted. Mi uvijek naći izgovor da bude u prisustvu onog drugog. Ogradu je da smo oboje vidi da su drugi ljudi u to vrijeme (ništa ozbiljno ni za jedno od nama, ali ipak). Na kraju sezone, došao sam u da pokupim prošle plaću kao što je zatvaranje. Sekundi nakon što je zaključao vrata, počeli smo što od strane birdseed i na kraju dobio zauzet u jednom od vrtu šupe. Mi nikada nije vidio jedni druge. "

-Mia T.

Treba li ga vi vidite nekog drugog reći?

Pitali smo muškarce što misle:

"Moj cimer, koji je upravo bačena je bio spajanje porodice da prisustvuje i molila me da idem s njom. Upravo tu sam upoznao njen rođak, koji je u osnovi Jared Leto je dvojnika. Mi smo se zabavljali do sitnih sati, ali su na kraju ućutka njegova starija sestra, koja je upravo dobila svoju djecu na spavanje. Ostali smo cijelu noć razgovarali i flert. To nije bila dugo prije nego što smo pokušali najtiših seks ikad u svom šatoru. Mislio sam da bi bilo čudno, ali to je ukupno rush! "

load...

Jen H.

"U ljeto između srednje škole i fakulteta, moji prijatelji i ja bacio na zabavi u vikendici moje najbolje drugarice da proslavimo našu slobodu. Imao sam veliku zaljubljena u tog tipa, ali nikad nisam imao hrabrosti reći mu-i uskoro bio bi kreće u Boston za školu. Ustao sam da idem u kupaonicu i pronašao Brad pretvara kadi u ležaj za sebe. Nakon nekoliko flirty komentare, okomio sam se na njega. Otišao sam do odmakne, samo je bilo jasno da želi da zadržati going.-Jenny W.

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

Proveo sam novi seksualni položaj svakog dana u nedelji - Evo šta se desilo

Post Ljubav

Kako napraviti jednu noć stati malo manje čudno

Post Ljubav

6 Momci Podijelite Sex Savjete koje nikada neće pokušati ponovo

Post Ljubav

8 Muškarci i žene Podijelite kako se njihova rješenja seksa odvijaju

Post Ljubav

Upitali smo 19 stručnjaka za etiketu ako je zaista seksati kada ostanete sa prijateljima

Post Ljubav

19 stvari koje niste znali za orgazme

Post Ljubav

12 Neprijateljski, neobičan seks nije uspio što se desilo

Post Ljubav

Zašto se ne plašite igre Butt Play - i kako da započnete

Post Ljubav

Kako je moja Ostomy torba promijenila moj seksualni život

Post Ljubav

Kako imati orgazam u vašem spavanju

Post Ljubav

Upoznajte Pricasso: Umetnik koji boje s njegovim penisom

Post Ljubav

30 Novi načini da zavedete svog partnera