8 žena otkrila kako su izgubili svoju vibraciju | BA.Lamareschale.org

8 žena otkrila kako su izgubili svoju vibraciju

8 žena otkrila kako su izgubili svoju vibraciju

.i nikad okrenula leđa.

Sex i ljubav

8 Žene otkrivaju kako su izgubili Vibrator Nevinost

.i nikad okrenula leđa.

Kupnje ili primanje vaš prvi seks igračke i razbijanje ga u-mogu biti jednako neugodno kao seks za prvi put.

Hvala bogu za Google.

Jednom kada dobijete preko grba, međutim, nema povratka.

Evo, osam žena dijele priče o izgube vibracije nevinost.

"Moja mama mi je kupila dildo kao jedan od mojih mature poklone. (Volio bih da se šalio.) U tipičnim mama mode, rekla mi je da me ne želi vratiti kući iz koledža napumpao. Od mame i orgazme don 't idu zajedno, nisam na kraju ga koristite, ali to mi je ohrabriti da kupi jedan od mojih-koju sam koristio dok sam slomio ga. "

-Tricia S.

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

"Odlučio sam kupiti seks igračke, moj muž i udario sam veliku sušu. Otišla sam u lokalnu sex shop i počeo gledajući oko sebe. Pitala sam djevojke koji su tamo radili za savjet i kupio jedan od vibratora su preporučili. Bio sam iznenađeni koliko sam uživao koristeći! Bilo je super-oslobađanju, kao što sam uzimajući zadužen za moj seksualni život. Dakle, ja sam stalna mušterija. "

-Hilary M.

"Prvi put sam koristila vibrator, boli toliko da sam bacio ga u ormaru. Ali onda sam otkrio 'nježan' postavka, i moj život nikada nije bio isti."

-Anastasia W.

"Bio sam 17 i ušunjao u Spencer u tržnom centru jer je to bilo najlakše mjesto za mene da kupi vibrator na DL. Zgrabio sam najmanje uvredljivo-tražim koje sam mogao pronaći i platio gotovini. To je bio $ 12, plastike, i blistala u mraku. To nije dobro vibrira, i plastične osjetio krut i jeftino. "

load...

-Carrie L.

"Moj bestie mi je kupio jedan od onih metak vibratora koji su veličine tampona za Božić. Ako je jedan od mojih prijatelja mi nije rekao o čemu se radi, ja sam mislila da je to privjesak za ključeve. Nisam imao pojma šta da veze s tim. Naravno, okrenuo sam se na Google za instrukcije i (na sreću) saznao da je klitorisni stimulator prije nego što sam ga koristio. Ako nisam uradio domaći, ja bih vjerojatno ened se u kancelariji ginekomastiju tako je mogla riba to za mene. "

-Ronnie N.

"Moj dečko i ja smo u vezu na daljinu, tako da je tema kupnje seks igračka stalno dolazi u razgovoru. On je završio naprave prvi korak i kupio zec vibrator, koji smo koristili zajedno prvi put. Bilo je čudno jer koliki je bio. Ali, nakon što, ja ne mogu živjeti bez njega. "

-andrea D.

"Odrastao sam vrlo konzervativne hrišćanske i učio da sve masturbacija je bilo loše. Na putu do seksa dućan s igračkama sa mojim prijateljem, imam pukla guma, a kombi sa stihove iz Biblije na njemu stali da nam pomognu. Mislio sam to je bio znak, ali uspjeli smo u radnju u svakom slučaju. Kupio sam najmanje zastrašujuće izgleda vibe sam mogao da nađem od tada. Bio sam u vlasništvu i mnogi drugi, ali to je čudo preživio sam to početno dodavanje. "

-Jenn T.

"Kada sam bio 36, bio sam pozvan na 'naughty girl'stranku i bio je zapravo veoma nervozan. Kada je došlo vrijeme da postavimo svoje narudžbe, odlučio sam otići veliki ili otići kući. Ponosno sam kupio vibrator sa svim zvona i zviždaljke na nju-i, da, pokušao sam ih sve. Nikad se neću vratiti u nemaju vibracije pri ruci. "

load...

-Steph S.

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

Definitivno si razbijen na najmanje jednom od ovih državnih bizarnih antispas zakona

Post Ljubav

Koji 9 žena žele da znaju o analnom seksu pre nego što su ga probali

Post Ljubav

6 Obične polne povrede - i kako postupati

Post Ljubav

Ova teška situacija može da vam donese masivni orgazam

Post Ljubav

Spajala sam se sa 99 osoba - i nemam žaljenja

Post Ljubav

10 Insanely zabrinjavajuće seksualne trenutke koji su se stvarno desili stvarnim ženama

Post Ljubav

10 seks saveta za svako mesto na telu čoveka

Post Ljubav

Intervju sa Elizabeth Banks

Post Ljubav

8 Potpuno TMI Sex Confessions Made by Celebs

Post Ljubav

Pravi razlog zašto prijatelji imaju koristi ne stalno radi

Post Ljubav

5 polne pozicije koje bi trebalo da završite za orgazamski Grand Finale

Post Ljubav

Kako gledanje gej pornografije može učiniti pravog odnosa lakšim