7 žena Podijelite svoje najtoplije priče o seksu | BA.Lamareschale.org

7 žena Podijelite svoje najtoplije priče o seksu

7 žena Podijelite svoje najtoplije priče o seksu

Sunce, pijesak, i nezaboravan seks?

Navali.

Ovaj članak je uredio Mike Darling i od strane naših partnera na muške zdravlja.

Kristen nije bio siguran ni da voli Rob.

Ali kad je predložio putovanje preko Četvrti vikend jula je shvatila zašto ne?

On je bio sladak, a ona je bilo dosadno.

Vozili su se na jug, zaustavljajući se u Virginiji za hamburgere i vatromet, i pogodio Južna Karolina obale oko 03:00 To je kada su odlučili da spavaju na plaži.

Ali nije bilo mnogo spava.

"Making se na plaži-valova, slanog zraka, teren crno-ja cu nikada zaboraviti", kaže ona.

Dvanaest godina kasnije, Kristen i Rob su u braku s djecom.

Oni i dalje govore o tom putu kao njihov odlučujući trenutak.

"To je bila prava putovanje u pravo vrijeme sa pravom momak", kaže Kristen.

"Plaža zapečaćena to."

Takva je moć leta.

Ispostavilo se prijatelji u ljubavnici.

To stvara uspomene koje traju cijeli život.

Pitali smo još sedam žena da podijele svoje najtoplijih priče.

Pročitajte na nekoliko ideja o tome gdje da idem-a šta da radim.

(I onda se avanturistički na vaš sljedeći odmor-ili kod kuće večeras. Pokušajte jednu od 45 Sex Pozicije svaki muškarac trebalo da zna.)

1. Alone-In-Paradise Sex

"Svake godine moj dečko i ja proslaviti svoj rođendan s kampiranje. Jednom, u Ojai, Kalifornija, našli smo prekrasnu stazu koja je završila na 45 metara vodopad sa kristalno čistim bazena vode.

"Područje je bilo zeleno i bujna sa svim tim ogromnim paprati i pećine, kao oglas za irski Spring sapun. U sumrak, uzeli smo nekoliko piva do vodopada da se ohladi. Počeli smo ljubiti, i malo po malo naša odjeća je otpao. Na kraju sam se našao dajući mu usmeni.

"On je bio naslonjen na veliki kamen, a ja sam bio djelomično pod vodopada. Nisam mogao osjetiti hladnu vodu curi niz moje tijelo kao zalazak sunca, a ja sam primijetio sve zvukove, mirise, i tekstura. Čuo sam stvari šušti u lišće, cvrkut ptica. Sve je to bilo vrlo filmski. Ustao sam i sa kojima se suočavaju u Boulder, postavljajući mu iza mene. Mi smo imali seks za dobar 15 minuta, oboje sve to uzima u, gleda na naš komad raja.

"Biti na otvorenom je red na to povećava vaša osjetila na najbolji način, i imate senzacije koje niste navikli. Osjećate divlje, još živ."

-Christine, 40

Činjenica: 82 posto žena pronaći ideju prckali sa svojim partnerom kao veliki preokret na.

2. Stealthy Sex

"Upoznao sam Sam, a obalske straže oficira, na ronjenje s putovanje na Kajmanskim otocima. Mislio sam da je napravio odličnu u svojoj odijelo, tako da sam flertovala s njim, spustivši se nagovještaj da sam ja bio jedini singl djevojka u mojoj grupi. On je ponudio da mi da Simke.

load...

"U jednom trenutku to je bio samo nas dvoje pod vodom, a on je lagano plutao se i poljubila me. Nakon toga smo stalno družimo, a kasnije te noći, podstaknut tequila i ples, mi smo prekinuli hodati plaže. Naišli smo na ležaljci između dvije palme i popeo u nju. To osjetio egzotične i tabu-we'd tek upoznali i mogli uhvate.

. "U početku smo samo poljubio nisam bio siguran da li će se stvari idu mnogo dalje bili smo u ležaljci u pokretu, na kraju krajeva Moglo bi flip Ali onda je izveo podvig koji me i dalje impresionira:.. Postojano ležaljci sa jednim ruku, pružio je ruku s druge strane i skliznu moje gaćice. Nekoliko minuta kasnije, došao sam.

load...

"Uprkos činjenici da smo bili stranci, to je bilo jako romantično. Plaže. Talasi. Zvezde. Romantiku i uzbuđenje me je gurnuo preko ruba."

-Maria, 33

Činjenica: 23 posto parova kažu da su imali seks na plaži.

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

3. Reinvention Sex

" 'Drži ih otvorene", rekoh, pokazujući glavom prema zavjese. Pomisao da bi neko mogao vidjeti nas je bio red na, ali ne i nešto što bih rizikovao kod kuće. Ja zajahao svog muža.

"Večeras je oko nas-ne postoji rizik od dece sluha ništa ne zabrinjava činjenica da su komšije mogao pozvoniti. Zato smo počeli raditi ove god je to moguće nakon što smo imali djecu. A hotel niz ulicu. Jedne noći. Ništa fensi. Sve što je važno je da je prostor za sebe kako bismo mogli pustio. Najbolji seks je uvijek sljedećeg jutra dok čekamo za room service-suprotno od mog uobičajenog jutra. Ne moram biti mama. Ja može biti samo žena. "

-Holley, 45

Činjenica: 63 posto žena kažu da je rizik od uhvate zagrijava seks.

4. One-Night-Samo Sex

"Moj prijatelj i ja sreli u Novom Zelandu za muzički festival. Nekako, ona je zaboravila naš šator, tako da smo imali gde da spavam tri dana. Srećom, južnom Pacifiku je puna vruće surfere. Dylan je bio visok, dečački zgodan, i miriše na kokos. Njegov prijatelj je slatka previše, tako da smo počeli flertovanje. Kasnije smo svi ušunjao u šumu iza faze. Svi pravio se, pije twist-off vino. Izgledalo je kao da smo jedini ljudi u svijeta. Dylan i ja ne mogu držati naše ruke jedni na druge. Njegovi poljupci mene istopila.

"Kada smo pronašli svoj šator, duž rijeke pored gomile festivalgoers, sam iskusio jedan od najseksi strip-off-your-odjeća trenutke ikada. Mi smo bili kože na kožu u svojoj vreći za spavanje. Gomilanje je bio tako intenzivan. Naši prijatelji su spavali pored nas, a ja nisam ni sakriti moje jauke. Sutradan ujutro smo razmenili brojeve. Ispalo je, išli smo u istu školu. Vidio sam ga na kampusu jednom nakon toga, ali to nije bio ' t isto. Magija je trebalo samo za taj jedan letnje noći ".

-Emma, ​​25

Činjenica: 40 posto žena su otvoreni za odmor za jednu noć.

5. Unrestrained Sex

"Prije nekoliko godina sam uzeo put kući u Missouri i doveo mog tadašnjeg dečka, Mike, sa mnom. Vozili smo biciklima duž sporedne puteve. Sam nosila kratku haljinu, vozeći ispred da pokaže noge. Zaustavili smo se na mostu za uživanje u pogledu i naslonio na ogradu, osluškujući vodu. Ja sam ga pričala potoka, sve vrijeme koje sam proveo tamo kao klinac, a on se nagnuo i iznenadio me poljubac. Počeli smo muvaju. Moja adrenalin je pumpanje.

. "Automobil je prišao Izvukli smo apart-to je mogao biti moj otac, ali to je kad sam znao:.... Ja sam ga htio Here Now Ovo mjesto je bio poseban-a ovo je bila jedna od jedine stvari ostavio da bi mogao to učiniti više poseban, daju novi meaning.The automobila prošlo, a mi i dalje radio. Posegnuo je ispod haljine i skliznula moje gaćice, tucking ih u džepu.

"Znao sam da smo morali biti brzo, tako da sam otkopčao šorc i povukao ga bliže. Sve je bilo gotovo za minutu, ali nije me bilo briga. Ja se toliko nevaljao i avanturistički, a za ostatak tog vikenda nisam mogla 't stop ponavljajući trenutak u mojoj glavi. "

-Samantha, 28

Činjenica: 65 posto žena smatra da je seks toplije kad je spontano.

6. Mile-High Sex

"Na let za Meksiko za odmor, moj dečko, Stephen, bio ekstra nestašan i odlučni da se pridruže mile-high club. Otišao je u toalet prvi. Nervozno sam pratio 30 sekundi kasnije. On je sjedio na WC školjka sa svojom hlača u gležnjeva.

"Kada sam stisnuo unutra, on me okrenuo i plopped me u sjedećem obrnutom cowgirl položaj. Gurnuo moju haljinu gore, izvukao moje gaćice u stranu, i gurnuo u mene sa čvrsto držanje na kukove. Ja nikada nisam znala mogao doći tako brzo.

"Povratak na naša mesta, dva ženska stjuardese nam je prišao. Bez ijedne riječi, jedan od njih odvijao naše tacne i raširili bijelu tkaninu salveta, a druga su postavili dva čaše šampanjca i ruže. Oni šapnuo," Čestitam. "Caroline, 41

Činjenica: 4 posto Amerikanaca kaže da su članovi Mile-high club.

7. Exhibitionist Sex

"Bio sam na odmoru u Italiji sa moj momak, Joe. Mi smo se izgubili satima, vozeći besciljno uz vijugavi, zavojitim cestama u planinama bez mobilnih telefona i samo rukom pisani karta da nas vodi u naš hotel. Dok smo konačno pronašao putu do tamo, imali smo dosta nagomilane energije za odraditi.

. "Sa balkona naših trećem spratu soba imao prekrasnim pogledom na Jadransko more nikada neću zaboraviti:. Sunce se sprema preko horizonta, i kao da je u tom trenutku, počeli smo podrivanje jedno drugome odjeću nisu bile u Mi 't egzibicionisti; samo smo prepoznali kako savršeni trenutak je bio, i odlučio da se ne zadržavaju dio biti na odmoru je oko puštajući inhibicija Plus, stalno razmišljam o tome kako romantično se činilo da se gleda ovaj prekrasan prizor.. Dok nagnuo preko ograde balkona našeg hotelskoj sobi, seks sa čoveka koga sam volio.

"I to je kada sam primijetio osnova posada ispod. Oni su navijali performanse mi nisu shvatili smo stavljanja. Osmehnu se Mi, mahali, gurao natrag inside.and zadržao pravo na odlazak."

Ashley, 31

Činjenica: 92 posto žena kaže da ste u lijep hotel čini radnju toliko seksi.

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

12 Zabrinjavajuće seksualna pitanja od kojih se plašite pitati

Post Ljubav

Harry Styles je samo otvorio svoju seksualnost na veliki način

Post Ljubav

Very Happy Campers

Post Ljubav

Ja sam samo Afrodizijaci za dan Samo da vidim šta bi se dogodilo

Post Ljubav

10 razloga zbog kojih biste morali imati više orgazama

Post Ljubav

Definitivno si razbijen na najmanje jednom od ovih državnih bizarnih antispas zakona

Post Ljubav

5 najboljih polnih pozicija za kada je vruće kao kugle napolju

Post Ljubav

Vaš aprilski horoskop, otkriven

Post Ljubav

Evo zašto mnoge pojedince imaju nešto za oženjene muškarce

Post Ljubav

Je li svaka žena sposobna da ima više orgazama?

Post Ljubav

5 polne pozicije koje bi trebalo da završite za orgazamski Grand Finale

Post Ljubav

12 Neprijateljske stvari koje se dešavaju u svakom novom odnosu