7 Trojka pravila Pravi parovi Postavite za sebe | BA.Lamareschale.org

7 Trojka pravila Pravi parovi Postavite za sebe

7 Trojka pravila Pravi parovi Postavite za sebe

To je manje komplikovano nego Monopoly, ali definitivno čudnije.

Sex i ljubav

7 Threesome Pravila Real Parovi sebi postavili

To je manje komplikovano nego Monopoly, ali definitivno čudnije.

Imati troje je relativno popularan sexcapade da parovi koriste začiniti svoje požude živote.

U stvari, 20 posto žena je navodno imao ménage a trois, u skladu sa 2017. Anketi Lelo.

Ipak, donoseći novu osobu u budoar može biti rizično, jer je rizične-ako se neko oseća isključiti ili predaleko izvan svoje zone komfora gurnuo, vaš odnos mogao implodira.

Zato stručnjaci preporučujemo postavljanje jasnih granica pre nego što zauzet.

Dok smo u potpunosti vjerovati stručnjacima, pitali smo se kako pravi parova sa "više to bolje" filozofije zapravo navigaciju liniju između previše vruće i predaleko.

Razgovarali smo s nekim ljudima o njihovim pravilima angažmana.

"Jednom sam našao partnera koji su smatrali udoban razgovore i pregovara unaprijed trica, moj granica evoluirao u ovo:. Želim igrati sa drugom osobom previše, a ako se kao da sam se ignoriše, zabava prestaje Nisam želim da bude samo posmatrač;. Želim da se zabavite sa naš gost, kao i sa svojim partnerom Ovo je bio verbalni pravilo smo dogovorili prije dovođenja u trećem licu Osim toga-i sigurniji seks strategija-ništa bio uključen. Stol."

load...

-Lune P

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

"Imamo razgovore prije svakog susreta, postavljanje specifične stvari koje jesu ili to ne odgovara. Imamo verbalni tlo pravilo ne prodire s druge strane. Osim toga, pristanak mora dati u trenutku oba partnera pred čin se provodi. Na primjer, mi ćemo pitati, "da li je u redu da mu poljubi ovdje? '

Ovo nam priliku da kažem ne ako se nešto što nas čini neugodno dopušta. "

-Erika K.

"Imao sam seks u troje sama i kao dio para. Pravila, ako ih ima, su razgovarali u lice uz piće. Za jedan par, nije mi bilo dozvoljeno penetrativni seks sa muškim. S druge, to nije bila sama vremena bez odobrenja iz ženskog. "- Lila R.

"Moja supruga i ja smo imali više Trojke, a pratimo ista pravila svaki put. Zaštita je obavezna. Nikad ne žele da donese kući ništa drugo nego dobar put. Svako ima orgazam, a svima pomaže da orgazam. The najlakši način da se ne osjećaju ostavljeni na čin da učestvuje cijeli put kroz to. Ponekad ljudi mogu osjećati izolovano ako nisu podsjetio da su hteli. "

load...

-Dusty D.

"Ja sam bio treća osoba u troje sa dva različita para. Svaki put kada smo razgovarali o našim preferencijama u spavaćoj sobi unaprijed. Oba para sam bio uključen u bilo u redu sa mnom seksa sa bilo koje stranke i ljube. Svi su uzeli voajerski zadovoljstvo u gledanje svog partnera s drugom ženom. Jedini jako i brzo pravilo smo postavili je da su muškarci morali da koriste nove kondoma za svaku ženu. "

-Ilana M.

"Moja djevojka i ja smo imali trojku Imali smo nepisana pravila, koja mi recitovao međusobno unaprijed Bili su:.... Svi ostaje u istom spavaća soba Niko ne ugasi da igraju odvojeno Mi smo to radili uglavnom za sigurnost, i to pomaže da se izgradi zajedničko iskustvo. Mi ne razmijenimo lični kontakt info sa trećim licem. Imali smo zajednički broj Google Voice za to. Moramo ostati u fizičkom kontaktu jedni sa drugima na neki način, čak i ako je to samo prst na nogu Kondomi su imperativ. "-. Don G.

"Moj trenutni partner i ja imamo usmeni dogovor da nećemo učestvovati u ménage a trois, ako bilo koji od nas su pod utjecajem. Također smo razmjenjivati ​​zdravstvenih otkrića sa trećim licem. Kondomi, non-gumene rukavice, a prst kondomi imaju koji će se koristiti za najsigurnije moguće iskustvo. Također smo razgovarali o seksualnim položajima, ne želeći da se golica u određenim područjima, stimulacija klitorisa, i penetracije. Pored toga, uvijek odabrati sigurnu reč. "

-Donatella S.

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

4 znakovi Vaš orgazam je potrebna profesionalna pomoć

Post Ljubav

Moj suprug ima erektilne disfunkcije - Evo kako smo dobili naš seksualni život

Post Ljubav

Party zabave

Post Ljubav

Vaš vodič u 7 koraka za tantrički seks na prvom pokušaju

Post Ljubav

Prostitutko sve govori: unutar spavaće sobe u američkom bordelu

Post Ljubav

5 načina da se osjećate bliže nakon seksa - čak i ako mrzite mazanje

Post Ljubav

Pokušao sam imati seks dvaput dan za nedelju - Evo šta se desilo

Post Ljubav

Sve što treba da znate o Boudoir fotografijama

Post Ljubav

7 Misli Svaka žena je imala seks nakon suve čarolije

Post Ljubav

Najbolja seksualna igračka za parove

Post Ljubav

5 načina seksualno suho čarobnjaka su zapravo neobično

Post Ljubav

Harry Styles je samo otvorio svoju seksualnost na veliki način