7 stvari koje možete sami učiniti da povećaju seksualni život | BA.Lamareschale.org

7 stvari koje možete sami učiniti da povećaju seksualni život

7 stvari koje možete sami učiniti da povećaju seksualni život

Doći do njega!

Nula On Your Feelings

"Sljedeći put kad odete u krevet sa svojim partnerom, zapitajte se ovo pitanje:" Šta je osjećaj, misao, ili ponašanje koje je najprisutnija u meni u ovom trenutku '

Možda ste doživljava strah, napetost, ili čak ljutnje. Nemojte se bojati da izrazi te osjećaje sa svojim partnerom-i pozvati vaš partner da učine isto. To će dovesti do istinski intimni trenutak. "

-Bruce Derman, Ph.D., psiholog

Meditirati

"Jeste li znali da meditacija se može koristiti kao solo sredstvo za poboljšanje intimna iskustva sa svojim partnerom? Kad de-naglasio je, vaša čula su još živ i meditacije omogućava vam da se bolje prilagođeni za okolinu oko sebe. To početi, sjedi u lotos položaj i zatvorite oči Udahnite i izdahnite kroz nos koncentrat na korijen čakru:.. Baze kičme i genitalije Zamislite svoju energiju strujanja oko ovog područja kao što disati razlika između imati.. Seks i vođenje ljubavi je da sva čula se u potpunosti uključen kada pravite ljubavi kao u, srce, duša i duh osobe. "

-Abiola Abrams, lični razvoj trener

Prihvati Your Body

"Živjeti u kulturi izgled-opsjednuta otežava čak i za najviše samopouzdanja žena da se osjećaju sigurnim o svom tijelu ali uči da volite svoje tijelo je jedna od najvažnijih stvari koje možete učiniti kako bi poboljšali seksualni život. Shift vaše perspektive od uređaj svoj um. Misli na sebe, "ja sam lepa iznutra i izvana. Ja sam više nego moje tijelo. '

load...

Da prihvate i vole svoje telo, njeguje ga zdrava i ukusna namirnica, dosta sna, i ugodna vježba. Napravite ono najbolje što imate noseći odjeću koja bi vaš tijelo izgled i osjećati dobro. Možda je najvažnije, provesti vrijeme s ljudima koji pomažu da se osećate prekrasna iznutra i izvana. Nije bitno ako je vaše tijelo je vitak ili curvy. Ono što je bitno je kako se osjećate o svom tijelu. Kada voliš vaše tijelo, to je red na za muškarce. "

-Janet Ong, trener odnos

Get In the Moment

"Biti u potpunosti prisutni u trenutku je ono što čini seks zaista ugodno tako voditi sa svojim osjetilima, a ne sa svojim mislima Zamislite sljedeće scene:. Možete pristupiti vaš partner uz omekšanu pogleda, govoreći blago Zamislite tijelo vašeg partnera reaguje sa senzualnim pokretima.. Zamislite disanja u jedinstvenom miris ove osobe i degustacija vaš partner sa svojim jezikom na način koji iznenaditi i izazivaju. Donesi tom smislu senzualnog aliveness u spavaću sobu sljedeći put kada su intimni zajedno. "

-Erica Goodstone, Ph. D., psihoterapeut i savetnik za parove

Kliknite ovdje za više od tri stvari koje možete učiniti sami da poveća svoj seksualni život od YourTango.com!

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

Ja sam samo Afrodizijaci za dan Samo da vidim šta bi se dogodilo

Post Ljubav

Zašto je metoda izvlačenja između povratka žena?

Post Ljubav

Ono što voli biti angažiran čovjeku bez penisa

Post Ljubav

Najbolja seksualna igračka za parove

Post Ljubav

11 Sex pokreti koji izgledaju kao bolja ideja nego što zapravo jesu

Post Ljubav

10 razloga zbog kojih biste morali imati više orgazama

Post Ljubav

Intervju sa Elizabeth Banks

Post Ljubav

31 načina da se zabavite sa svojim boobama svakog dana

Post Ljubav

Da li biste uvek rekli svom partneru ako goljufaš?

Post Ljubav

Najbolji vibratori Za žene, prema seksualnim ekspertima

Post Ljubav

Tegovi podizanja: Pumpirajte mišiće

Post Ljubav

Kako imati najbolji seks svog života s nekim novim