14 stvari Muškarci misle da nas uključite - čak iako definitivno nemaju | BA.Lamareschale.org

14 stvari Muškarci misle da nas uključite - čak iako definitivno nemaju

14 stvari Muškarci misle da nas uključite - čak iako definitivno nemaju

"Pokušao je da mi ples u krilu.

On nije bio Magic Mike ".

1. Slanje Elaborat Sexts

"Moj muž je najgore u sexting. Kada sam putovati na posao, on daje sve od sebe kako bi stvari sparno. Ali ja bojati se svaki put kad se jedan od njegovih dobronamjerne tekstualnih poruka koja kaže nešto poput" Želim da manipulišu bradavice. '

Samo sam ga zamišljao koristeći tezaurus da dođu do glagola za umetanje u sexts, misleći da je bio poetski. "

-Breanne

2. Uzimanje Butt Selfiji

"Trudim se da se za super-sportski momci. A ja sam imao dva različita momci sam video da mi pošaljete autoportrete iz teretane ćete raširiti svoje gluteuse dok nosi kompresije pantalone. Jedan je čak i uz naslov:" Gledajte sve to dupe. "Ja neprijatno mi je samo razmišljam od njih predstavljaju bočno kako bi dobili pravo ugao za guzu sl. "

-Victoria

3. Rekavši: "Ask Me Anything"

"Ne mogu da podnesem kada je momak online dating profil ili Tinder profila kaže:" Sve što želite da znate-samo pitajte "ili" Hajde, pitaj me ništa. "

Misle da dolazi preko kao da su otvorena knjiga, ali to stvarno zvuči tako sebi važni. Sine, ovo nije na konferenciji za novinare, a ti nisi osoba. Daj mi nešto da radim sa tako da mogu uradi svoj dio kao privlačnu sagovornik. "- Emma

load...

4. Recreating Porn

"Uvek mogu reći kada sam sa tipom koji gleda puno pornića jer počinje me savijanje u čudne položaje i da se ponašaš kao noge nemaju zglobove Izgleda više kao Twister, manje kao seks.." - Whitney

5. Koristi reč "titties"

"Riječ 'sise' me uhvatio za glavu. Ne mogu da podnesem ako tip kaže nešto poput 'sise izgledaju odlično u tom košulja" ili ako je on koristi riječ za vrijeme predigre. Oni su grudi ili sise, a ne sise! "-Sarah

6. Uzimajući Forever na Finish Sex

"Bio sam s tipom koji se hvalio o preuzimanju najmanje 45 minuta da završi u krevetu. Mislim da je on mislio da je njegova supersila. Prvi put kad smo imali seks, upravo sam završila dodirom od jer je zaista potrebno dosta vremena, i moja dama dijelova nije hteo da zabavi posetioca koji je prekoračuju svom pozdravnom. "

load...

-Courtney

Vidjeti 14 lude stvari koje niste znali o svom orgazmu:

7. Izvođenje Lap Dances

"Otišao sam kući sa momkom i on je legalno pokušao da mi ples u krilu na kauču On nije bio Magic Mike.. U osnovi, on suše mi se oglašavali sa radio na reklamama i sve. Mislio sam da se šali na prvi, ali je shvatio da je bio ozbiljan kada sam pogledao u lice i vidio seksi izraza je pokušavao da ".

Patricija

8. Pretvarajući se da znate o Wine

"Osjećam se loše čak i ovo govorim jer je tip bio tako dobar! Ali ja sam bio na sudar i naredio nam je bocu vina. On je donio bocu pinot noir kao" pin-čvor. '

Onda je učinio previše energično kovitlac prije nego to probam. Možda drže onoga što znate? "

-Ashleigh

9. Slanje Dick Pics

"Svaka žena znam ko je u zabavljanje svijetu je dobio samoinicijativne kurac sl. Ja ne mislim da su neki momci znaju koliko je loše svog čoveka dijelovima fotografije. Plus, cenim dobar kurac otkrivaju prvi put sam intiman sa novi momak. Samo me pusti da zamislim kako to izgleda, a onda me iznenadilo u-lice. To je toliko seksi od mesnat slika napada moj telefon dok sam na sastanku na poslu. "

-Jenny

10. Nošenje bižuterija Jeans

"Nadajmo se da ovaj trend umire sa Ed Hardy majice, ali ne mogu da podnesem kad momci nose farmerke bedazzled sa cirkonima. Oni samo izgledaju kao da hodate lustera."

-Casey

11. Kupnja Preveliki Kondomi

"Moj bivši dečko je insistirao na nošenje Magnum kondome. On definitivno nije potrebno da veličina-u odjelu gume. Osjećao sam se kao da je prodaja taktiku, a on je pokušavao da me ubedi da je on više obdarenih nego što je zapravo bio. Znaš šta je seksi? Kondomi koji ostaju na ".

-Jessie (Pogledajte ove seks pribor zdravlje žena Boutique.)

12. Uzimaju Topless Selfiji

"Bez majice selfije kupatilom na Tinder i Bumble su apsolutni najgore. I ima ih mnogo. Čak i ako je on ripped, ja sam odmah privlači kako čisti kupatilo je. Ima li toalet papir opskrbljena? Ima li pasta za zube prljavštinu na ogledalo? Da li je kante prepuno? "

-Erin

13. Driving Agresivno

"Moj bivši dečko će rev motora u stop svjetla i voze brzo, što je odvratna sama po sebi, ali je vozio Prius."

-Alexis

14. Pozira sa mrtve životinje

"Ko je u pravu listanju momke na Tinder koji poziraju sa svojim ubiti? Svaki put kad vidim Muškarac drži rogovi i sav ozaren, samo mislim o Bambi. Isto važi i za ribe slike."

-Elise

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

Tvornica zadovoljstva

Post Ljubav

5 muškaraca Share Times oni su u stvari zažalili što imaju seks

Post Ljubav

7 muškaraca dijeli svoje nepotrebne misli o seksu s analnim seksom

Post Ljubav

7 najboljih seks igračaka svih vremena

Post Ljubav

8 Brzi trikovi koji mogu pretvoriti meha u seksualni seks

Post Ljubav

11 Seksi stvari koje treba raditi na teglu vašeg partnera u krevetu

Post Ljubav

5 načina seksualno suho čarobnjaka su zapravo neobično

Post Ljubav

6 Pametne strategije za vreme kada se pucaju na seks

Post Ljubav

Šta voli da ide na zabavu

Post Ljubav

8 žena Podelite stvari koje Legit ih iznenadio O seksu

Post Ljubav

7 Ludo interesantne činjenice o vašem klitorisu

Post Ljubav

17 Cringe-Worthy Times razgovarali s roditeljima o seksu