12 Muškarci Dijeli Kako su izgubili svoju nežnost | BA.Lamareschale.org

12 Muškarci Dijeli Kako su izgubili svoju nežnost

12 Muškarci Dijeli Kako su izgubili svoju nežnost

Nema zaboravljam prvi put-bez obzira koliko možda želite.

"Kad sam bio tinejdžer, ja sam dvorište posao i takve stvari za naše susjede u Feniks-a žena uzeo ukusu da mi je bilo vruće:. Ukratko, curvy plavuša s lijepim očima koje se čini da samo spaliti rupu kroz ja. Ljeto kad sam imala 16 godina i moji roditelji su bili van grada, ona je odlučila da ispuni svoje obećanje. Proveli smo dug dan zajedno, polako prolazi kroz svaku nijansu kako biti dobar ljubavnik. Bilo je zabavno i uzbudljivo i malo zastrašujuće u puta, ali dobro isplati. "

Daren Michaels

"To je bilo u Prius. U Portlandu, Oregon, očito."

-Eric T.

"Nisam ponosan na to, ali ja sam bio 21-godišnji vratio Mormon misionara koji se zaista dok mi prvu bračnu noć. Nikad ne bih ni dodirnuo sise žene preko odeće pre mog supruga. Sreli smo četiri mjeseci ranije. Imali smo ujutro vjenčanje i prijem popodne jer smo znali u večernjim satima bismo želeli da budemo zajedno, ne tresu ruke i grli prijateljima. Sam seks je bio uzbudljiv i nevjerojatno zadovoljstvo. Brzo smo saznali da smo radili sve pogrešnim svim objektivnim standardima, ali taj dan nismo znali to-i nije nas zaustaviti od toga da ima velik vrijeme i počinje praksa koja će nas približiti zajedno dosljedno tijekom našeg braka. "

-Noah D.

"Izgubio sam nevinost kad sam bio 15. Potpuno je planirano: Devojka po imenu Ashley mi je rekao preko AOL Instant Messenger da će mi pomoći da raspolaže My v-karticu, što sam bio više nego željan da se oslobodi, ali kada. Nisi dovoljno star da vozi i živite u ruralnim Pennsylvania, to može biti teško pronaći roditelja mjesto gdje možete spojiti. Planirali smo sve to i sastao se jedne noći na lokalnom YMCA, gdje smo u penziji do dna a obično pust stubištu. Mi smo to uradili. Razbila sam orah za oko 23 sekundi, što je bilo neugodno, ali teško je da se osjećaju super neprijatno o svemu kad se zajebavaš u YMCA stubištu. "

-Sean T.

"Bio sam tradicionalni tip i planirano je da se spasi za brak-to me koštalo nekoliko odnosa na koledžu. Imala sam 22 godine kada je [moja djevojka u tom trenutku i ja] konačno imala seks. Jedne noći, pozvala me na večeru kuhala u stan ona deli. Rekla je da želi da mi pomogne da se prijave za posao u Španjolskoj, gdje je bio od. Ona je napravila špagete-to nije bio dobar, ali ja se nasmejao i pojeo ga. Onda smo otišli u svoju sobu u raditi na moj zahtjev. Mi smo radili, a onda je počeo da prevari around.you znate, muškarac i žena sjedi na krevetu-stvari ograničena da se dogodi. Da budem iskren, ja bih da sam počeo ranije. "

load...

-John E.

"Počeo sam zezao sa mojim najboljim prijateljem, kada smo oboje bili 14 ili 15-smo dosta vremena provedenog šunjamo jedni drugima kuće kada su naši roditelji nisu bili kod kuće. Na kraju sam je ubijedio da ima seks sa mnom kada mi je bilo oko 17. Da budem iskren, ne sjećam se kada i gdje se to dogodilo ali nikada neću zaboraviti skočivši kroz prozor spavaće sobe jednom kad smo bili kod nje zezali i njena mama je došao kući. "

-Roy W.

"Bio sam 13 i na odmoru u Myrtle Beach, Južna Karolina. Upoznao sam djevojku koja je bila 15 godina, a ona je napravila korak u kadi. Nisam hteo da kažem ne."

Džim N.

"Moj prvi put je bio na mojoj 16. Rođendan iza Marina Bowl, kuglana u Long Beachu u Kaliforniji. Ja sam sa 15-godišnjeg 'Jane,' mlada, lijepa, slatka djevojka koja je izgledala kao i imao je tijelo mlade žene pet godina stariji. Njen podatnom pouting grudi su samo moli da se miluje. Nisam se mogao-a pomogne ona izgledala tako spreman i željan-a tako stidljiv i pokoran. To je bio jedan od mojih najboljih rođendanske poklone ikada. I dalje mislim o Jane do današnjeg dana. "

-Leonardo Bustos

"Na koledžu sam bio druženje sa svojom djevojkom i njenim prijateljima u baru. Na kraju, ostavio sam dok su djevojke čuvaju zabavljaju. Nedugo nakon što sam se vratio kući, moja djevojka poslao poruku meni rekavši:" Hajde da imaju seks. '

load...

Očigledno je da, rekao sam da. To je bio njen prvi put, previše. Dok je bila na putu, Očistio sam svoju sobu, napravio moj krevet, i zapalio mirisna da svijeća da se sve pripremio. Ona me opet poslao poruku da vidim da li sam imao kondom, a ja nisam. Na sreću, to joj je bio prijatelj rođendan, a oni su sve ubacio u kupiti prijatelj kondoma za rođendan seks. Ta djevojka je bio dovoljno dobar da nam pozajmi jedan. Kad mi je djevojka konačno došao, ona je prilično pripit-tako da smo imali seks za doslovno jednu minutu. Sutradan ujutro, Trčao sam do benzinske pumpe i opskrbljena se da bismo mogli ponovo. "

Majkl M.

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

9 razloga zbog kojih ne želite imati seks

Post Ljubav

34 riječi za ženske masturbacije koje su bolje nego Klittra

Post Ljubav

Ovaj 5-dnevni plan će odvesti vašu igru za masturbaciju na sledeći nivo

Post Ljubav

Genetska seksualna privlačnost čini naslove - ali šta je to, zaista?

Post Ljubav

9 Hilariously Weird First Date Ideas

Post Ljubav

Oduševio sam se za brazilskog i završio sa kostimima na mojoj vagini

Post Ljubav

Kako napraviti jednu noć stati malo manje čudno

Post Ljubav

Tako ste odlučili da imate seks u noći i doručku

Post Ljubav

Pitali smo ovog momka da pokuša ženski uzbunjivi balzam - Evo šta se desilo

Post Ljubav

Poznati dnevno unos tekućeg kalorija

Post Ljubav

10 polnih pozicija za pokušaj ako ste bolesni misijonar

Post Ljubav

Kako masturbacija menja kad se kreneš sa nekim