10 Insanely zabrinjavajuće seksualne trenutke koji su se stvarno desili stvarnim ženama | BA.Lamareschale.org

10 Insanely zabrinjavajuće seksualne trenutke koji su se stvarno desili stvarnim ženama

10 Insanely zabrinjavajuće seksualne trenutke koji su se stvarno desili stvarnim ženama

"Obojica smo čuli različite praskanje zvuk."

Ovaj članak je napisao Ronnie Koenig i ponovo objavljen uz dozvolu od naših partnera u prevenciji.

Seks nije uvijek romantiku i svijeće.

Ponekad je to samo potpuno neugodno i bojati se izaziva.

Pročitajte o za neke od najvećih sramota susrete ikada.

Da li su nasmijati ili rumenilo, samo biti drago što se nije dogodilo da vam barem nadamo.

(Želite li da pokupim neke zdravije navike? Prijavi se dobiti zdravog života savjeti dostavlja direktno u Vaš inbox!)

"Moj dečko i ja smo bili na odmoru u Italiji, a mi bismo završili veliki ručak sa puno vina i vratio se u hotel na seks. Željeli smo da pokušamo nešto 'kinky' pa je predložio da se izvući i hajde me kada je vrijeme bio u pravu. Kada je došao trenutak, izvukao, ali umjesto da dolaze, počeo je mokrio po cijelom golo tijelo! on je trula, a ja sam bio toliko šokiran da sam počela da se smeje. Pretpostavljam da je to od svega toga vina imali-puno smo pritisak na mjehur! "

-Debra *, 43

"To je bio moj četvrti godini medicine i bio sam stažirala u bolnici, radi lud sati. Bilo je teško, ali sam ipak pokušao zadržati stvari vruće sa svojim verenikom. Jedne noći nakon duge smjene, sam došao kući da je on mi je kuhana večeru. Mi smo jeli, a onda je otišao u spavaću sobu i počeo da radi to, misionar stil. Odjednom, moj zaručnik je počeo da viče: "Aileen!

Probudite se! "Sam otvorio oči i kada sam vidio ljut izraz na njegovom licu sam shvatio da mora da se uspavao s njim još uvijek u meni! Sada smo u braku i dalje smijati o tome."

-Aileen, 46

(Ever zapitajte "zašto sam toliko umoran?" Evo šta treba da obratite pažnju.)

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

"Kada sam bio u mojoj dvadesetim, mislio sam da bi bilo seksi da se moje bradavice probušene. Sam bio flert s jednom od mojih profesora za dugo vremena, a ja namjerno nosila uske majicu na svojoj klasi u nadi da će primijetiti, i Naravno da jeste. On me je pozvao natrag u svoj stan da se "ide preko neke od čitanja" i, naravno, to je dovelo do nešto više. On je super uključen od strane piercing, ali on je imao jako dlakava prsa iu jednom trenutku kada je on je bio na meni, prstenje dobio uhvaćenu na njega. Ja sam previja od bolova, i viče na njega dok je on na kraju dobio radne platforme i isecite nas razlikuje. Definitivno ne seksi! "

load...

-Priscilla, 40

"Moj dečko i ja smo uvijek fantazira o stranci, tako da za svoj rođendan sam odlučio da se to desi. Moja devojka je, koji je bio jedan i bi pristao da bude dio mog 'sadašnjosti."

Kada smo ga iznenadili, stvari su bile vrlo vruća u početku. Nas trojica su dodirivanje i ljubljenje, ali onda je moj dečko i prijatelj upareni off, ostavljajući mene sjedi na miru. Bio sam u osnovi posmatrač neke hot sex koje nemaju nikakve veze sa ja. U jednom trenutku, čak sam proverio moj e-mail na moj telefon. Momak i ja smo raskinuli, i nikada ponovo razgovarao sa ženom. "

-Tina, 34

"Momak sam video mi je uvijek pita koja je bila moja fantazija, pa sam na kraju mu je rekao da mi se sviđa biti vezan. Jedne večeri došao je u moju kuću sa torbom goodies, uključujući i neke uže. Ruku vezanih iza natrag, on mi je dao neke od najintenzivnijih zadovoljstvo što sam osjetio u dugo vremena. Ali kad je seks bio završen, nismo mogli dobiti moju ruku. Nisam mogao naći radne platforme, a on nije bio ugodno koristeći kuhinjskim nožem tako blizu vene, tako da smo se zove moj komšija, koji srećom je blizak prijatelj i ima odličan smisao za humor. Ona je naišao i 'Oslobodite me' bez ijedne riječi. "

load...

-Clara, 36

"Moj suprug je vrlo dobro obdarena. Kad sam prvi put pao na njega, bukvalno sam povratio obrok smo upravo jeli zajedno (grah i sir tacos). Od tada sam naučio kako se nositi njegov značajan paket."

Beatrice, 39

Pogledajte ove zabavne činjenice koje niste znali o orgazmu.

"Jedne noći sam bio u poziciji djevojka-on-top kad smo oboje čuli poseban praskanje zvuk. Moj muž me je gurnuo sa njega i otrčala u kupatilo vrišti," slomio si moj kurac! '

Na putu do bolnice guglovao 'Fraktura penisa' i oboje smo strah da nikada neće biti u stanju da ponovo dobiti erekciju. Srećom ER doktori nas uvjerio da je fino i jedan sladak doktor je čak rekao da mu, "Ti 'imam dobru ženu.'

Mi smo izašli iz bolnice relieved.and trula. "

-Chelsea, 44

"Moj kolega i ja smo se malo zabave u uredu za jednu noć, što je uključivalo da mi savijanje preko stola u sobi konferenciji na kojoj smo većinu naših popodneva provesti. Sutradan na poslu smo bili na sastanku i moj šef izabrali nešto od poda. Kada je prvi put održan ga nisam prepoznao je ali kad je moj kolega u šoku brzo sam shvatio da je to moja NuvaRing! mora da je iskočila tokom našeg energičnog susreta. Srećom moj šef bacio ga u smeće i otišao na sa sastanka. Nismo se ponovo povezao u konferencijskoj sali ".

-Drew, 42

"Moj suprug i ja smo tražili načine začiniti naš seksualni život, i tako jedno popodne nakon što je šetnja u parku, isprekidane smo iza nekih grmlja i počeo razaznati. Nosila sam haljinu tako da je bilo dovoljno da se lako učiniti da se to dogodi. Bilo je jako vruće, dok nismo čuli glasove viče. Da, bili smo uhvaćeni od strane policije i uhapšen. To vožnja do stanice je bio najduži pogon u mom životu. "

-Veronica, 41

* Svi nazivi su promijenjene

load...

Povezane vijesti


Post Ljubav

8 Muškarci razotkrivaju tajne svoje bunere razrušene srednje škole

Post Ljubav

9 Hilariously Weird First Date Ideas

Post Ljubav

8 Mind-Puhanje činjenice O seksualnim fantazijama

Post Ljubav

Ovaj Guy imao je erekciju za 17 sati

Post Ljubav

Kakav je snimak seks scene?

Post Ljubav

9 Brave Souls Priznaju lude dužine za koje su odlazili za seks

Post Ljubav

5 Sex pokreta koji će svaki put ugasiti vašu G-spot

Post Ljubav

12 Zabrinjavajuće seksualna pitanja od kojih se plašite pitati

Post Ljubav

Može li momci u stvari reći da li ste lažni orgazam?

Post Ljubav

8 žena Podelite ono što su naučili od Upoznajte gospodina Pogrešno

Post Ljubav

Oduševio sam se za brazilskog i završio sa kostimima na mojoj vagini

Post Ljubav

8 Potpuno TMI Sex Confessions Made by Celebs