Pravila Nigel Barkers Beauty Equation pravila | BA.Lamareschale.org

Pravila Nigel Barkers Beauty Equation pravila

Pravila Nigel Barkers Beauty Equation pravila

2. Kako unijeti: Za ulazak, posjetite http://www.womenshealthmag.com/beauty-and-style/nigel-barker (u "Web stranice") tokom promotivnog perioda i dostave svoje e-mail adresu.

SVE PRIJAVE moraju biti primljeni od 23:59 ET, 15. Septembar 2017. Limit jedan (1) Unos po osobi po e-mail adresu na dan širom promotivnog perioda.

Članaka koje je ista osoba više u odnosu na ograničenja navedena u ovom dokumentu će biti diskvalifikovan.

Unosi dostavljen Web Site će se smatrati da su dostavljeni od strane ovlaštenog vlasnik računa na e-mail adresu predati u vrijeme ulaska.

"Ovlašteni vlasnik računa" se definira kao fizičko lice koje je dobio e-mail adresu koju pristup dobavljača Internet, online usluga ili organizacija (npr, poslovne, obrazovne ustanove, itd) koji je odgovoran za dodjeljivanje e-mail adrese za domenu u vezi sa dostavljenom e-mail adresu.

load...

3. RANDOM CRTEŽ;

Šanse OSVAJA: Sponzor će nasumično odabrati pobjednika (e) iz svih prihvatljivih prijave primljene na September 09, 2017. Tečajevi za pobjedu ovisi o ukupnom broju podobnih prijave primljene.

4. WINNER OBAVIJEST: Potencijalni pobjednik (e) će biti obaviješteni putem e-maila, koristeći informacije o njegovom / njenom Entry, na ili oko 20. Septembra 2017. Sponzor će potom poslati potencijalni dobitnik (e) na e-mail , na e-mail adresu na njegove / njene Entry, pismenu izjavu o ispunjavanju uslova, Release odgovornosti, javnost za javnost, osim ako zakonom zabranjeno, i bilo koja druga dokumentacija koja Sponzor zahtijeva (u "Affidavit").

Da bi se oslobodila njegove / njene nagrade, potencijalni dobitnik (e) će potpisati, su ovjereno i vratiti da bude pokrovitelj Affidavit u roku od četrnaest (14) dana od dana Sponzor poslao Affidavit.

load...

Svakog gosta (njegovog / njenog roditelja / zakonskog zastupnika ako rezident nadležnosti koja ga smatra / nju kao maloljetnik) mora potpisati, su ovjereno i vratiti se Sponzor obaveza priopćenju, publicitet za javnost, osim ako zakonom zabranjeno, i bilo koji drugi dokumentaciju koju Sponzor zahtijeva u roku od četrnaest (14) dana od dana prijema od strane potencijalnih dobitnika (e).

U slučaju: (a) potencijalni dobitnik (e) ne može se doći iz bilo kojeg razloga nakon razuman napor je vršio na informacije navedene u prijavi na bazi, (b) nepoštivanje gore ili u bilo koju od navedenih vremenskih perioda (c) potencijalni dobitnik se utvrdi da je nepodoban za ulazak u nagradne igre ili dobiti nagradu, (d) potencijalni dobitnik ne može ili nije u skladu sa Službenim pravilima, (e) nagrada obavijest ili Affidavit potencijalnih pobjednika vraća kao neisporučena iz bilo kog razloga, ili (f) potencijalni dobitnik ne ispuni obaveze Affidavit u vezi, potencijalni pobjednik će biti diskvalifikovan iz nagradne igre i potencijalni dobitnik alternativne može biti izabran, po nahođenju sponzora, među ostalim prihvatljive prijave primljene.

Izbor pobjednik je pod nadzorom sponzora, čije su odluke konačne i obavezujuće u svakom pogledu.

Ako je e-mail adresa, broj telefona, ili kod kuće poštansku adresu promjene učesnik nakon što je on / ona ulazi u Nagradne igre, to je isključiva odgovornost učesniku da obavijesti Sponzor od najave poštanski mailing na dole navedenu adresu koja će biti primljena prije kraja promociju period.

5. NAGRADE: Približna maloprodajna vrednost ( "ARV") od nagrada je $ 19.95, a sastoji se od jedne knjige (Nigel Barker Beauty Equation).

Tu je ukupno pet (5) nagrada koje se dodjeljuje pet (5) pobednika i ukupan ARV svih nagrada dodjeljuje se $ 99.75.

Sve ostale troškove koji nisu posebno navedeni u ovom dokumentu su isključivo odgovornost pobjednika, uključujući, ali ne ograničavajući se na, poreza na promet i sve sporedne troškove.

Nagradu pod bilo kojim i svim važećim uvjetima.

Bilo koji opisi nagrade su samo za ilustrativne svrhe.

Sve federalne, državne i lokalne poreze na nagrade je isključiva odgovornost pobjednika.

Pobjednik će biti poslan IRS Federalni 1099-MISC porez obrazac za maloprodajne vrijednosti bilo koje nagrade na ili iznad 600 $.

No transfer, povrat novca, zamjena ili zamjenu nagrade dozvoljeno, osim što Sponzor zadržava pravo, po svom nahođenju, zamijeniti nagradu jednake ili veće vrijednosti (ili gotovinski ekvivalent).

ARV svih nagrada u američkim dolarima.

Sve nagrade će biti dodijeljene u roku od 1 godine od dana prijema potvrde izjavu ili nagrada važi i pogubljen pobjednici '.

Bilo koji dio nagrade ne bude usvojen ili neostvareno i / ili neiskorišteni pobednik će biti oduzeti i neće biti izmjenjen.

6. JAVNOST ZA JAVNOST;

Upotreba ličnih informacija: Osim kada je zabranjena ili ograničena zakonom, prihvatanje nagrade dobitnika predstavlja dogovor i saglasnost pobjednik za Sponzora za korištenje i / ili objaviti pobjednika puno ime i prezime, grad i država prebivališta, fotografije ili druge sličnosti, stupanje, slike, portreta, glas, svjedočanstva, biografske podatke (u cijelosti ili djelomično), i / ili izjave pobjednik u vezi nagradne igre ili sponzora, u svijetu i u nedogled za bilo koje i sve namjene, uključujući, ali ne ograničavajući se na, reklamiranje, trgovinu i / ili promociju u ime sponzora, u bilo koje i svih oblika medija, sada poznat ili kasnije razvio, uključujući, ali ne ograničavajući se na, print, TV, radio, elektronski, kabel, ili World Wide Web, bez dodatnih ograničenja, ograničenja, naknade, najave, recenzije, ili odobrenja.

Unosom, učesnici saglasni da omogući Sponzor za korištenje i / ili objaviti njegovog / njenog puno ime i prezime, grad i država prebivališta, fotografije ili druge sličnosti, unosi, slike, portreti, glas, svjedočanstva, i biografske podatke (u cijelosti ili u jednom dijelu), u svijetu i u nedogled za bilo koje i sve namjene, uključujući, ali ne ograničavajući se na, reklamiranje, trgovinu i / ili promociju u ime sponzora, u bilo koje i svih oblika medija, sada poznat ili kasnije razvio, uključujući, ali ne ograničavajući se na, print, TV, radio, kabelska, elektronskim ili World Wide Web, bez dodatnih ograničenja, ograničenja, naknade, najave, pregled ili odobrenje u mjeri u kojoj je to dozvoljeno zakonom.

Također ulaskom u Nagradne igre, učesnici će biti dijeljenje svoje lične podatke sa sponzora.

Osobni podaci prikupljeni od strane sponzora će se koristiti za administraciju Nagradne igre i dodjelu nagrada.

Osim toga, ulaskom, učesnika pristajete na sponzora korištenje ličnih podataka učesniku kao što je opisano u svojoj politici privatnosti na http://www.rodale.com - 1,6597,8 - 114,00.html.

Molimo pogledajte politiku privatnosti na sponzora za važne informacije u vezi sa prikupljanjem, korištenje i otkrivanje ličnih podataka od strane sponzora.

Sponzor nije odgovoran za otkrivanja od strane bilo koje treće strane.

Sponzor ulaže razumne komercijalne napore da se pridržava Savezne CAN ?? SPAM zakona i učesnika može naknadno odlučiti da ne primate dalje e-mailova prateći opt-out upute sadržane u politiku privatnosti sponzora.

Svi unosi postaju vlasništvo sponzora nakon prijema i neće biti priznate ili vraćena.

"(Za kanadski stanovnika, učesnici također slažu da ulaskom u Nagradne igre, svoje lične podatke će biti prebačen u Sponzor u Sjedinjenim Američkim Državama za gore navedene svrhe, a može se pristupiti od strane američkih vlasti, u skladu s američkim zakonima, propisima, i / ili sudskog naloga. Učesnici "lični podaci neće biti pružena trećim stranama, osim kako je predviđeno u Službenom pravila ili u skladu sa politikom privatnosti sponzora.)"

7. NE Diranje;

Pravo da otkaže, mijenjati: Sponzor i njegove matične kompanije, podružnice, filijale, partnerima, predstavnicima, agentima, nasljednici, IMENOVANE, zaposlenih, službenici i direktori neće imati nikakvu obavezu ili odgovornost, uključujući odgovornost za nagradu bilo koje nagrade za učesnike, sa odnosu na: (a) unosi koji sadrže netačne informacije ili nisu u skladu sa ili krši Official Pravilnika;

(B) unosi, nagrada tvrdnje ili obavijesti koje su izgubljene, kasne, nepotpune, nečitke, nerazumljiv, oštećen ili na drugi način nije dobio kome su namenjene, u cijelosti ili djelomično, zbog računar, ljudske ili tehničke greške bilo koje vrste;

(C) učesnika koji su počinili prijevare ili obmane u koji ulaze ili učestvuju u nagradnoj igri ili tvrdeći da je nagrada;

(D) telefon, elektronski, hardver, softver, mreže, Interneta ili računalo kvarova, kvarova ili poteškoća;

(E) bilo nesposobnost pobjednika da prihvati nagradu za bilo kojeg razloga;

(F) ako se nagrada ne može dodijeliti zbog putovanje otkaza, kašnjenja ili prekide zbog Djela Boga, prirodnih katastrofa, terorizma, vremenska ili bilo koji drugi sličan događaj izvan razumne kontrole sponzora;

Ili (g) bilo kakve štete, povrede ili gubici od bilo koje vrste uzrokovane bilo koje nagrade ili su rezultat dodjele, prihvatanja, posjedovanje, korištenje, zloupotrebe, gubitka ili zavaravanje bilo koje nagrade ili su nastali učestvuju u ovoj promociji ili bilo promocije ili aktivnosti u vezi nagrada.

Sponzor zadržava pravo, po svom nahođenju, diskfalifikuje pojedinca utvrdi da je (a) da se poigravaju s procesom ulaska ili rad Nagradne igre, ili s bilo kojim web stranicama promociju Nagradne igre;

(B) postupa u suprotnosti sa Official Pravilnika;

Ili (c) ulaze ili pokušaj da uđu u Nagradne igre više puta kroz korištenje više e-mail adrese ili korištenje bilo kojeg robotskog ili automatizirani uređaji za podnošenje prijava.

Ako Sponzor određuje, po svom nahođenju, da tehničke poteškoće ili nepredviđenih događaja ugroziti integritet ili održivost Nagradne igre, Sponzor zadržava pravo da poništi unose u pitanju, i / ili prekine relevantni dio promocije Nagradne igre, uključujući čitav nagradne igre promocija, i / ili mijenjati na nagradne igre i / ili ponašanje slučajnim crtež za dodjelu nagrade (e) koristi sve podobne prijave primljene od dana prestanka.

Ako je Sweepstakes prestaje ili modificiran zbog tehničkih poteškoća ili nepredviđenih događaja prije isteka promotivnog perioda, najave će biti objavljen u http://www.womenshealthmag.com/beauty-and-style/win-beauty-products.

8. JAVNOST obaveze;

ODRICANJE OD JAMSTVA;

FORUM IZBOR KLAUZULA: Sudjelovanjem u nagradnoj igri, učesnika i dobitnik slažu da oslobodi i štititi sponzora i njegova matična kompanija, podružnica, filijala, partnerima, predstavnicima, agentima, nasljednici, IMENOVANE, zaposlenika, službenika i direktora, iz svih odgovornosti , za gubitak, štetu, oštećenja, ozljede, trošak ili izdatak bilo uključujući bez ograničenja, oštećenja imovine, tjelesne povrede (uključujući i emocionalni stres), i / ili smrti koje se mogu javiti u vezi sa pripremom za, ili učešće u nagradnoj igri, ili posjedovanje, prihvatanje i / ili upotrebu ili zloupotrebu nagrade ili učešće u bilo nagradne igre povezane aktivnosti i za sva potraživanja ili uzroka akcije na osnovu publicitet prava, klevete ili narušavanja privatnosti i robe isporuke.

Prihvatanjem nagradu, pobjednik se slaže da je bilo kakvu odgovornost u vezi ili proizlaze iz nagrade snose isključivo proizvođač robe ili njihovih podružnica.

Sponzor i njegove matične kompanije, podružnice, filijale, partnerima, predstavnicima, agentima, nasljednici, IMENOVANE, zaposlenih, službenici i direktori ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo kakve povrede ili oštećenja učesnika ili računalo bilo koje druge osobe, bez obzira na to koliko je izazvao, koji se odnose na ili rezultat od ulaska ili preuzimanjem materijala ili softvera u vezi sa ovim Nagradne igre.

Učesnici i pobjednici priznaju da Sponzor nije ni napravio, niti su na bilo koji način odgovorna za bilo kakve garancije, reprezentacije ili garancije, izričite ili implicirane, u stvari ili u pravu, u odnosu na bilo koje nagrade, uključujući, ali ne ograničavajući se na, izričite garancije pod uslovom od proizvođača robe ili njihovih podružnica.

Osim u slučajevima kada je zabranjeno, sva pitanja i pitanja u vezi sa izgradnjom, valjanost, tumačenje i izvršnosti ove Službenom Pravilnika, ili prava i obaveze učesnik ili sponzora u vezi sa nagradne igre, uređuje se i tumačiti u skladu sa, zakoni Zajednice Pennsylvania bez uticaja na bilo koji izbor zakona ili pravila o sukobu zakona (bilo Zajednice Pennsylvania, ili bilo kojoj drugoj jurisdikciji), što bi dovelo do primjene zakona bilo koje druge nego Commonwealth of Pennsylvania nadležnosti.

Osim toga, svaki spor koji se odnosi na nagradne igre (uključujući i ove Sl pravila) moraju biti izvedeni u odgovarajućem državnom ili federalnom sudu ima nadležnost nad predmet se nalazi u županiji Lehigh, Pennsylvania.

Učesnici ovim neopozivo pristajete na ličnu nadležnosti, rekao je sudova i odričete tvrdnja foruma ne conveniens ili nedostatka ličnih nadležnosti mogu imati.

9. Listi dobitnika;

BUDUĆNOST nagradne igre / KONKURSI: lista A dobitnika će biti objavljen na web stranici ili oko 30 Sep 2017 ili kako bi dobili popis dobitnika nakon juna 16, 2017. Mail poslati self-obratio koverti, sa važećim SAD poštarine pričvršćena da: Nigel Barker Beauty Equation Sweeps, Rodale Inc., 733 Third Avenue, 6. Sprat, New York, NY 10017, za: Jay Ehrlich ili putem e-maila poslati e-mail na [email protected] i u tijelu tip e-mail: Molimo e-mail me listi pobjednika za Beauty Equation nagradne igre ".

10. SPONZOR: sponzor nagradne igre je Rodale Inc., 33 East Minor Street, Emmaus, PA 18098-0099.

Nagradne igre ČINJENICE NAGRADA Nigel Barker Beauty Equation: Otkrivanje bolje i Beautiful You maloprodajna vrednost $ 19.95 Broj nagrada 5 šanse OSVAJANJE Oslonite se na ukupan broj prijave primljene

load...

Povezane vijesti


Post Ljepota

Razgovor sa Alanis Morissette

Post Ljepota

Pripremite svoje peepere za proljeće s ovim oštrim šminkicama za oči

Post Ljepota

7 At-Home popravke za svakodnevne probleme sa kožom

Post Ljepota

Treba li uzeti u obzir uzimanje antibiotika za akne? Evo šta treba znati

Post Ljepota

Da li vaše navike štampe čine da izgledate star?

Post Ljepota

6 stvari koje treba znati ako se suočite sa perutom

Post Ljepota

Šta raditi pre i posle brazilskog voska, tako da vaša koža ne nestaje

Post Ljepota

Ulja za lice svakog dana za 12 dana - Evo šta se dogodilo

Post Ljepota

Pokušao sam da savladam At-home Blowout - Evo šta se dogodilo

Post Ljepota

3 Naučno dokazane sastojke za eliminaciju bora

Post Ljepota

Problemi sa akni: Vi ste postavili pitanje, odgovorili smo

Post Ljepota

30 najboljih revidiranih proizvoda za ljepotu na internetu