2018 Beauty Awards nagradni konkursi | BA.Lamareschale.org

2018 Beauty Awards nagradni konkursi

2018 Beauty Awards nagradni konkursi

BEAUTY AWARDS Sweepstakes PRAVILA

Nikakva kupovina ili bilo koje isplate je potrebno za ulazak ili WIN.

Void Where PROHIBITED.A kupovine ili plaćanja neće poboljšati vaše šanse za pobjedu.

Je "Beauty Awards Giveaway" (u "Beauty Awards Giveaway") počinje u 12:00 po istočnom vremenu ( "ET") 31. Januara 2017. Godine i završava u 12:00 PMET 29. Februara 2017 (u "Promocija period" ).

Istočnom vremenu vrši kontrolu za sve potrebe ovog Giveaway.

Je Giveaway je regulisano ovim Zvaničnih pravila, i podliježe svim važećim američke federalne, državne i lokalne zakone, i pokrajinskih ili teritorijalnih zakona, te je praznina gdje god zakonom zabranjeno.

1. PODOBNOST: Odgovor Giveaway je otvoren samo za pravne stanovnici 50 Sjedinjene Države i District of Columbia (osim stanovnika Guam, Portoriko i svih drugih američkih teritorija i imovine), koji su 18 godina ili stariji i punoljetni u njegovom / njenom države, pokrajine, ili teritoriju prebivališta u trenutku ulaska.

Pojedinci koji su, u roku od godinu dana prije datuma početka Giveaway, izvršene usluge za sponzora, ili njihovih roditelja, podružnice, filijale i nasljednik kompanije ili bilo organizacije odgovorne za ispunjavanje, administriranje, oglašavanje ili promociju Giveaway ili snabdijevanje bilo nagrada, a članovi uže porodice i domaćinstva takvih pojedinaca, ne mogu da uđu u Giveaway ili osvojiti nagradu.

load...

"Članovi uže porodice" označava roditelji, korak-roditelji, djeca, korak-djeca, braća i sestre, korak-braća i sestre, ili supruge, bez obzira na to gdje žive.

"Članovi domaćinstva" označava ljude koji dijele iste prebivalište najmanje tri mjeseca u godini, bez obzira da li u vezi ili ne.

Mehanički mijenjati ili reproducirati unosi nisu prihvatljivi.

Da bi ušli u Giveaway ili primiti nagradu, morate u potpunosti u skladu sa Službenim pravilima, a ulaskom vi slažete se ovim zvanična pravila i odluke sponzora, čije će odluke biti obavezujuće i konačna u svakom pogledu, i vam potvrditi da ste podobni za ulazak. 2. Kako unijeti: "Za ulazak, posjetite http://womenshealthmag.com/beauty/beauty-awards-giveaway (u" Web stranice ") tokom promotivnog perioda i potpuno ispunite sva obavezna polja na obrascu ulaska, uključujući ime i prezime, kompletan kući poštansku adresu (bez PO Boxes), dnevne telefonski broj (uključujući pozivni broj), datum rođenja i e-mail adresa. Zatim podnijeti svoj ulazak formi na web stranici (u "Entry" ili " Entries¬ SVE PRIJAVE moraju biti primljene od 12:00 ET, 29. Februara 2017. Limit jedan (1) unos po osobi po e-mail adresu na dan širom promotivnog perioda. Unosi ista osoba više u odnosu na ograničenja navedena ovdje će biti diskvalifikovan. Unosi dostavljen web stranice će se smatrati da su dostavljeni od strane ovlaštenog vlasnik računa na e-mail adresu predati u vrijeme ulaska. "Ovlašteni vlasnik računa" se definira kao fizičko lice koje je dodijeljen na e-mail adresu koju pristup dobavljača Internet, online usluga ili organi

load...

Avanja (npr, poslovne, obrazovne ustanove, itd) koji je odgovoran za dodjeljivanje e-mail adrese za domenu u vezi sa dostavljenom e-mail adresu. 3. RANDOM CRTEŽ;

Šanse OSVAJA: Sponzori će nasumično odabrati pobjednika (e) iz svih prihvatljivih unose primio 29. Februara 2017. Tečajevi za pobjedu ovisi o ukupnom broju podobnih prijave primljene. 4. WINNER OBAVIJEST: Potencijalni pobjednik (e) će biti obaviješteni putem e-maila, koristeći informacije o njegovom / njenom Entry, na ili oko 15. Marta 2017. Sponzori će potom poslati potencijalni dobitnik (e) na e-mail , na e-mail adresu na njegove / njene Entry, pismenu izjavu o ispunjavanju uslova, Release odgovornosti, javnost za javnost, osim ako zakonom zabranjeno, i bilo koja druga dokumentacija koja Sponzori zahtijevaju (u "Affidavit").

Da bi se oslobodila njegove / njene nagrade, potencijalni dobitnik (e) će potpisati, su ovjereno, i vratiti se sponzori Affidavit u roku od četrnaest (14) dana od dana Sponzori poslao Affidavit.

Svakog gosta (njegovog / njenog roditelja / zakonskog zastupnika ako rezident nadležnosti koja ga smatra / nju kao maloljetnik) mora potpisati, su ovjereno i povratak na Sponzori obaveza priopćenju, publicitet za javnost, osim ako zakonom zabranjeno, i bilo koji drugi dokumentaciju koju Sponzori zahtijevati u roku od četrnaest (14) dana od dana prijema od strane potencijalnih dobitnika (e).

U slučaju: (a) potencijalni dobitnik (e) ne može se doći iz bilo kojeg razloga nakon razuman napor je vršio na informacije navedene u prijavi na bazi, (b) nepoštivanje gore ili u bilo koju od navedenih vremenskih perioda (c) potencijalni dobitnik se utvrdi da je nepodoban za ulazak u Giveaway ili dobiti nagradu, (d) potencijalni dobitnik ne može ili nije u skladu sa Službenim pravilima, (e) nagrada obavijest ili Affidavit potencijalnih pobjednika vraća kao neisporučena iz bilo kog razloga, ili (f) potencijalni dobitnik ne ispuni obaveze Affidavit u vezi, potencijalni pobjednik će biti diskvalifikovan iz Giveaway i potencijalni dobitnik alternativne može biti izabran, po nahođenju sponzora, među ostalim prihvatljive prijave primljene.

Izbor pobjednik je pod nadzorom sponzora, čije su odluke konačne i obavezujuće u svakom pogledu.

Ako učesnik e-mail adresa, broj telefona, ili kod kuće poštansku adresu promjene nakon on / ona ulazi u Giveaway, to je isključiva odgovornost učesniku da obavijesti Sponzori od najave poštanski mailing na dole navedenu adresu koja će biti primljena prije kraja promociju period. 5. NAGRADE: Približna maloprodajna vrednost ( "ARV") nagrade je više od $ 1.400, a sastoji se od poklon paket koji uključuje sve 2017 Beauty Awards pobjednici.

"Ukupan ARV svih nagrada dodjeljuje se više od $ 1,400."

Tu je ukupno četiri nagrade koje treba dodijeliti za četiri dobitnika.

Sve ostale troškove koji nisu posebno navedeni u ovom dokumentu su isključivo odgovornost pobjednika, uključujući, ali ne ograničavajući se na, porez na promet, napojnice, obroke, prizemlje prijevoz do / iz prebivališta pobjednika od / do zračne luke, a sve sporedne troškove.

Nagradu pod bilo kojim i svim važećim uvjetima.

Bilo koji opisi nagrade su samo za ilustrativne svrhe.

Sve federalne, državne i lokalne poreze na nagrade je isključiva odgovornost pobjednika.

Pobjednik će biti poslan IRS Federalni 1099-MISC porez obrazac za maloprodajne vrijednosti bilo koje nagrade na ili iznad 600 $.

No transfer, povrat novca, zamjena ili zamjenu nagrade dozvoljeno, osim što Sponzori zadržavamo pravo da, u svom nahođenju, zamijeniti nagradu jednake ili veće vrijednosti (ili gotovinski ekvivalent).

ARV svih nagrada u američkim dolarima.

Sve nagrade će biti dodijeljene u roku od 1 godine od dana prijema potvrde izjavu ili nagrada važi i pogubljen pobjednici '.

Bilo koji dio nagrade ne bude usvojen ili neostvareno i / ili neiskorišteni pobednik će biti oduzeti i neće biti izmjenjen. 6. JAVNOST ZA JAVNOST;

Upotreba ličnih informacija: Osim kada je zabranjena ili ograničena zakonom, prihvatanje nagrade dobitnika predstavlja dogovor i saglasnost pobjednik za Sponzori i njihovih nasljednika, IMENOVANE, konvencijom, licenci, i sublicensees za korištenje i / ili objaviti pobjednika puno ime i prezime, grad i državu stanovanja, fotografije ili druge sličnosti, stupanje, slike, portreti, glas, svjedočanstva, biografske podatke (u cijelosti ili djelomično), i / ili izjave pobjednik u pogledu Giveaway ili sponzora, u svijetu iu nedogled za bilo koje i sve namjene , uključujući, ali ne ograničavajući se na, reklamiranje, trgovinu, sindikaciju i / ili promociju u ime sponzora, u bilo koje i svih oblika medija, sada poznat ili kasnije razvio, uključujući, ali ne ograničavajući se na, print, TV, radio, elektronski , kabel, digitalni ili World Wide Web, bez dodatnih ograničenja, ograničenja, naknade, najave, recenzije, ili odobrenja, što pobjednik prava priznaje i slaže Sponzori mogu prenijeti, dodijeliti, licence i / ili subl

Icense.

Ulaskom u Giveaway, učesnici će biti dijeljenje svoje lične podatke sa sponzorima.

Osobni podaci prikupljeni od strane sponzora će se koristiti za administraciju Giveaway i dodjele nagrada.

Osim toga, ulaskom, učesnika pristajete na Rodale Inc. Korištenje ličnih podataka učesniku kao što je opisano u svojoj politici privatnosti na http://www.rodale.com - 1,6597,8 - 114,00.html.

Molimo pogledajte politiku privatnosti Rodale za važne informacije u vezi sa prikupljanjem, korištenje i otkrivanje ličnih podataka od strane Rodale.

Rodale nije odgovoran za otkrivanja od strane bilo koje treće strane.

Rodale ulaže razumne komercijalne napore da se pridržava Federalni CAN-SPAM zakona i učesnika može naknadno odlučiti da ne primate dalje e-mailova prateći opt-out upute sadržane u politiku privatnosti Rodale a.

Svi unosi postaju vlasništvo Sponzori nakon prijema i neće biti priznate ili vraćena. 7. NE Diranje;

Pravo da otkaže, mijenjati: Sponzori i njihove matične kompanije, podružnice, filijale, partnerima, predstavnicima, agentima, nasljednici, IMENOVANE, zaposlenih, službenici i direktori neće imati nikakvu obavezu ili odgovornost, uključujući odgovornost za nagradu bilo koje nagrade za učesnike, sa odnosu na: (a) unosi koji sadrže netačne informacije ili nisu u skladu sa ili krši Official Pravilnika;

(B) unosi, nagrada tvrdnje ili obavijesti koje su izgubljene, kasne, nepotpune, nečitke, nerazumljiv, oštećen ili na drugi način nije dobio kome su namenjene, u cijelosti ili djelomično, zbog računar, ljudske ili tehničke greške bilo koje vrste;

(C) učesnika koji su počinili prijevare ili obmane u koji ulaze ili učestvuju u Giveaway ili tvrdeći da je nagrada;

(D) telefon, elektronski, hardver, softver, mreže, Interneta ili računalo kvarova, kvarova ili poteškoća;

(E) bilo nesposobnost pobjednika da prihvati nagradu za bilo kojeg razloga;

(F) ako se nagrada ne može dodijeliti zbog putovanje otkaza, kašnjenja ili prekide zbog Djela Boga, prirodnih katastrofa, terorizma, vremenska ili bilo koji drugi sličan događaj izvan razumne kontrole Sponzori ';

Ili (g) bilo kakve štete, povrede ili gubici od bilo koje vrste uzrokovane bilo koje nagrade ili su rezultat dodjele, prihvatanja, posjedovanje, korištenje, zloupotrebe, gubitka ili zavaravanje bilo koje nagrade ili su nastali učestvuju u ovoj promociji ili bilo promocije ili aktivnosti u vezi nagrada.

Sponzori zadržavamo pravo, u svom nahođenju, diskvalificirati svaki pojedinac nađe da je (a) da se poigravaju s procesom ulaska ili rad Giveaway, ili s bilo kojim web stranicama promociju Giveaway;

(B) postupa u suprotnosti sa Official Pravilnika;

Ili (c) ulaze ili pokušaj da uđu u Giveaway više puta kroz korištenje više e-mail adrese ili korištenje bilo kojeg robotskog ili automatizirani uređaji za podnošenje prijava.

Ako Sponzori odrediti, u svom nahođenju, da tehničke poteškoće ili nepredviđenih događaja ugroziti integritet ili održivost Giveaway, Sponzori zadržavaju pravo da poništava unose u pitanju, i / ili prekine relevantni dio promocije Giveaway, uključujući i čitav Giveaway promociju, i / ili izmijeniti Giveaway i / ili ponašanje slučajnim crtež za dodjelu nagrade (e) koristi sve podobne prijave primljene od dana prestanka.

Ako je Giveaway je raskinut ili modificiran zbog tehničkih poteškoća ili nepredviđenih događaja prije isteka promotivnog perioda, najave će biti objavljeni na http://womenshealthmag.com/beauty/beauty-awards-giveaway. 8. JAVNOST obaveze;

ODRICANJE OD JAMSTVA;

FORUM IZBOR KLAUZULA: Sudjelujući u Giveaway, učesnika i dobitnik slažu da oslobodi i štitite Sponzori i njihove matične kompanije, podružnice, filijale, partnerima, predstavnicima, agentima, nasljednici, IMENOVANE, zaposlenika, službenika i direktora, iz svih odgovornosti , za gubitak, štetu, oštećenja, ozljede, trošak ili izdatak bilo uključujući bez ograničenja, oštećenja imovine, tjelesne povrede (uključujući i emocionalni stres), i / ili smrti koje se mogu javiti u vezi sa pripremom za, ili učešće u, na Giveaway, ili posjedovanje, prihvatanje i / ili upotrebu ili zloupotrebu nagrada ili sudjelovanje u bilo kojoj aktivnosti Giveaway povezane i za bilo koja potraživanja ili uzroka akcije na osnovu publicitet prava, klevete ili narušavanja privatnosti i robe isporuke.

Prihvatanjem nagradu, pobjednik se slaže da je bilo kakvu odgovornost u vezi ili proizlaze iz nagrade snose isključivo proizvođač robe ili njihovih podružnica.

Sponzori i njihove matične kompanije, podružnice, filijale, partnerima, predstavnicima, agentima, nasljednici, IMENOVANE, zaposlenih, službenici i direktori ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo kakve povrede ili oštećenja učesnika ili računalo bilo koje druge osobe, bez obzira na to koliko je izazvao, koji se odnose na ili rezultat od ulaska ili preuzimanjem materijala ili softvera u vezi sa ovim Giveaway.

Učesnici i pobjednici priznaju da Sponzori nisu ni napravili niti su na bilo koji način odgovorna za bilo kakve garancije, reprezentacije ili garancije, izričite ili implicirane, u stvari ili u pravu, u odnosu na bilo koje nagrade, uključujući, ali ne ograničavajući se na, izričite garancije pod uslovom od proizvođača robe ili njihovih podružnica.

Osim u slučajevima kada je zabranjeno, sva pitanja i pitanja u vezi sa izgradnjom, valjanost, tumačenje i izvršnosti ove Službenom Pravilnika, ili prava i obaveze učesnik ili Sponzori u vezi sa Giveaway, uređuje se i tumačiti u skladu sa, zakoni Zajednice Pennsylvania bez uticaja na bilo koji izbor zakona ili pravila o sukobu zakona (bilo Zajednice Pennsylvania, ili bilo kojoj drugoj jurisdikciji), što bi dovelo do primjene zakona bilo koje druge nego Commonwealth of Pennsylvania nadležnosti.

Osim toga, svaki spor koji se odnosi na Giveaway (uključujući i ove Sl pravila) moraju biti izvedeni u odgovarajućem državnom ili federalnom sudu ima nadležnost nad predmet se nalazi u županiji Lehigh, Pennsylvania.

Učesnici ovim neopozivo pristajete na ličnu nadležnosti, rekao je sudova i odričete tvrdnja foruma ne conveniens ili nedostatka ličnih nadležnosti mogu imati. 9. Listi dobitnika;

BUDUĆNOST Giveaways / KONKURSI: lista A dobitnika će biti objavljen na web stranici 15. Marta 2017. Ili oko, ili kako bi dobili popis dobitnika nakon 20. Januar 2017 poštom poslati samo-obratio koverti, sa važećim SAD poštarine zalijepljene (VT država samo stanari mogu izostaviti povratak poštarina), na: Beauty Awards Giveaway, Rodale Inc., 733 Third Ave, New York, NY 10017 za: ALEXANDRA DURON, ili putem e-maila poslati e-mail na [email protected ], i u tijelu tipa e-pošta: ". Beauty Awards Giveaway" Molim vas, e-mail me listi pobjednika za 10. SPONZOR: Pokrovitelji Giveaway su Rodale Inc., 33 East Minor Street, Emmaus, PA 18098-0099. Nagradne igre ČINJENICE PRIZE 2017 Beauty Awards Winners

MALO VRIJEDNOST više od $ 1,400

Broj nagrada Više od 50 


Šanse OSVAJA U zavisnosti od ukupnog broja Prihvatljivi prijave primljene

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

load...

Povezane vijesti


Post Ljepota

Kako je to da unajmite Glam sastanak za isporuku

Post Ljepota

Pravi put za vosak sopstvene bikini linije

Post Ljepota

13 Skrivene tajne iz prekrasnih zvezda preko 40

Post Ljepota

12 načina da dobijete kosu kao sjajan i spektakularan kao vaš omiljeni Celeb

Post Ljepota

Ovo su najbolji suhi šamponi za dodavanje zapremine kose

Post Ljepota

7 Saveti za dobijanje najbolje frizure ikada

Post Ljepota

14 Insideri iz oblasti lepote dele svoje omiljene apoteke kupuju

Post Ljepota

7 Bori se sa svim ženama koje su odrasle žene sa Acne Understand

Post Ljepota

Šta raditi pre, tokom i posle treninga, tako da se ne iskljucite

Post Ljepota

6 usisivača koji će učiniti da vaša kosa mirise neverovatno

Post Ljepota

9 Proizvodi za ljepotu iz godina vašeg teenskog uzrasta

Post Ljepota

6 Simply Gaw-geous #BigHairDontCare Looks