2018 Beauty Awards nagradna igra | BA.Lamareschale.org

2018 Beauty Awards nagradna igra

2018 Beauty Awards nagradna igra

2. Kako unijeti: "Za ulazak, posjetite womenshealthmag.com/beautypicks (u" Web stranice ") tokom promotivnog perioda i potpuno ispunite sva obavezna polja na obrascu ulaska, uključujući ime i prezime, kompletan kući poštansku adresu (bez PO Boxes), dnevne telefonski broj (uključujući pozivni broj), datum rođenja i e-mail adresa. Zatim podnijeti svoj ulazak formi na web stranici (u "Entry" ili "Upisi"). SVE PRIJAVE mora primiti 23:59 ET, 15. Aprila 2009. Godine Limit jedan (1) unos po osobi po e-mail adresu na dan širom promotivnog perioda. Unosi ista osoba više u odnosu na ograničenja navedena u ovom dokumentu će biti diskvalifikovan. Unosi dostavljen Web stranice se smatra da su dostavljeni od strane ovlaštenih vlasnik računa e-mail adresu predati u vrijeme ulaska. "držač ovlašteni računa" se definira kao fizičko lice koje je dobio e-mail adresu koju pristup internetu usluga, online usluga ili organizacija (npr, poslovne, obrazovanje

Nih institucija, itd) koji je odgovoran za dodjeljivanje e-mail adrese za domenu u vezi sa dostavljenom e-mail adresu.

3. RANDOM CRTEŽ;

Šanse OSVAJA: Sponzori će nasumično odabrati pobjednika (e) iz svih prihvatljivih prijave primljene 16. Aprila 2009. Tečajevi za pobjedu ovisi o ukupnom broju podobnih prijave primljene.

4. WINNER OBAVIJEST: Potencijalni pobjednik (e) će biti obaviješteni putem e-maila, koristeći informacije o njegovom / njenom Entry, na ili oko 16. Aprila 2009. Sponzori će potom poslati potencijalni dobitnik (e) putem e-maila na adresa na njegovu / njenu Entry, pismenu izjavu o ispunjavanju uslova, Release odgovornosti, javnost za javnost, osim ako zakonom zabranjeno, i bilo koja druga dokumentacija koja Sponzori zahtijevaju (u "Affidavit").

load...

Da bi se oslobodila njegove / njene nagrade, potencijalni dobitnik (e) će potpisati, su ovjereno, i vratiti se sponzori Affidavit u roku od četrnaest (14) dana od dana Sponzori poslao Affidavit.

Svakog gosta (njegovog / njenog roditelja / zakonskog zastupnika ako rezident nadležnosti koja ga smatra / nju kao maloljetnik) mora potpisati, su ovjereno i povratak na Sponzori obaveza priopćenju, publicitet za javnost, osim ako zakonom zabranjeno, i bilo koji drugi dokumentaciju koju Sponzori zahtijevati u roku od četrnaest (14) dana od dana prijema od strane potencijalnih dobitnika (e).

U slučaju: (a) potencijalni dobitnik (e) ne može se doći iz bilo kojeg razloga nakon razuman napor je vršio na informacije navedene u prijavi na bazi, (b) nepoštivanje gore ili u bilo koju od navedenih vremenskih perioda (c) potencijalni dobitnik se utvrdi da je nepodoban za ulazak u nagradne igre ili dobiti nagradu, (d) potencijalni dobitnik ne može ili nije u skladu sa Službenim pravilima, (e) nagrada obavijest ili Affidavit potencijalnih pobjednika vraća kao neisporučena iz bilo kog razloga, ili (f) potencijalni dobitnik ne ispuni obaveze Affidavit u vezi, potencijalni pobjednik će biti diskvalifikovan iz nagradne igre i potencijalni dobitnik alternativne može biti izabran, po nahođenju sponzora, među ostalim prihvatljive prijave primljene.

Izbor pobjednik je pod nadzorom sponzora, čije su odluke konačne i obavezujuće u svakom pogledu.

Ako je e-mail adresa, broj telefona, ili kod kuće poštansku adresu promjene učesnik nakon što je on / ona ulazi u Nagradne igre, to je isključiva odgovornost učesniku da obavijesti Sponzori od najave poštanski mailing na dole navedenu adresu koja će biti primljena prije kraja promociju period.

load...

5. NAGRADE: Približna maloprodajna vrednost ( "ARV") od nagrada je $ 400.00, a sastoji se od 400 $ poklon kartica Sephora.

"Ukupan ARV svih nagrada dodjeljuje je $ 400.00."

Postoji ukupno 1 nagrada (e) da se dodijeliti 1 pobjednik (e).

6. JAVNOST ZA JAVNOST;

Upotreba ličnih informacija: Osim kada je zabranjena ili ograničena zakonom, prihvatanje nagrade dobitnika predstavlja dogovor i pristanak dobitnika za sponzore za korištenje i / ili objaviti pobjednika puno ime i prezime, grad i država prebivališta, fotografije ili druge sličnosti, stupanje, slike, portreta, glas, svjedočanstva, biografske podatke (u cijelosti ili djelomično), i / ili izjave pobjednik u vezi nagradne igre ili sponzora, u svijetu iu nedogled za bilo koje i sve namjene, uključujući, ali ne ograničavajući se na, reklamiranje, trgovinu i / ili promociju u ime sponzora, u bilo koje i svih oblika medija, sada poznat ili kasnije razvio, uključujući, ali ne ograničavajući se na, print, TV, radio, elektronski, kabel, ili World Wide Web, bez dodatnih ograničenja, ograničenja, naknade, najave, recenzije, ili odobrenja.

Ulaskom u Nagradne igre, učesnici će biti dijeljenje svoje lične podatke sa sponzorima.

Osobni podaci prikupljeni od strane sponzora će se koristiti za administraciju Nagradne igre i dodjelu nagrada.

Osim toga, ulaskom, učesnika pristajete na Rodale Inc. Korištenje ličnih podataka učesniku kao što je opisano u svojoj politici privatnosti na http://www.rodale.com - 1,6597,8 - 114,00.html.

Molimo pogledajte politiku privatnosti Rodale za važne informacije u vezi sa prikupljanjem, korištenje i otkrivanje ličnih podataka od strane Rodale.

Rodale nije odgovoran za otkrivanja od strane bilo koje treće strane.

Rodale ulaže razumne komercijalne napore da se pridržava Federalni CAN-SPAM zakona i učesnika može naknadno odlučiti da ne primate dalje e-mailova prateći opt-out upute sadržane u politiku privatnosti Rodale a.

Svi unosi postaju vlasništvo Sponzori nakon prijema i neće biti priznate ili vraćena.

"(Za kanadski stanovnika, učesnici također slažu da ulaskom u Nagradne igre, svoje lične podatke će biti prebačen u Sponzori u Sjedinjenim Američkim Državama za gore navedene svrhe, a može se pristupiti od strane američkih vlasti, u skladu s američkim zakonima, propisima,. I / ili sudskog naloga Učesnici 'osobne podatke neće biti pružena trećim stranama, osim kako je predviđeno u Službenom pravila ili u skladu sa politikom privatnosti Rodale-a) "7. NE Diranje.;

Pravo da otkaže, mijenjati: Sponzori i njihove matične kompanije, podružnice, filijale, partnerima, predstavnicima, agentima, nasljednici, IMENOVANE, zaposlenih, službenici i direktori neće imati nikakvu obavezu ili odgovornost, uključujući odgovornost za nagradu bilo koje nagrade za učesnike, sa odnosu na: (a) unosi koji sadrže netačne informacije ili nisu u skladu sa ili krši Official Pravilnika;

(B) unosi, nagrada tvrdnje ili obavijesti koje su izgubljene, kasne, nepotpune, nečitke, nerazumljiv, oštećen ili na drugi način nije dobio kome su namenjene, u cijelosti ili djelomično, zbog računar, ljudske ili tehničke greške bilo koje vrste;

(C) učesnika koji su počinili prijevare ili obmane u koji ulaze ili učestvuju u nagradnoj igri ili tvrdeći da je nagrada;

(D) telefon, elektronski, hardver, softver, mreže, Interneta ili računalo kvarova, kvarova ili poteškoća;

(E) bilo nesposobnost pobjednika da prihvati nagradu za bilo kojeg razloga;

(F) ako se nagrada ne može dodijeliti zbog putovanje otkaza, kašnjenja ili prekide zbog Djela Boga, prirodnih katastrofa, terorizma, vremenska ili bilo koji drugi sličan događaj izvan razumne kontrole Sponzori ';

Ili (g) bilo kakve štete, povrede ili gubici od bilo koje vrste uzrokovane bilo koje nagrade ili su rezultat dodjele, prihvatanja, posjedovanje, korištenje, zloupotrebe, gubitka ili zavaravanje bilo koje nagrade ili su nastali učestvuju u ovoj promociji ili bilo promocije ili aktivnosti u vezi nagrada.

Sponzori zadržavamo pravo, u svom nahođenju, diskvalificirati svaki pojedinac nađe da je (a) da se poigravaju s procesom ulaska ili rad Nagradne igre, ili s bilo kojim web stranicama promociju Nagradne igre;

(B) postupa u suprotnosti sa Official Pravilnika;

Ili (c) ulaze ili pokušaj da uđu u Nagradne igre više puta kroz korištenje više e-mail adrese ili korištenje bilo kojeg robotskog ili automatizirani uređaji za podnošenje prijava.

Ako Sponzori odrediti, u svom nahođenju, da tehničke poteškoće ili nepredviđenih događaja ugroziti integritet ili održivost Nagradne igre, Sponzori zadržavaju pravo da poništava unose u pitanju, i / ili prekine relevantni dio promocije Nagradne igre, uključujući čitav nagradne igre promocija, i / ili mijenjati na nagradne igre i / ili ponašanje slučajnim crtež za dodjelu nagrade (e) koristi sve podobne prijave primljene od dana prestanka.

Ako je Sweepstakes prestaje ili modificiran zbog tehničkih poteškoća ili nepredviđenih događaja prije isteka promotivnog perioda, najave će biti objavljeni na womenshealthmag.com/beautypicks.

8. JAVNOST obaveze;

ODRICANJE OD JAMSTVA;

FORUM IZBOR KLAUZULA: Sudjelovanjem u nagradnoj igri, učesnika i dobitnik slažu da oslobodi i štitite Sponzori i njihove matične kompanije, podružnice, filijale, partnerima, predstavnicima, agentima, nasljednici, IMENOVANE, zaposlenika, službenika i direktora, iz svih odgovornosti , za gubitak, štetu, oštećenja, ozljede, trošak ili izdatak bilo uključujući bez ograničenja, oštećenja imovine, tjelesne povrede (uključujući i emocionalni stres), i / ili smrti koje se mogu javiti u vezi sa pripremom za, ili učešće u nagradnoj igri, ili posjedovanje, prihvatanje i / ili upotrebu ili zloupotrebu nagrade ili učešće u bilo nagradne igre povezane aktivnosti i za sva potraživanja ili uzroka akcije na osnovu publicitet prava, klevete ili narušavanja privatnosti i robe isporuke.

Prihvatanjem nagradu, pobjednik se slaže da je bilo kakvu odgovornost u vezi ili proizlaze iz nagrade snose isključivo proizvođač robe ili njihovih podružnica.

Sponzori i njihove matične kompanije, podružnice, filijale, partnerima, predstavnicima, agentima, nasljednici, IMENOVANE, zaposlenih, službenici i direktori ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo kakve povrede ili oštećenja učesnika ili računalo bilo koje druge osobe, bez obzira na to koliko je izazvao, koji se odnose na ili rezultat od ulaska ili preuzimanjem materijala ili softvera u vezi sa ovim Nagradne igre.

Učesnici i pobjednici priznaju da Sponzori nisu ni napravili niti su na bilo koji način odgovorna za bilo kakve garancije, reprezentacije ili garancije, izričite ili implicirane, u stvari ili u pravu, u odnosu na bilo koje nagrade, uključujući, ali ne ograničavajući se na, izričite garancije pod uslovom od proizvođača robe ili njihovih podružnica.

Osim u slučajevima kada je zabranjeno, sva pitanja i pitanja u vezi sa izgradnjom, valjanost, tumačenje i izvršnosti ove Službenom Pravilnika, ili prava i obaveze učesnik ili Sponzori u vezi sa nagradne igre, uređuje se i tumačiti u skladu sa, zakoni Zajednice Pennsylvania bez uticaja na bilo koji izbor zakona ili pravila o sukobu zakona (bilo Zajednice Pennsylvania, ili bilo kojoj drugoj jurisdikciji), što bi dovelo do primjene zakona bilo koje druge nego Commonwealth of Pennsylvania nadležnosti.

Osim toga, svaki spor koji se odnosi na nagradne igre (uključujući i ove Sl pravila) moraju biti izvedeni u odgovarajućem državnom ili federalnom sudu ima nadležnost nad predmet se nalazi u županiji Lehigh, Pennsylvania.

Učesnici ovim neopozivo pristajete na ličnu nadležnosti, rekao je sudova i odričete tvrdnja foruma ne pogodnost ili nedostatka ličnih nadležnosti mogu imati.

9. Listi dobitnika;

BUDUĆNOST nagradne igre / KONKURSI: lista A dobitnika će biti objavljen na web stranici ili oko April 16, 2009, ili kako bi dobili popis dobitnika nakon April 15, 2009 poslati e-mail na [email protected] i u organizmu tipa e-mail: Molimo e-mail me listi pobjednika za "2009 Beauty Awards Nagradne igre."

10. SPONZOR: Pokrovitelji Nagradne igre su Rodale Inc., 33 East Minor Street, Emmaus, PA 18098-0099.

Sweepstakes ČINJENICE

400 $ Gift Card Sephora MALO VRIJEDNOST Broj nagrada šanse OSVAJA Ovisi o ukupnom broju prihvatljivih prijave primljene
load...

Povezane vijesti


Post Ljepota

Antioksidanti, Superheroji kože iz unutrašnjeg izlaza

Post Ljepota

Ovo su sve načine na koje možete koristiti Avokado u Vašoj rutini lepote

Post Ljepota

Kako smanjiti svoju jutarnju rutinu lepote na pola

Post Ljepota

7 najpopularnijih sredstvo za čišćenje kože - i kako izabrati najbolje za vas

Post Ljepota

11 načina da koristite med da biste dobili još sjajne kože, kose i noktiju

Post Ljepota

5 Celebrity Bangs Transformacije koje morate da vidite - i kako da ih izvadite

Post Ljepota

Treba li uzeti u obzir uzimanje antibiotika za akne? Evo šta treba znati

Post Ljepota

7 Popularni tretmani celulita, rangirani u redu efektivnosti

Post Ljepota

Kako boju kosu kao pro

Post Ljepota

Moj dermatolog preporučio je vrijednost od 689 dolara za proizvode za moj 30. rođendan

Post Ljepota

5 najboljih šampona za uklanjanje masti

Post Ljepota

Ova rešenja za akne definira sve što su vam rekli o ženama kao teen