9 žena Podijeli točno koliko ih je trajalo da izgubi 20 funti ili više | BA.Lamareschale.org

9 žena Podijeli točno koliko ih je trajalo da izgubi 20 funti ili više

9 žena Podijeli točno koliko ih je trajalo da izgubi 20 funti ili više

Bonus: Saznajte kako su izgubili težinu.

Ikada osjećati kao da uzima za prokleta ikada za vas da padne težinu pokušavate izgubiti?

Nisi sam.

Dok je zdrav smjernice mršavljenja reći da treba imati za cilj izgubiti jedan ili dva funti tjedno (da li imate pet ili 50 funti izgubiti), da bi moglo biti tjedna, ili čak mjeseci, kada vaga se ne miče, kaže dijetetičar nutricionista Tori Holthaus, RDN, osnivač YES!

Ishrana, LLC.

"Koliko je vremena potrebno da izgubi datom težina ovisi o mnogo faktora, kao što su da li ste izgubili pred težina, zdravstveno stanje, koliko težina zapravo treba da izgubi, i snu i stres nivoa", kaže ona.

Evo, žena koja je izgubila 20 kilograma ili više udjela koliko ih zapravo je da se oslobodi kilogrami-a ono što im je pomoglo da konačno ostvare svoj cilj težine.

Pet mjeseci

"Izgubio sam 25 kilograma tokom pet mjeseci. Kad sam diplomirala sam došao kući teža nego što sam ikada bio u mom životu. Znao sam da moram učiniti nešto po tom pitanju. Stala sam na vagu i teška 172 kilograma. Bila sam šokirana. Sada teži 150 kilograma, [a ja sam] napokon na zdravu težinu jer je 5'8 ".

load...

Za mene, odgovornost je ključ za postizanje zdrave težine.

Našao sam virtualni trener koji me svaki dan motivisan slanjem poruke ohrabrenja, provjera u da budem siguran da ispalo, i odgovaranje na sva pitanja koja sam imao.

Takođe sam rekao mojoj mami i prijateljima o svoje ciljeve, a nisam htio da ih iznevjeriti. "- Taylor Jensen, 24, izgubio 25 kilograma

Godinu dana, plus tri mjeseca do Izgubi Ono što sam došao

"Izgubila sam 86 kilograma-a to se dogodilo u fazama. Trebalo mi je oko godinu dana da izgubi prvi 76 kilograma, a onda sam na kraju dobije 12 nazad. Prije otprilike tri mjeseca, odlučio sam da želim udariti svoje prvobitno cilj i izgubio još 22 kila. Trebalo mi je malo više od tri mjeseca do tog trenutka. Tokom mog drugog pokretu u gubljenju težine, pa sam izbacio višak ugljenih hidrata od kruha i tjestenine i smanji šećer. Ja sam isto veliki pobornik visokog intenziteta interval trening i tjelesne težine kola iako sam imao loše dane, nedelje, ili čak mjeseci, pokupio sam samog sebe, gurnuo kroz njega, i počeo ponovo. "-. Chelsi Evans, 30, izgubio 86 kilograma

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

Dvije i pol godine

"Tokom dvije i po godine, izgubio sam više od 140 funti. Imao sam odgovornost partnera koji je stvorio organizovanog plana u Excel, koji smo pratili svaki mjesec. U početku, videći narednim mjesecima me čini poput gubitka težine bio nemoguć podvig. Ali nakon što ga iz mjeseca u mjesec, izgubivši pet kilograma u četiri tjedna bila je izvodljivo. Ja sam bio u mogućnosti da kroz ostati dosljedan čitav način. U današnje perspektive, drago mi je imao sam više od dvije godine da se stvori novi način razmišljanja i konzistentan rutinu. Nakon udara moj cilj, otkrio sam da su izazovi i dalje javljaju, ali uvek znam kako da se vrati na pravi put nakon polaganja čvrste temelje "-Lindsey M. Adams, 30, 140 funti izgubio

load...

Tri mjeseca nakon Moja prva trudnoća, četiri mjeseca nakon moj drugi

"Uvijek sam težio između 120 i 130 kilograma, dok sam imao djecu. Kada je moj sin imao oko 10 mjeseci, počela sam da radim nešto prilično intenzivno sa obukom težinu u večernjim satima i kardio ujutro, pet ili šest dana u tjednu. Na kraju sam izgubiti 40 kilograma u tri mjeseca. Otišao sam od 163 kilograma do 123 kilograma, a bila je šokirana koliko brzo moje telo reagirali na promjene sam napravio. Ali onda sam udario plato, i ponovo sam trudna! nakon toga trudnoća, teška sam 182 kilograma. Nakon poroda, radio sam vrlo teško sa malo manje kardio i trening sa tegovima. U vršenju mi ​​je pomogao strahovito, ne bih vidio rezultate ako nastavim jesti kao što sam imao prije. Potpuno sam promenila dijetu jedući puno bogata proteinima, tona povrća, male količine ugljenih hidrata u obliku zob ili žitarica, eliminirajući obrađene šećere, a za piće tona vode. I naravno, imam cheat obroka. To je sve o pronalaženju ravnoteže koja radi za mog načina života. Trebalo mi je oko f

Naša mjeseci doći do 152 funti sa 17 posto masnog tkiva, a ja sam prilično zadovoljan gde sam. "

-Candace Perkins, 30, 30 kilograma izgubio

Ne treba puno opreme-ili bilo na sve da se stane.

Pogledajte ovaj bez opreme treninga:

5 godina Ukupno

"Kao i većina ljudi koji su se borili sa težinom, izgubio sam puno, a zatim dobio ga više puta. U proteklih pet godina, sam težio 200 kilograma, 180 funti, a zatim 216 kilograma. Nakon što zauzet poslom , što je potez, i beba, vidio sam svoju težinu puzanje natrag. Tako sam shvatila da sam morao napraviti zdrav promene koje bih uzeo sa preko dugoročno. U proteklih pet mjeseci, izgubio sam još 20 funti doći do mog trenutnog težinu od 173 kilograma. Radio sam to polako, čineći male, održive promjene u mom prehrambene navike, kao što je zamjena pomfrit za salatu i jesti smeđa riža umjesto bijele. Također sam napravio brzo hodanje moj glavni oblik vježbanja jer mrzim radi. "

-Chantelle Rivera, 28, 43 kilograma izgubio

Dvije godine

"Dvije godine nakon vaganja 276 kilograma, sada izvagati 209. Izgubila sam 50 kilograma u prvih šest mjeseci fokusirajući se na jelo pravo izgubiti na težini. Zatim, ja sam se zaljubio u dizanju tegova i odlučio da započne izgradnju mišića. Zaustavio sam vaganja sam se malo i gledao moj kusur tijelo drastično. Ono što mi je pomogao kroz proces najviše je boravio u skladu. Čak i ako sam zeznuo na dijetu, ja sam bio u teretani šest dana u tjednu. "

- april Wise, 27, 67 kilograma izgubio

Pet godina Ukupno

"Trebalo mi je šest godina izgubiti 53 kilograma. Prvih 10 su bili vrlo lako izgubiti. Upravo sam prestao jesti kolačiće, bombona, i čips. Ali i dalje izgubiti težinu je teže, a ponekad, čak sam stekao nešto nazad. Kad imam vremena, ostvaruju oko dva sata, četiri puta tjedno. Oko pola svog vremena radeći nešto se troši radi kardio. To nije lako, ali kada sam vidio promjene u sebi, osetio sam motivisan da bi postavljanje i postizanje nove ciljeve. Samo bih voleo bih počeo ostvarivanje ranije. "

Endi Martinez, 23, 53 kilograma izgubio

10 godina

load...

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

6 Trikovi koji će vam pomoći da izbacite ploču za gubitak težine

Post Gubitak težine

5 načina PCOS-a može biti tajno messing s vašom težinom

Post Gubitak težine

Ovaj lični trener kaže da ova 5 riječi sabotiraju vaše ciljeve gubitka težine

Post Gubitak težine

7 Sneaky načini možete dodati masnoće u vašu dijetu da biste izgubili težinu

Post Gubitak težine

Kako jedna žena izgubila 40 kilograma masti i spasila joj život

Post Gubitak težine

9 Trapovi za gubitak težine za izbjegavanje po svim troškovima

Post Gubitak težine

Ušao sam na krstarenje sa gubitkom težine - Evo šta se desilo

Post Gubitak težine

5 stvari koje su se dogodile kada sam išla na nisko-karburantnu, nisko-šećernu dijetu s mom momkom

Post Gubitak težine

Vaša jaja: kupujte prodaju zamrzavanja?

Post Gubitak težine

Pokušao sam da uradim plan za gubitak težine - Evo šta se desilo

Post Gubitak težine

Povećajte svoj metabolizam čitav dan

Post Gubitak težine

Ovi saveti olakšavaju gubitak zadnjih 5 funti