8 žena Podijelite ono što im pomogne da preživijo cijelo30 | BA.Lamareschale.org

8 žena Podijelite ono što im pomogne da preživijo cijelo30

8 žena Podijelite ono što im pomogne da preživijo cijelo30

Imamo vrhove insajdera koji će vam pomoći uspjeti.

Da ne bude zabune o tome: Whole30 nije za one sa slabim srcem.

Rezovi plan dodatka šećera (čak i prirodni šećer u medu i lažni šećer poput stevije su out), alkohol, žitarice, mahunarke, mliječne i prerađenu hranu za 30 dana.

To ostavlja vam meso, povrće, voće i orahe (kikiriki su mahunarke).

Ako ste samo u potrazi za napraviti nekoliko tweaks ili želite da postepeno uvoditi neke zdravije recepte u vaš život, Whole30 nije za vas.

Ova eliminacija dijeta je poznata po svojim ne-gluposti filozofije.

Ili ste svi u ili ispadaš.

Iako tvorci plana neće nazvati eliminacije dijeta plan mršavljenja, nakon Whole30 često dovodi do gubitka težine, više energije, jasnije kože, i, dobro, bolje sve, u skladu sa njihovim legije fanova.

I dok se sve to je dobro znati, možda se žudnja malo uvid o tome kako zapravo drži plana, tako da možete vidjeti te potencijalne koristi, previše.

Ako ste odlučili da ste spremni da se posvete dramatično drugačiji način ishrane, imamo savete od žena koje si učinio Whole30 barem jednom bez varanja.

Evo kako možete, previše.

Pogledajte online da zamene će vam pomoći da ostanete na Whole30 kada jedete u restoranu

"U proljeće 2017. Bio sam u potrazi za novim zdravlje izazov, tako da je moj muž predložio da probamo Whole30. Mi smo radili cijeli mjesec bez varanje, i osjetio sam se mnogo bolje nakon toga, čak je pomogao jasno se ekcem sam bio.. Bori s godinama Ono što nam je pomoglo da ostane na pravom putu je izbjegavanje komplikovan Whole30 recepata upravo smo zaglavili na ovu jednostavnu formulu za svaki obrok:. Jedan protein + dvije povrće + jedan porcija masti recepti mogu dobiti kompleks, ali ako slijedite ove formula ne možete zabrljati. Napravio sam ovo jelo strategija osnova za moje svakodnevne ishrane i do mini-ciklusa od jedne do dvije sedmice da poništite da sam zalutala predaleko od Whole30 smjernica. "

load...

-Nicole Culver, 32, Rockville Centre NY

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

Nemojte se uplašila od faze "detoksikaciju"

"Odlučio sam da pokušam Whole30 kao eliminacije dijeta da pomogne sa mojim hroničnih migrena. Znao sam da smeta nešto u ishrani, ali nisam znao što. Moj kiropraktičar predložio ovaj program kao način za početak čist. U prvom , stvarno sam stavio van po dugoj listi zabranjenih namirnica. Bio sam šećer narkoman koji je volio ugljenih hidrata, ali migrene me konačno uvjeren da ga probati. U prva dva tjedna, imao sam hronične glavobolje low-grade. Ovo osjetio prilično loše, ali nisam dozvolio da me zaustavi. Umjesto toga, ja sam ostao hidrirana i zaglavio sa planom. Osećao sam bolje ni vremena. "

load...

-Melissa Sauser, 36, Farmington, MN

Pogledajte neke od najčudnijih trendova mršavljenja kroz povijest:

Naučiti nekoliko osnovnih vještina za kuhanje

"Prije nego što Whole30, stvarno nije imao interes u kuhanju i jeli mnogo prerađene hrane. Međutim, to je prilično nemoguće pratiti ovaj plan, bez kuhanja. Tako da sam uzeo malo vremena da nauče osnovne tehnike, kao što su kako se pripremaju meso i povrće. Nakon učenje kuhati, moja jela su ukusnija i počela sam da ih uživa više jer sam morao raditi kako bi se pripremili. Danas je moj dan 30. Whole30. Napravio sam to cijeli mjesec bez varanja, ali planiram da nastavim za više od 15 dana jer će tako dobro. Kelly Scotti, 44, Doylestown, pA

(Saznajte kako kost čorba može pomoći da izgubite težinu sa ženskom zdravlju kostiju Broth Diet).

Uvijek pročitajte etikete ishranu

"Ja super sam u duge utrka izdržljivosti, kao što su triatlonu i dva dana vožnje biciklom, ali prije par godina sam počela primjetiti da sam debljam i nije mogla izgubiti. Ja sam također pada nakon šest sati na stazi. Saznao sam da sam bio otporniji na insulin, što je značilo da nisam mogao dopunjavati sa šećerom ugljenih hidrata, kao i druge izdržljivost trkača. Odlučio sam pokušati Whole30 da vidim da li bi pomoglo i to učinio. Jedna od stvari Whole30 naučio me je koliko skriveni šećeri su u svemu. Čitanje etiketa i prepoznavanje šećer u svim oblicima mi je pomogla da ostane na pravom putu sa planom umjesto sklizne sa ne shvatajući. "

-Meghan S., 32, Houston, TX

Prep "usklađen" grickalice

"Tokom prvog kruga Whole30, u siječnju 2018. Godine, osjetio sam se odlično! Otkrio sam da izradi plan jednostavno za sebe kao moguće mi je pomogla da se drži dijetu. Ja pripremim koliko mi hrane ispred vremena što mogu. Jedne noći bio sam napraviti veliki serijama lako grab i idemo stvari kao što su sjeckani voće i povrće, tvrdo kuhana jaja, orasi, i pileća prsa. Trenutno sam na dan tri moje drugi krug. "

-Sarah Jacobson, 39, Hampton, NJ

Ne pokušavajte i ponovno van granica namirnica

"Vi možete pronaći Whole30 skladu 'palačinke' ili 'kolače' online, ali otkrio sam da izbjegavanje im pomaže da se drži plana bolje. Recreating stara Faves biti Whole30 usklađen samo me je podsetio na ono što mi nedostaje-a oni ne ukus kao prava stvar u svakom slučaju. A pošto je autor Whole30 zabranjuje zdravije verzije brze hrane, odlučio sam da pronađu nove Faves. "

-Theodora Blanchfield, 30, New York, NY

Ne radi to sama

load...

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Otišao sam na terapiju da smršam - Evo šta sam naučio

Post Gubitak težine

7 Snaga se pomera što će vam pomoći da zapalite više kalorija tokom vaših trčanja

Post Gubitak težine

5 Treneri dele svoj # 1 savet za klijente koji pokušavaju izgubiti 10 kilograma

Post Gubitak težine

11 Strategije Nutricionisti koriste kako bi izbegli preterivanje

Post Gubitak težine

Da li gubitak težine dovodi do depresije?

Post Gubitak težine

Da li Alli radi?

Post Gubitak težine

Očistimo telo koje nije ludo

Post Gubitak težine

Ovaj Fitness Blogger je upravo ispao veliku bombu istine o nadimanju

Post Gubitak težine

Sneaky Snacks: Kada je zdrava hrana stvarno junk food

Post Gubitak težine

6 Zdrava hrana koju verovatno preuveličate

Post Gubitak težine

Kako jedna žena izgubila neverovatnih 165 funti

Post Gubitak težine

5 znakova gubite mišiće umesto masti