7 žena otkrila kako su izgubili težinu bez osjećaja gladnog sve vrijeme | BA.Lamareschale.org

7 žena otkrila kako su izgubili težinu bez osjećaja gladnog sve vrijeme

7 žena otkrila kako su izgubili težinu bez osjećaja gladnog sve vrijeme

Jer niko ne treba da zamislim svoje mačke kao cheeseburger.

Postoji jedan veliki problem s većinom dijeta-ih ostaviti gladi.

I gladni cijelo vrijeme prilično garancije da svoje ciljeve mršavljenja su osuđeni na propast.

Ali to ne mora da ovako bude.

Pitali smo žene koje uspješno izgubili na težini (i zadržao off) za svoje savjete o padu funti bez potrebe za upravljanje vješalica.

"U prošlosti sam pokušao remont moj način života, u nastojanju da se u formi i zdravi, ali promjene su moguće držati! Tako je ove godine došao sam se sa novim planom da jedna mala promjena mjesec dana, i čini se da se radi. U siječnju fokusirao sam se na spavanje, vodeći računa da imam naviku dobivanja osam sati svake noći. Bilo je lako nositi se radi o navikama u februaru, kada sam fokusiran na dodajući svakodnevno vježba. Sad kad sam uspostavljena redovna sna i vježbe navike, spreman sam dodati još jedan. Tako marta ja ne pijem alkohol. To nije osjetio tako teško kao što je to zadnji put pokušao sam da odustanem piće jer sam već bolje od sna i vježbe. Otkrio sam da je jedan zdrav promjena vodi u drugu. Ja sam već počeo da donesu bolje odluke kada jedem. Neverovatno je koliko manje glad i žudnju za brzu hranu osećam kada sam ' m dobija dovoljno sna, vježbanje, i ne pije. U aprilu planiram da se koncentriraju na čišćenje moje dijete. "

-Amalia Fowler, 28, Vancouver, BC

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

"Za izgradnju mišića i poboljšati moje lifta, radio sam dosta treninga teških dizanje tegova. Gubitak težine nije početi kao moj cilj, ali sam izgubio 10 kilograma u proteklih godinu dana, bez čak i pokušavaju da izgube težine ili dijete. U stvari, ja sam jeo više! Dio je da je ekstra mišića je povećan metabolizam. Ali mislim da je ono što je zaista pomoglo najviše bio fokusiran na sticanje snage umjesto da mršavi. To mi je pomogao preformulisati onako kako ja mislim o hrani. Sad mislim o tome kako jesti goriva mog treninga i natjecanja, i imam manje hrane krivice. Jedem kad sam gladan, ja ne osjećam loše o onome što jedem, i podizanje okretaja moj metabolizam. To je pobeda svuda! "

-Kirstin Dragasakis, 42, Chaska, MN

"Nakon što sam rodila drugo dijete počeo sam brinuti o tome kako izgubiti težinu beba. Nisam htio voditi restriktivnu ili brzu dijetu, ali sam želim razuman način ishrane koji će mi pomoći izgubiti težina. Jednog dana sam čuo o konceptu cheat obroka, gdje healthfully jesti većinu vremena, ali dozvoljavaju obrok ili dva, gdje ste točno jesti ono što želite. Trudim se biti stroga o onome što sam jesti tijekom tjedna i manje stroge vikendom, i to je napravio veliki utjecaj na mene. "

-Lara Fong Baldwin, 32, Seattle, Washington

To su najluđe načine ljudi su pokušali da izgube težinu.

"Izgubio sam 120 funti, što je više od pola moje tjelesne težine! Svaki dan, pijem pola tjelesne težine u unci vode (tako da ako težak 140 funti, to je 70 ml vode). Takođe, pobrinite se da hoda svaki dan u trajanju od 30 minuta. Ako je vreme loše, ja ću vježbu video u zatvorenom prostoru. Bez obzira na sve, budem siguran da učini nešto svaki dan. Ovo mi je pomogla da se postepeno transformiše moj način života bez gladi sebe. "

load...

-Colleen Smith, 33, Nashua, NH

"Ja sam otkrio ključ za smanjenje moju žudnju za slatkišima i da se ne gladni dok gubljenje težine je da ograniči koliko jednostavnih ugljikohidrata jedem. Vraćanje prazna ugljenih hidrata kao što su beli tjestenina s povrćem nije bilo previše teško za mene. Moji omiljeni recepti su tjestenine sos preko tikvice rezanci, Stroganoff sa špagetima squash, i karfiol pirinač sa azijskim i indijske kuhinje. Često će još bolje od originala, po mom mišljenju. Mislio sam da sam stvarno nedostaje pirinač i tjestenine, ali sada rijetko to žele. Ako želim, ja imam malo, ali napuni na povrća prvi. "

-marie McCusker, 42, Portland, OR

load...

Povezane vijesti


Post Gubitak težine

Izgubio sam 100 kilograma i prevazišao svoju depresiju

Post Gubitak težine

Zašto novogodišnje rezolucije izgubiti težinu često prestaju zbog neuspeha

Post Gubitak težine

Ova zajednička pravila o gubitku težine verovatno sabotiraju vaš napredak

Post Gubitak težine

WTH je Mono Ishrana i može li vam pomoći da spustite kilogram?

Post Gubitak težine

6 najvažnijih životnih događaja koji mogu da vam ostvare ozbiljnu težinu

Post Gubitak težine

Moja hirurgija gubitaka telesne težine bila je ogromna greška

Post Gubitak težine

Kako sam od 250 funti odlazio u takmičenje za bodibilding

Post Gubitak težine

Izgubio sam 72 kilograma tako što sam napravio ove male izmene u mojoj ishrani

Post Gubitak težine

7 žena Podijeli tačnije koliko dugo ih je tražilo da sahrani pounds na gledaoce težine

Post Gubitak težine

6 načina da izgubite težinu koja ne uključuje kalorije za brojanje

Post Gubitak težine

8 Treneri Podijelite ono što ih je na kraju pomoglo gubiti težinu i dobiti obliku

Post Gubitak težine

Ovo je dijete koju je Jessica Alba koristila da bi izgubila 11 inča za 4 mjeseca