Vidite 4 vrhunske fitness osobe koje se srećno ne slažu sa takozvanim mršavim izazovima | BA.Lamareschale.org

Vidite 4 vrhunske fitness osobe koje se srećno ne slažu sa takozvanim mršavim izazovima

Vidite 4 vrhunske fitness osobe koje se srećno ne slažu sa takozvanim mršavim izazovima

Dokaz da su ovi trend hashtags nisu ništa drugo nego buka

Ti bi da se javlja prilično fit, zar ne?

Ona je.

Dok smo uvijek radije govore o The Amazing stvari koje možete učiniti sa jakim, u obliku karoserije, a ne pričati o kako to izgleda (na kraju krajeva, nema jedna definicija onoga zdravog bod treba izgledati) -prema pupak Challenge, koji je trend na društvenim medijima u posljednjih nekoliko tjedana, ona nije "tanak".

Ideja test (ako već niste čuli za to) je da ako možete stići oko leđa s jedne strane struka na drugu, a zatim dodirnite pupka sa istim strane, navodno vam znači 're "mršava".

Naravno, to je potpuna bs I da to dokaže, Perkins snimio sebe "što nije" izazov.

Pogledaj:

Vježba je mnogo više o fleksibilnosti i koliko dugo ruke su u odnosu na vaše tijelo-i ima pored nikakve veze sa svojim nivo fitness ili sveukupno zdravlje, kaže Perkins.

load...

A ona nije jedina nenormalno u obliku fitness pro koji mrzi ideju "mršav izazovi" kao što je ovaj jedan širi kao šumski požar na društvenim medijima odmah (ključne kosti Challenge, u kojoj ste pokušali uravnotežiti četvrtine na ključne kosti, je još jedna koja se događa virusne).

Evo tri inspirativni (i super fit!) Žene koje su previše drago da se pokažu "što nije" ovi testovi u ime izlet ih kao lažne:

"Nema nauke da podrži taj omatanje nečije ruke oko leđa i biti u mogućnosti da dotakne nečiji pupak je znak dobrog zdravlja", kaže Ženevi Simms, trener u Kore studiju u New Yorku.

"U stvari, to nema nikakve veze sa zdravstvenim uopšte;. Ako ništa drugo, radi se o dužini ruku, strukturu kostiju, i fleksibilnost ramena Nijedna od tih ilustriraju dobrog zdravlja U stvari, činilo prilično grozno na mom rotator. Manžeta da pokušamo to. Hajde da se suprotstave ovom nerealan i negativne standard promovirajući nešto pozitivno, kao #betterstrongerchallenge, gdje smo postaviti slike o sebi pokušava i uspijeva na stvari koje na prvi nalazimo fizički izazov, ali s vremenom i napornim radom postići. "

load...

"Imati istaknuti ključnjače nije mjera zdravlja, atraktivnosti ili vlastite vrijednosti", kaže Lisa Niren, trener u New Yorku na Peloton ciklusa.

"Virusne društvenim medijima trendove kao što je ovaj promovirati tijelo-sramoćenja i šalju negativne poruke o tijelu sliku. Oni koji nisu ostvarili izazov može osjećati kao da ne mere do kulturnog ideala ljepote i oblik tijela i mogu iskusiti tijelo nezadovoljstvo, što je štetno za njihovo psihičko i fizičko blagostanje. "

"Biti tako tanak da možete doći okolo i dodirnite banane nikako nije znak da su zdravi ili da čak 'savršeno telo,'", rekao je Aly Teich, osnivač zdravog života sajtu znoj život. "Biti istinski zdrav je o tome kako si jaka i kako se osjećate, iznutra i izvana.

Zdrava tijela dolaze u svim oblicima i veličinama, i to je ono što treba da se slavi.

Radim od za život, a ne mogu ni dirati moje banane, a ja nisam mogao briga manje.

Ni bi i ti! "

Na što mi kažemo: Sing it, sestre!

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Najbolji donje rublje za svaki trening

Post Fitnes

10 stvari koje vam niko ne govori o transformaciji tela

Post Fitnes

6 načina za pomeranje karijere

Post Fitnes

Početni vodič za Backpacking

Post Fitnes

Zašto moramo promijeniti kako se približavamo našim ciljevima za fitness?

Post Fitnes

Uzeo kofein pre treninga tokom 30 dana - Evo šta se desilo

Post Fitnes

Preuzmite Peek Behind-the-Scene na ženskom Svetskom prvenstvu

Post Fitnes

6 Saveti koji će vam pomoći da iskoristite najviše online klase

Post Fitnes

Prošao sam CrossFit za 30 dana da postanem brži trkač - Evo šta se dogodilo

Post Fitnes

Učinio sam 30-dnevni izazov - Evo šta se dogodilo

Post Fitnes

Nema mesta kao Boston na maratonu u ponedeljak

Post Fitnes

Najbolja vežba za bolje držanje