Pogledajte sledeću Fitness Star Emily Schrommovu puni dan zdravlja i fitnesa | BA.Lamareschale.org

Pogledajte sledeću Fitness Star Emily Schrommovu puni dan zdravlja i fitnesa

Pogledajte sledeću Fitness Star Emily Schrommovu puni dan zdravlja i fitnesa

A slatki krumpir, mrtvo dizanje i umiljato mačke su uključeni.

Fitnes

Pogledajte slijedeći Fitness Star Emily Schromm Full-Day Health and Fitness Rutinski

A slatki krumpir, mrtvo dizanje i umiljato mačke su uključeni.

Sljedeći Fitness Star Emily Schromm preuzeo naš Instagram cijeli dan prošlog petka vam pokazati ono što je stvarno volim jedan dan u životu fitness rockstar.

Kliknite kroz za sve insajdera awesomeness ona dijeli!

-

Ako želite da se preznojim kao Emily, ne propustite naručivanje The Next Fitness Star DVD (prodaje po zdravlje žena matična kompanija, Rodale), sada je dostupna!

A ako mislite da imate ono što je potrebno da postanete naš 2017 Sljedeća Fitness Star, glave do TheNextFitnessStar.com na audiciju!

Tajna na Good Morning

"Znate kad stapaju maslac sa kafom liči na kafu ?! Uvijek koristite grassfed puter (zgodno služi u Starbucks) i dodajte cimet za neverovatan start na svoj dan. Ja ne početi moj dan bez nje! To je WAY bolja alternativa za lažni šećera, pravi šećer, ili usrani creamers sa puno obrađenih sastojaka Budite hrabri i probajte: #buttacoffee "

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

Izgrade bolji doručak

"Doručak je veoma važno za mene-moje prve klijent jedan-na-jedan, ja budem siguran da napuniti uz dobru hranu kao gorivo za moj dan, ne previše po mom #buttacoffee. Ovdje imam dva puna jaja da sam kuhani sa neki mješoviti zelje, paprika i češnjak, tri kriške hormona bez slanine, a strani sušene. Oh. I Sriracha, naravno. YUMM. Moj omiljeni doručak. "

load...

Napraviti Vježba Enjoyable

"Imam toliko zabavno sa ljudima treniram. Ova ekipa je upravo završio napornog treninga u CrossFit Park Hill, a oni su i dalje dole zabaviti nakon toga. Mi smo zapravo samo gomila klinaca koji imaju dobar provod, pokušajte nove stvari, i žele da se snažnije i zdravije svaki dan. I, sa suncem kao što je ovaj u Denveru, čini se prilično lako. "

Workout O'Clock

"Dosta rade drugi ljudi, to je vrijeme za mene da rade out !! ja sam definitivno blagoslovljen za rad u teretani, tako da imam nula izgovor da ne ide, ali ne mislim da ne treba neki motivirajući da me počeo. Nikad se pokajati čim sam da krenem. Danas je noga dan. Želite izgraditi guzu i seksi noge? početka podizanja :) Heavy mrtvo za mene, a čučnjevi su sljedeći !! Uvijek učiniti pod nadzorom dok se ne stvarno biranje u tom obliku. Ali, kada ti, lift težine najmanje tri puta tjedno i gledati svoje tijelo naginju ".

Sve o Pullups

"Dame! Da li želite da se pullup?!? Assisted pullups, bilo sa bendom ili stroj, je obavezan! Vi radite toliko mišićne grupe s pullups, a koji ne želi da učinite nešto? Imam svoje klase i klijente učiniti barem jednom nedeljno pet setova od pet pullups sa tri minute odmora između. Svaki put kad je pogodio taj broj pet, to bi trebao biti jako, jako teško, ali izvodljivo. Podesite i promijenite pomoći koliko vam je potrebno! Erin, koji treniram u Warehouse41, je tako blizu da je prvi put bez pomoći pullup! "

Vrijeme večere!

"Volim hranu. Volim kuhanja kad imam vremena. Volim jesti. Volim što receptima tako da mogu napraviti život mojih klijenata lakše uz planove obrok. Ali najviše od svega, volim jesti. Moj omiljeni recept sam ikad stvorio: Portabella gljiva "lepinja" pljeskavice sa grassfed govedine i chorizo, pečena prokelj i slatki krumpir To je moj go-to, i iznenađujuće lako i brzo da Pomiješajte meso s češnjakom, luk, cilantro... Top na gljiva kapu, pecite 30 minuta, i VOILA. To je divna večera :) "

load...

U krevet

"Mnogo klijenata. Mnogo unaokolo. Mnogo sretan. Mnogo dobrih stvari koje se dešavaju :) Vrijeme je da se mazim sa svojom ljubavi-bug Griffindor i pozvati ga noć da to sve ponovo sutra. Drago mi je da moram da visi od vas danas! puno ljubavi. Idi probuditi i BE SVOJ sutra superheroj. <3 "

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Radila sam u teretani Demi Lovato za 2 sedmice - Evo šta se desilo

Post Fitnes

9 Burn-Tastički način za toniranje sa mrmlju

Post Fitnes

Olimpijci dele svoj najbolji savjet

Post Fitnes

Vrući crni petak i Cyber ponedjeljak Fitnes ponude

Post Fitnes

Paraolimpijski Amy Purdy Samo je dijagnostikovan sa Rhabdo-Evo šta treba znati

Post Fitnes

Pogledajte ovu 9-mesečnu trudnicu Lift 100 funti kao što je Lint

Post Fitnes

Pokrenite svoj prvi 5K kao šef: 4-tjedni plan obuke koji vam je potreban

Post Fitnes

Ja sam 60 Lungesa svaki dan na 2 nedelje - Evo šta se dogodilo

Post Fitnes

Upitali smo 3 Cirque Du Soleil performera da dijele svoje precizne trening programe

Post Fitnes

Ova mašina radi celokupno telo - i ne koristite je dovoljno

Post Fitnes

Uzeo kofein pre treninga tokom 30 dana - Evo šta se desilo

Post Fitnes

Ovaj šokantni video pokazuje srednjoškolskog trenera koji je silovao djevojku u dijelove