Početni vodič za Backpacking | BA.Lamareschale.org

Početni vodič za Backpacking

Početni vodič za Backpacking

Ipak, često je ono što žene dobijaju-ne gube-koja čuva ih vraćaju.

"Ima nešto vrlo ljekovita o fizičkom kretanje naprijed", kaže Jennifer McAllen Davis rekordnih planinar na duge staze koji su završili na thru-povećanje od gotovo 2.200 kilometara Appalachian Trail (AT) za 46 dana u 2017. Godini: "Šta čini planinarenje jedinstvenim je ritam i ritam kretanja kroz prirodu na dva do tri milje na sat, što je tempo kojim možete zaista cijeniti stvari. To vam daje vremena, a posebno prostora da razmišljaju, da obradi kroz velika pitanja u životu ".

Bez obzira da li suočavanje s gubitkom, osećaj nemira u vašem odnosu, ili samo u potrazi za avanturu, možete pronaći lijek na stazi.

Prije nego što krenete na masovni ekspediciju, skini planinu prenosnika za spin kako bi bili sigurni da se uklapa i osjeća ugodno nakon nekoliko kilometara.

Prijavite se za jednodnevne izlete s lokalnim trag klubovima i MeetUp.com grupa, sugerira Pharr Davis, koji je vlasnik Blue Ridge planinarenje tvrtke u Asheville, North Carolina.

load...

(Pitajte vašeg lokalnog otvorenom distributera za sugestije.)

"Da bi se pripremimo za cijelu PCT ili AT, početi sa kraćim izlete na Wonderland Trail oko planine Rainier, John Muir Trail u Visokom Sierras, Vermont je Long Trail je Bartram Trail ili umjetnosti Loeb u južnom Appalachians ili Colorado Trail u Rockies ", kaže Pharr Davis.

Trenirati Everywhere

Backpacking je nešto što možete pripremim za gotovo bilo gdje, u bilo koje vrijeme.

Ako idete za tri do pet dana pješačenje, provesti najmanje još dva mjeseca prije radi 30 do 60 minuta svakog kardio tri do pet dana nedeljno pogotovo ako se nadate da ćete planinariti 10 ili više kilometara dnevno na svoje putovanje.

Pack Smart

Zapamtite, sve sami lug!

"Pokušajte da paket ispod 20 funti za jednodnevni izlet, kao i između 35 i 45 funti preko noći putovanja", kaže svjetske klase penjač Melissa Arnot.

Možete sačuvati sebe pozamašnu investiciju iznajmljivanjem opremu od GetOutfitted, koja nudi planinarenje pakete za samo $ 22 po danu.

Budite na oprezu

Možda imate neke živaca o trekking kroz mrkloj šuma.

(Zoinks! Scoob!) Prije nego što odete, pretraže forumima za žene u WhiteBlaze.net i TrailJournals.com za sigurnost savjete o specifičnim stazama, uključujući i ono što neljudska prijatelje sresti usput, tako da možete planirati unaprijed.

load...

"Pokušaj da se ne logor blizu ceste", predlaže Thomas.

"To bi moglo izgledati sigurnije, ali zastrašujuće ljudi dolaze u automobilima. Oni obično ne žele planinariti u za 15 km do tebe."

(Hej, pravi razgovor tamo.)

Do not Go potpuno lud

Kako planirate svoj dan na stazi je od ključne važnosti, kaže Pharr Davis, koji je u prosjeku 47 kilometara na dan na AT u 2017. Godini "Ali početi polako", kaže ona.

"Dajte svoje vrijeme tijelo da se prilagode trag, paket, cipele. Zatim povećati kilometraža postepeno."

Imaju za cilj da bude agresivniji sa svojim jutarnjim kilometraža (oluje često roll kroz popodne), i na duže šetnje, izgraditi u jedan dan ili dva za loše vrijeme ili zastoje u trag gradovima.

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Squatting greška koja boli kolena

Post Fitnes

4 Trendovi treninga morate preskočiti, prema ekspertima

Post Fitnes

O seksualnom napadu ostavio me uznemirujuće anksioznost - dok nisam našao jogu

Post Fitnes

Uradite ovaj intenzivni trening za joge za ozbiljno obrušene aps

Post Fitnes

7 načina za kupovinu tela za kupaći kostim, počev od sada

Post Fitnes

5 načina da budete brži i sretniji trkač

Post Fitnes

Najbolja snaga treninga do eksplozije stomaka

Post Fitnes

Tačno Kako Ashley Graham radi, prema njenom treneru

Post Fitnes

The Ultimate Grammy Awards Workout Playlist

Post Fitnes

Ovaj ludi video vežba ima skoro 20 miliona Facebook pogleda - ali radi li?

Post Fitnes

10 poznatih ličnosti koje niste znali bili jogi

Post Fitnes

Izazov za 30 dana