Ovo je plan vežbanja promena igre ako pokušavate da izgradite izdržljivost | BA.Lamareschale.org

Ovo je plan vežbanja promena igre ako pokušavate da izgradite izdržljivost

Ovo je plan vežbanja promena igre ako pokušavate da izgradite izdržljivost

Oh, hej, polumaratonu.

Program obuke ispod je sve o iskorištavanje svoju snagu i moć za duži vremenski period, a ne kratkim vremenskim intervalima, kaže Di Paola.

Dakle, umjesto da odu HAM na HIIT treninga, vi ćete trenirati duže po nižoj napora.

"Na taj način, kada vaša konkurencija početi da izgori, moći ćete da kopaju duboko u mjesto uma-over-materija i moć kroz", kaže Di Paola.

(Želite li da se dovedem u red, brzo? Check out žena zdravlja Ignite rutina stvara Sljedeća Fitness Star Nikki Metzger.)

Alyssa Zolna

Nedjelja: Odmor Gear se za nedelju dana Hella-dobro ispred.

Stisnuti u nekim istezanja i pjene valjanje, i udario se u prodavnicu, tako da možete obrok prep kao šampion.

Ponedjeljak: visokog intenziteta Long Interval Fitnes Umjesto rade na nivou devet ili 10 na skali intenziteta od jedan do 10, padajući na sedam ili osam, tako da može trajati malo duže.

Ako radite interval treninga kao što je ova, Di Paola preporučuje rade kola za 90 sekundi prije nego što omogućava sebe 20-drugi put oporavka.

"Pushing toliko dugo, a ne za 20 sekundi kao ti u Tabata, testovi svoju snagu, vještinu, i otpornost na drugačiji način", kaže ona.

Utorak: umerenog intenziteta Long Interval Workout Sada, spustite do pet ili šest na toj skali od 1 do 10, i rad u kardio da vam pomognu rad srca gore.

"Ideja je da se fokusira na duži trening, s malo odmora između, tako da ćete morati srušiti intenzitet kako da nastavimo", kaže Di Paola.

Hop na veslanje stroj i raditi osam kola od 750 metara, ili četiri runde 1500 metara, sa jednom do dvije minute odmora između.

Srijeda: niskog intenziteta Proširena Kardio To je super važno za vas da provedete puno vremena na nogama, ako želite povećati izdržljivost, kaže Di Paola.

(Razmisli: A dugoročno na stabilan intenziteta.) Cilj da ostvari za 75 minuta ili više, kaže ona, ali pazite da uzimate u gorivu, kao energetski gel.

"Kada radite nešto više od sat vremena, ako se ne uzimaju u ništa, vaše tijelo će početi gori mišića, jer je već prošla kroz svoje masti", kaže Di Paola.

"Želiš da date svoje tijelo malo ugljenih hidrata i šećera da se spali, umjesto toga."

Četvrtak: Restorative Mobilnost Fokusirajte se na 15 do 30 minuta poravnanje, držanje, i pokreti ravnoteže, posebno u područjima gdje znaš da si slab.

(Pokušajte ovaj 15-minutni trening koji će vas ostaviti odmarati AF.) "Ako uvijek kukove ti smeta, da hip posao za 15 do 30 minuta, i to može biti dovoljno za naporan dan", kaže Di Paola.

load...

Petak: umerenog intenziteta Long Interval Fitnes možete strukturirati ovo slično utorak trening, ali pobrkati koje grupe mišića ciljate.

Di Paola voli raditi stepenice intervalima.

"Run uz stepenice za 30 sekundi, a zatim odstoji 10 do 15", kaže ona.

"Ponovite za osam kola, a ukupno kompletan četiri seta."

Subota: visokog intenziteta AMRAP Workout Push mentalne granice izvodeći što više ponavljanja moguće (AMRAP) u određenom iznosu od vremena, što je Di Paola kaže pomoći će vam moći kroz kada počnete da razmišljate o odustajanje.

load...

Ona predlaže postavljanje 45 do 60 minuta na sat, a zatim radi raznovrsne vježbe-i sa opremom i tjelesne težine samo-završetka onoliko ponavljanja kao što možete, i odmora kada je to potrebno.

(Počnite s tih 19 tjelesne težine vježbe možete učiniti bilo gdje.) Pratite kako radite na svaku vježbu, a zatim ponovo pokušajte isti trening u dvije sedmice da vidimo kako si napredovala.

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Najbolja kardio trening za propuštanje stomaka

Post Fitnes

Ispitao sam trening Ariane Grande-a - Evo šta se dogodilo

Post Fitnes

Cals Cals Like a Convict with This OITNB-Inspired Prison Workout

Post Fitnes

10 Best Fitness Foods Za žene

Post Fitnes

4 Saveti za kreiranje treninga treninga - čak i ako imate nultu snagu volje

Post Fitnes

Tačno Kako Ashley Graham radi, prema njenom treneru

Post Fitnes

Upitali smo 8 poznatih trenera šta nikada ne bi trebalo uraditi pre velikog događaja

Post Fitnes

Da li su biciklistička obuća vredna ulaganja?

Post Fitnes

5 načina da budete brži i sretniji trkač

Post Fitnes

20 najlepših ženskih slavnih

Post Fitnes

Najbolja trening pantalone za svaku vrstu vježbe

Post Fitnes

6 Pokreti kalorija - Blasting koji će vam omogućiti bolji trkač