8 žena Podijelite najintenzivnije stvari koje su učinili da udare u 10000 koraka | BA.Lamareschale.org

8 žena Podijelite najintenzivnije stvari koje su učinili da udare u 10000 koraka

8 žena Podijelite najintenzivnije stvari koje su učinili da udare u 10000 koraka

"Moji studenti mi reći da izgledam lud."

Podignite svoj sat-pokriven rukom-er, ručni ako ste opsjednuti praćenje vaših dnevnih koraka!

Otkako je nosivi bum udario prije nekoliko godina, bilo je sve veće fascinacije udario 10.000 dnevnih koraka-i imaju nešto za pokazati u obliku podataka i digitalni Gold Star.

(Iako 10.000 koraci mogu biti zastarele-nova studija sugerira da 15.000 može biti više poželjan cilj. Izuzetno dugo vrijeme ručka šetnje oko bloka, anyone?)

Ali šta se dešava kada je gotovo za spavanje a niste udario svakodnevno korak cilj?

Pa ne samo idi u krevet-ti se vratim na posao, čak i ako to znači da skače iz kreveta napraviti nekoliko jumping jacks (pidžama opcionalno).

Ovdje su praktični, pametan, a ponekad i otkačene načine osam žena da svojim potezima računa.

Lapped sam Cafeteria-Over i iznova i iznova

"Ja nisam generalno manijak korak kontra, ali ovaj semestar-ja nastavnik-sam opterećeni ručak dužnosti i morao učiniti nešto da bi put dodavanje. Trudim se da hodam pola milje u 42 minuta ručak period, koji ne bi trebalo biti teško, ali u kafeteriji je nekako mala i zahtijeva od mene da prilično hoda stalno u malim, koncentričnim krugovima oko ručka stolovima. To je, studenti, reci mi, čini mi izgledaju ludo. Jedan petlja oko student druge godine? That's.01 kilometara. Sa prednje strane vrata dozator hotel pereca? to je maybe.008. Ali kako god to je bolje nego gledati 16-godišnjaka jesti sendviče piletina prst. "

load...

-Sarah Schillaci (Ubrzajte napredak ka svoje ciljeve mršavljenja sa ženskim izgledaju bolje Naked DVD zdravlja.)

Prišao sam i do oltara na autobusu reprezentacije Dok igrači su bili Sleeping

"Radim za Division -. 1 koledž košarkaškog tima, a mi smo bili na putu u Connecticutu za igru ​​jedne noći sam otišao zbog tog jutra trčanje, pa sam mislio da sam bio dobar korak-mudar, ali na putu kuće u 11:45 sati, vidio sam da mi je 200 koraka kratko od mojih 12.000 koraka cilj. Ja bih bio pogađa svoj cilj za nekoliko dana za redom i htio sam da održim niz ide, tako da sam učinio ono što sam morao učiniti. U mraku, dok je cijeli tim je spavao, počeo sam da hodam gore-dole autobus prolaza. Igrači su ispružila preko sjedala, tako da sam mogao ići samo oko četiri noge bez buđenje nekoga, pa četiri noge to bio! vratio sam se i dalje za sedam minuta i dodao nekoliko plesne pokrete na kraju držati stvari začinjene. Bilo je smiješno, ali moram 12.000 prije ponoći i drago mi je tim i stručni štab ostao spava, jer inače bih nikad čuo kraj. "

load...

-Casey Snedecor

Ako ste pokrenuli na pokretnoj traci u svom životu, da ćete biti u mogućnosti da se odnose na ove misli svaka žena je imala na pokretnoj traci:

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

Dobila sam "Barnyard Dance" On

"Moja firma nudi program boda za završetak naše svakodnevne korake, a domaćin nekoliko izazova tijekom cijele godine. Ovog proljeća, izazov je bio da završi 350.000 korake, a cilj mi je bio da udari 10.000 dnevno. Nekada sam da uzmem korake na moj svakodnevni staze, ali sada kada imam 11 meseci starog kod kuće, ne uvijek imati vremena da se u jednom dnevnom roku, tako da moram da budete kreativni. Dakle, ako nisam pogodio svoj cilj od spavanje moga sina, ja ću otvoriti svoju Barnyard Dance knjizi (Sandra Boynton) i bukvalno će skočiti oko kao životinja-i kas poput Turske, zavrtite sa svinja, ili šepure sa patkom. Moj sin daje najbolje giggles dok radim to, pa ćemo nastavljam dok zglob vibrira ili ću propasti u iscrpljenosti! "

-Staci Wasco

Uzeo sam Stepenice-Diagonally

"Moj rad tim nedavno počeo zdrav mesec dana korak izazov, a moje kandže su odmah. Nekoliko mojih kolega i ja idemo to stvarno ozbiljno, kao što je postavljanje minimalne udaljenosti za gdje možemo ići dobiti ručak kako bi se osiguralo da dobiti ove korake. Mi smo hodati u krugovima u liftu, korača po dok se čeka na ručak, uzmi obavezno sredinom popodneva pauze za kafu, pa čak i hodati dijagonalno uz stepenice da biste dobili nekoliko dodatnih koraka u. Drugi dan sam otišao na pet kilometara staze samo da bih mogao dobiti neke dodatne korake u. Moje optužbe Uber će se ovog mjeseca ide dole sigurno. "

-Annelise Broussard

Rode sam Subway to Nowhere

"Radim u New Yorku Financial District, što je sve u centru grada, tako da ću hodati 20 minuta na ne-najbliža metro, a onda ću uzeti to nije ni blizu mog stana samo da mogu hodati još 20 minuta da se vratim kući. Također sam hodao oko moje sićušne jednosoban stan pogoditi 250 koraka na sat cilj koji će zadržati moj sat iz zuji. "

-Jeanmarie Petersen

Napravio sam Mad crtica za stepenicama

"Jednog dana, zaboravio sam ubaciti moje Fitbit o nakon što je punjenje i nisam shvatio do 11 sam propustio računajući sve mojih koraka jer se budim u 6 ujutro! Znam da zvuči ludo, ali osećam kao što su one koraci ne računaju osim ako ih ja vidim odrazilo na mojoj ruci. Dakle, taj dan, prijavljeni sam još 30 minuta na Stairclimber samo za korake i odlučio napraviti stepenice moju najnoviju cilj. Postala sam u naviku radi se i dolje stepenicama na poslu i da će pokrenuti i niz stepenice na mom podrumu kod kuće prije nego odem u krevet. To je tako zadovoljavajuće vidjeti te brojeve. "

-Kristy Stephens Ammann

Made Extra Izleti u kuhinju-Za Jelly Beans

"Ja ne obično imaju problema da mi korake zahvaljujući radi, ali na ne-run dana Ja ću uzeti dug put da rade ili joge da biste dobili dodatne korake u. Ja skoro nikad ne [javni prijevoz] osim ako ne postoji su obilne kiše i vjetrovi uragana nivou tako da ne mogu garantirati najmanje četiri milje hoda svaki dan. Ali, ako sam stvarno blizu udara moj cilj i ja sam već kući, ja ću hodati do i iz kuhinje nekoliko vremena za još jednu šaku prasak žele bombone ili kašiku sladoleda. Sve u ime ravnoteže, zar ne? "

-Sarah Pardus

Ja iskoristite Klijent poziva

"Ja sam, tako da djevojka-ludi korak brojač. Dakle, kada sam na poslu, ja ću zatvoriti moj ured vrata i da će furiozno korača tamo-amo sa slušalicama na vrijeme klijent poziva da se što više koraka moguće."

-Jenna Tramontana

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Pitajte ova pitanja pre nego što započnete novu vežbu kako biste dobili bolje rezultate

Post Fitnes

7 razloga za pokušaj intervalnog treninga intenziteta

Post Fitnes

Sledeći takmičari u trci za fitness

Post Fitnes

13 najboljih trkačkih cipela možete kupiti u prodaji preko 4. jula vikenda

Post Fitnes

5 razloga zbog kojih vam grudi mogu povrijediti kada pokrenete

Post Fitnes

7 razloga zbog kojih se vaše oružje ne menjaju bez obzira koliko radite

Post Fitnes

Fit Nevesta, treća treća: Plan vežbanja

Post Fitnes

Vidite 4 vrhunske fitness osobe koje se srećno ne slažu sa takozvanim mršavim izazovima

Post Fitnes

Tehničke tehnike gimnazije koje rade

Post Fitnes

Šta se Vaš teretana krije od vas

Post Fitnes

Početni vodič za Backpacking

Post Fitnes

5 Mentalne veštine koje treba da prođete kroz bilo koji trening