8 Treneri Podijelite ONE motivacijski citat koji ih vraća u teretanu | BA.Lamareschale.org

8 Treneri Podijelite ONE motivacijski citat koji ih vraća u teretanu

8 Treneri Podijelite ONE motivacijski citat koji ih vraća u teretanu

"Život počinje na kraju zone udobnosti."

Vi znate da radi nešto čini da se osjećate dobro, ali to je lako zaboraviti da endorfina gorivo nakon treninga blaženstva kada ste umorni, pod stresom, ili jednostavno ne žele da se u teretanu iz bilo kojeg razloga.

Motivacioni mantre-one male fraze li ponoviti na sebe kada vam je potreban udarac može biti upravo ono što vam je potrebno da se i sami idu.

"Mantre su odlični za honovanja unutrašnju motivaciju i pozitivne self-talk", kaže trener snage Baltimore-based Erica Suter, CSCS "Nisu svi će imati savršen dan u teretani, ali ponavlja uzdižući mantru u glavi će vam omogućiti za podešavanje na nešto pozitivno i motivacioni. "

"Za mene, samo mislim o tome kako dobro osećam kada radim nešto, kako to utječe na moje samopouzdanje, kako se to inspiriše moji klijenti kad sam brinuti o sebi, i kako sam postaviti primjer za svoju djecu."

load...

-Harley Pasternak, mr osoba trener koji je radio s Megan Fox, Jennifer Hudson i Khloe Kardashian

Odlazak Khloe Revenge Body Workout ovdje:

"Ljubav, ljubav prema sportu, i entuzijazam su mnogo moćniji i zdrav alata od bijesa i negativne self-talk, tako da se fokusira na dobrotu je najmoćniji izvor energije. Podsjećajući se zašto radim to što radim, 'mojih snova,' mi pomaže da se fokusira na dugoročne nagrada u odnosu na kratkoročne bol ili smetnja. I sjećanje sve ljude koji ne mogu učiniti bilo koji broj vrsta fizičkog treninga radim zbog svojih zdravstvenih problema, trajne povrede ili gubitka života mi daje osjećaj zahvalnosti za kretanje i život koji, kao ljubav, mi puni jedra. "

-Cris Dobrosielski, američki savet za Vježba (ACE) viši konsultant za personalni trening i vlasnik Monumental rezultata

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

"Ova fraza [iz Vanda Scaravelli] me inspiriše da prebace moje perspektive o vježbama i da vidi ljepotu u njoj u svakom trenutku, čak i kada se čini izazov, priznajući i slave činjenicu da sam u stanju da sabran i namjerno potez moje tijelo na načine koji poboljšavaju zdravlje i dobrobit ne samo fizički, već i mentalno, emocionalno i duhovno. "

load...

-Jessica Matthews, MS, viši savjetnik za zdravlje i fitness obrazovanje za ACE, joga edukator, master trener i trener zdravlje

"Ova fraza [od Neale Donald Walsch] me podsjeća da je u cilju da rastu, postali jači, i razvijaju kao ljudsko biće, moram se progura kroz ono što je" ugodno "i stvarno izazov sebe. On služi kao podsjetnik da je potpuno u redu da se ugodno s tim da neugodno jer je to kako možemo poboljšati. Vjerujem kada je u pitanju rad se, prolazi kroz pokrete samo nas vodi do sada, a onda moramo da nastavimo da preuzme nove podvige snage, izazova i ograničenja. Tijelo je tako pametan da se prilagođava trening brzo, tako da nova stimulacija ne samo da će pomoći da transformiraju, ali će ga postaviti za dugoročnu otpornost kao što ste godinama. "

-Erica Suter, trener snage na bazi Baltimore CSCS,

"Ova fraza me inspiriše jer vidim mnogi treneri u industriji koji ne postaviti dobar primjer za svoje klijente. To je ono što osećam je doprinelo mom poslu bio tako uspješan. Biti zdrav uzor za moje osoblje i za moju klijentima je nešto što mi stalno ide i gura me da rade više. "

Mark Langowski, lični trener i autor Eat To nije to za Abs

"Nastavljajući, završivši što sam počeo ili naumio, ja sam bolja osoba. Ja sam zdraviji, ja sam otpornije na bolesti i ozljede, ja sam odsutan manje (kao, nikad), ja sam više pacijenata sa ženom, imam više energije za moju djecu, moje mentalne sposobnosti je bolji, što me drži na tačku na poslu, a ja se bolje. Zapravo, osjećam se super. Ja se sjajno svaki prokleti dan. To je zato što sam inspirisan ostati na istom kursu. A to je zato što je moj mali fraze uhvati me ako počnem suprotno. "

-Gunnar Peterson, CSCS, CPT, osoba trener

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

The Ultimate Grammy Awards Workout Playlist

Post Fitnes

Najbolji nastupi ovog plesa sa sezonom zvezda (Video!)

Post Fitnes

Najbolja jeftina oprema za trening, prema instruktorima za fitness

Post Fitnes

Ljepota podizanja teških težina

Post Fitnes

Ovi 5 jednostavni koraci će vam pomoći da savladate rukavice jednom za sve

Post Fitnes

5 Hamstring vežbe koje će učiniti da želite pokazati off svoje butine

Post Fitnes

Vodič za početnike za penjanje penisa

Post Fitnes

Nedelja 2 Vašeg tjelesnog treninga kroz staze

Post Fitnes

Kako je planinarenje 100 milja pomoglo da mi potpuno pretvorim život

Post Fitnes

Kako znati šta trošiti na treneru

Post Fitnes

5 Burpee varijacije koje će vam omogućiti brži trkač

Post Fitnes

Ova Bodyweight trening iz Emily Skye će iskopati tvoj svijet