8 Neveste podelite jedan trening koji su se zakleli pre venčanja | BA.Lamareschale.org

8 Neveste podelite jedan trening koji su se zakleli pre venčanja

8 Neveste podelite jedan trening koji su se zakleli pre venčanja

"Abs proklet, fleksibilnost i mirno velikog Pilates sesija je bila apsolutno najbolje što sam mogao učiniti za moje tijelo prethodno vjenčanje."

Bilo da ste upravo uključili ili se davi u proizvođača rezervirati, cvetne aranžmane da izabere, a uzorci torta po ukusu (hej, neko mora uraditi), jedna stvar je sigurna: amping svoj fitness rutinu pred veliki dan ne samo o potrazi svoje najbolje, ali osjećaj svoje najbolje za taj veliki walk (ok, amortizera) do oltara.

A uz toliko opcija koje možete izabrati, može se kao jedino teže od pronalaženja savršenog supruga je pronalaženje pre-vjenčanje trening koji će vas ostaviti osjećaj jak.

(Uostalom, #shreddingforthewedding je stvar ovih dana.)

Će vam pomoći da se kloni odluke umora, osam nevjeste dijeliti jedan trening koji je pomogao dobiti svoje endorfine pumpanje u mjesecima i nedjelje prije velikog dana.

Gle:

"Nekada sam da živim u Baton Rouge, gdje sam radio od u lokalnom vlasništvu Yoglates-a (pogodili ste!) Jogu i pilates combo klase koji je bio u vrućem sobi. Nekoliko mojih prijatelja i kolega su bili zaljubljeni u treninge , a oni su dobijali brze rezultate, pa znala sam da moram da probam. Svake nedelje rutinu promijenjen, tako da nikad nije dosadno, a rezultati su bili neosporna. Uvijek sam ostao potpuno obrisao i osjećam se odlično. Ne samo da sam osjetiti prekrasan na moj dan vjenčanja, ali bio sam u mogućnosti da zadrži svoj um u bez stresa mjesto, a ja dugujem mnogo toga da Yoglates. "

load...

-Caitlin P., 27 (Torch masti, dobiti u formi, i izgledati i osjećati se sjajno sa ženskim zdravlja Sve u 18 DVD-u!)

"Moj ABS područje je uvijek bio teško mjesto za mene, i znao sam da samo kardio neće da mi pomogne da postignu rezultate koje želim. Odlučio sam pokušati Alexa Jean Fitness 30 dana Sore na Core trening. To je bilo brzo i efikasno-to mi je samo je potrebno oko 15 minuta, četiri dana u tjednu za završetak svake ABS treninga (i kao i svaka mlada zna, potreban vam sve više vremena za planiranje!). Takođe sam pronašao treninga prijatelj (moja sestra -in-zakon) da uradi treninga sa mnom, koji me je počinio i motivirani. Volio sam treninga toliko da sam ga završio dvaput prije mog vjenčanja! "

-Amber L., 30

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

"Pre-vjenčanje treninga Moja sestra je bila čista Barre, a pošto imamo slične vrste tijela, odlučio sam da ga miniraju kao dobro. Treninga osjetio nevjerovatan i zaista visoke energije. Oni su uvijek uključen do klase, tako da nisam dobio dosadno , i počeo da se viđa rezultate gotovo odmah. Ja se osećala tako osnaženi i spremni za start svaki dan sa guštom, posebno moj dan vjenčanja. "

-Eliza S., 29

Probajte ove vježbe Barre-inspirisan kod kuće:

"Bio sam u potrazi za trening koji bi me izgledati zategnut i osjećati fit za moj dan vjenčanja. Između rade puno radno vrijeme, planiranje vjenčanja, i sve događaje koji su doveli do vjenčanja, sam i želio trening koji će provjeriti off i kardio i snagu za obuku u jednom. Počeo sam da Burn nastavu u San Franciscu, koji kombinuju pilates, kardio i utezi. Volio sam znajući da sam dobila kompletan trening nakon svake klase, i zbog toga što je nastava sami uključeni toliko različitih vježbi, nikad nisam dobio dosadno, što ih je učinilo lako držati u. Tu su i streaming nastava dostupna na web stranici studija, koju sam koristio kada sam putovao da ostane na pravom putu. Nisam mogao biti zadovoljniji rezultate, i dalje se ide na nastavu šest mjeseci nakon vjenčanja. "

load...

-Brittney T., 28

"Prije nego što moje vjenčanje, (toliko da mi je sve bilo ko dobio za svoj rođendan nakon veliki dan je bio vožnje!) Ja sam tonu zamajac. Stvarno sam konkurentan čak i protiv sebe tako sam znao da prati moj napredak i potrebe da se tuku moj najbolji rezultat će biti izuzetno motivirajuće. Prije nego što sam počeo, nisam mislio da ću biti u stanju da gura svoje granice koliko i ja. Na treningu završio da mi veliki poticaj energije i izdržljivosti, i na moje dan vjenčanja i u svom svakodnevnom životu. "

-Dani R., 26

"Prije mog vjenčanja, otišao sam u Studio Barre tri do četiri puta tjedno za nekoliko mjeseci. To je specijalizirani Barre trening klase koja se fokusira na izgradnju osnovne snage, poboljšanje posture i razvoj dugo i lean mišića, kao što su one od plesač. Nakon besplatan suđenje nedelje sam navukao. Klase su uvijek zabavno i izazovno, a vidio sam rezultate brzo-gubitak centimetara, definirane ruke, a podigao plijen, i mršavijim butina. Voleo sam estetske prednosti, ali više od toga ja bio super ponosan sam došao do fitness ciljeve za moje vjenčanje! "

Dženifer C., 38

"Buti joga do kraja! Činjenica da je veliki trening koji kombinira tribal poteze i ples je super zabava za mene. Vi osjećaj oduševljenja, čistoća, i power-plus, kada počnete da vidiš svoju ABS, možete 't stop! takođe sam vezan sa djevojkama u klasi, što je uvijek sjajan način da ostanu na vrhu vašeg fitness ciljeve, pred vjenčanje ili na drugi način. "

-Catherine C., 28

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Šta trebate znati pre nego što pokušate Instagram Star Lude popularne vježbe iz Ante Viktorije

Post Fitnes

7 načina za kupovinu tela za kupaći kostim, počev od sada

Post Fitnes

Najbolja vežba za bolje držanje

Post Fitnes

Playlist koji će vam pomoći da osetite više Zena

Post Fitnes

5 načina da budete brži i sretniji trkač

Post Fitnes

Najbolji slušalice za teretanu

Post Fitnes

7 greške koje možete učiniti u zatvorenom biciklističkoj klasi

Post Fitnes

Nađite Perfect Shoes za vaš trening

Post Fitnes

20 najlepših ženskih slavnih

Post Fitnes

Ovo su 4 najbolje vježbe za osobe koje žele vidjeti ozbiljne rezultate

Post Fitnes

6 načina da biste dobili bolji kardio trening tokom vašeg sledećeg pešačenja

Post Fitnes

5 Joga poza za neverovatno oružje