7 žena Podijeli Kako su vanjski treningi promijenili svoje živote | BA.Lamareschale.org

7 žena Podijeli Kako su vanjski treningi promijenili svoje živote

7 žena Podijeli Kako su vanjski treningi promijenili svoje živote

"Sada, umjesto s ciljem da bude mršav, ja stvarno pokušati da se fokusira na tome da jaka."

Dok teretane imaju svoje prednosti, nema sumnje da je vježbanje izvan je ah-ludi-mazing.

U pregledu studija, istraživači su otkrili da kada osoba su otišli dva šetnje u isto vrijeme ili udaljenost jedan unutra na pokretnoj traci ili oko staze, a drugi na otvorenom-učesnika prijavljenih uživa izvan aktivnost više.

I kada su psihološke testove uzeti nakon toga, postigli su veći u entuzijazam, zadovoljstvo, i samopoštovanje, a niže na napetost, depresija i umor nakon otvorenom treninga.

Drugim riječima, udarajući u prirodi za svoj trening može povećati vaše fizičko i mentalno zdravlje.

Niste sigurni što želite učiniti kada si tamo?

Get inspiriran ovih žena koji su vidjeli svoje živote, tijela i promjena mentalnog zdravlja na bolje zahvaljujući svom otvorenom fitness planove.

(Torch masti, dobiti u formi, i izgledati i osjećati se sjajno sa ženskim zdravlja Sve u 18 DVD-u!)

ALICIA REICH

"Otvoreni treninga, za mene, su više nego samo da radim na kondiciji ili izgubiti neke 'Libby' kako ja volim da opušteno zovem te strašne funti. Naravno, to je tako počelo-: prije oko sedam godina bio sam nesretan, višak kilograma, i imao je vrlo malo samopouzdanja. Tako sam počela da trči kao sredstvo za postizanje cilja. Na kraju, ipak, to se razvila u nešto mnogo više. Umjesto da radi kao brz način da odustane od neželjene težine, uvezivanje moj patike za otvoreni trčanje je sada moje vrijeme za mentalnu brigu o sebi.

load...

"Postoji nešto tako posebno o pokretanju van, osjećaj svježem zraku, i što je najvažnije, osjećaj slobode. Nemojte me pogrešno shvatiti, teretana trening može biti velika, previše nakon svega, dobar znoj Sesh uvek neverovatno nema obzira na to gdje je ali ima nešto tako osnaživanje o gledanju koliko svoje noge može vas odvesti na staze, gubi svoja razmišljanja u svijetu oko vas, i uzimanje mnogo-potreban odmor od digitalnom svijetu.

"To je stvarno zašto sam se zaljubio u sječa milja izvan umjesto na pokretnoj traci. Prošlo je sedam godina otkako sam počinio sam na to, i sad sam dole 120 funti, sam fizički jači, i žive srećnije, više uravnotežen i centriran život. Ostvario sam ciljeve nisam ni pomislio bilo moguće, uključujući i pet maratona i osam polu-maraton. Radujem se moje otvorenom znoj termin sa sobom kao što sam dah u snagu i unutrašnji mir, i izdahnite daleko taj dan stres. "

load...

Ališa Reich, 34, New York, New York

KIMBERLY Behzadi

"U 2016. Bio sam viši na koledžu, kada sam se preselila kući da se prestižnog stažiranja u New Yorku. Izlazio sam vrlo loše raspada i potrebna je promena okoline tako da nisam mogao fokusirati na sebe. U to vrijeme, sam vrhom ljestvice na 210 kilograma i odlučio da je došlo vrijeme da se moje zdravlje ozbiljno. Mislim, ja sam već 22-ako ne sada, kada?

"Počeo sam po programu Weight Watchers i fokusirana na gubitak težine. Nakon što sam izgubio 20 kilograma, odlučio sam znao sam dosta o dobro jesti da bih mogao početi uključuje treninga. Počeo sam radi sa Couch na 5K aplikaciju. Running 15 sekundi bio je doslovno iscrpljujući, ali na kraju radila sam do 5ks, polu-maraton, a prošle godine sam završio moj prvi maraton.

"Moja ljubav trčanja mene na kraju doveo do startne linije od moje prve Spartan Race u ljeto 2017. Moj ujak je radi trke prepreka jela godinama, a on me je ohrabrio da samo se prijavite i pokušajte ga, tako da je upravo ono što sam učinio. To je bio pamti! iskreno mogu reći da ne postoji još jedan otvoreni trening kao da ništa bolje od visokih dobijate od osvajanja doslovnom planine. I dok ja ne mogu biti najbolji-ja obično mogu samo potpune 10 -. 15 od 20 prepreke-ja tack na burpees za one nisam u mogućnosti da savladaju još-ja još uvijek tako ponosan kad god sam ih završiti sam gurnuo moje tijelo da radim stvari nisam mislio bili moguće. Učešće u ovim utrkama potpuno promenio moj pogled na fitness i zdravlje. Sada, umjesto s ciljem da bude mršav, ja stvarno pokušati da se fokusira na tome da jaka. "

-Kimberly Behzadi, 27, Buffalo, New York

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

VICTORIA NIELSEN

"Ja sam trčao van, jer sam bio u srednjoj školi sam imao kratku trčanje ograničenje u 6. Razred, okušao u tome malo nakon završene fakultet, i moj muž me upoznao sa trčanja prije ali nekoliko godina Tek smo počeli planinarenje da ja stvarno zaljubila u ostvarivanju otvorenom. Kad trčim, ja često fokusira na vođenje konzistentan tempom, kada je milja prijavljeni, ili budimo iskreni, šta ću jesti čim sam učinio. Ali, uz planinarenje, ne radi se o mom hodu-to je o putovanju i šta sam u stanju da otkriju dok sam tamo. Nešto kao život. Ima nešto stvarno mirno o to.

"Kao što sam dobio stariji, život je dobio zaposleniji i postaje teže utabamo vremena za sebe. Tako da sam super zahvalan da [moj muž je] u otvorenom previše. Postoji toliko mnogo različitih planinarskih staza u blizini nas Gruzija da je lako pronaći nešto što odgovara na naše raspoloženje. Ako smo zajedno pješačenje, mi smo u stanju provesti kvalitetno vrijeme zajedno, a ne u trci za neke ciljnu liniju. Ako sam sam, ne mogu očistiti glavu i rad kroz bilo koji stres koji me sljedeće. Ponekad, nakon što sam riješiti stvarno težak jagma i stigli do vrha, osećam se kao veliki težina je podigao sa mene, kao što sam ostavio sve negativnosti se na stazi.

"Plus, planinarenje je jedna od najboljih stvari koje možete napraviti vremena za kada putujete. Kad god sam istražuju novi do mene zemlju, uzeti vremena da se opseg out novi trag. To je drugačiji način da zaista istraže moje okruženju i upoznati novo mjesto. A ja ne mogu ni da opišem osjećaj tražim i ne videći ništa osim visokih stabala prošarana suncu virio kroz lišće. To je kao da priroda stavlja na predstavu samo za mene, i to nije nešto što mogu dobiti divlji dalje na pokretnoj traci ili bacanje težine oko u teretani. "

-Victoria Nielsen, 27, Atlanta, Georgia

Ako ste pokrenuli na pokretnoj traci u svom životu, da ćete biti u mogućnosti da se odnose na ove misli svaka žena je imala na pokretnoj traci:

MOLLY RITTERBECK

"Počeo sam biciklizam prije ozbiljno oko dvije i pol godine. Bio sam redovni zatvoreni" pauk ", a ja sam imao malo iskustva bicikl iz takmiči u nekoliko triatlonu, ali nisam stvarno uživati ​​u pogledu solo treninga. Kad sam bio pozvan na biciklizam odmor u Vermont, shvatio sam da da probam a ja sam se zaljubio u grupu jahanje. Proveli smo cijeli dan van na biciklima, istraživanje novih područja, izazov sebe, podržavajući jedni druge, i smiju se puno toga. Ja sam odmah povezao. Kada sam došao kući, tražila sam slične grupe u New Yorku, a sada sam potpuno uronjen u biciklizmu zajednici ovdje.

"Biciklizam je nije tako lako kao bacanje na patike i biti za sat vremena. To je oprema teška sport koji je također prilično vremena, ali nagrada daleko nadmašuju prepreke. Moji omiljeni vožnje su epske vikend avantura u kojoj otkrijete nova mjesta niste ni znali da postoji. Vidio sam neke od najljepših mjesta na sjedište bicikla, a ja sam upoznao neke od najboljih, najljubazniji, najzanimljivije ljude od kojih su mnogi sada neke od mojih najbližim prijateljima.

"Vožnja bicikla mi je promijenio izvana i iznutra. Uprkos Napuštam članstvo teretani, odlučivši da uzmem kardio otvorenom trčanjem ili biciklizam, ja sam u boljoj formi nego ikada. Nisam baš smršala ali definitivno je zamijenio masti sa mišića, a pozitivne promjene primijetio sam u tome kako moje tijelo izgleda i osjeća. Što je još važnije od fizičkih, iako, imam dublji osjećaj unutrašnje snage. Bio sam u nekim nenormalno izazovnim situacijama na biciklu, ali ja ' sam vozio kroz sve njih. A kada to uradite, shvatite da možete dobiti kroz teške stvari u životu, previše. To samo po sebi je neverovatno. "

Moli Ritterbeck, starosti 29, New York, New York

HEIDI SMITH

"Čim je moja mama počela da radim u teretani kad sam bio klinac, postao sam teretanu pacova. Znam da je moj put oko težine, kettlebells i TRX bolje od većine. Ali kad sam otišao na fakultet, ja prestao raditi van i stekao brucoš nivoa 50-i svoju energiju Propao je. Moje raspoloženje oscilirala od ljut i naglasio da tužna i uznemirena. Uprkos teretani uvijek kao drugi dom za mene, postalo je sve teže i teže da se motivirati da stignemo tamo. Rad uskoro postala naporno, a ja sam imao toliko krivice preko mog regresija koju sam dao ga svi zajedno.

"Na kraju, samo sam znao da u teretanu nije rezanje ga i počeo da traži alternativne načine da dobijem groove leđa. Okrenuo sam se da joga za poravnanje tijelo-um-duša, i pronašao mir za nekoliko godina kroz to. Onda sam preselio iz New York City u Connecticutu, gdje sam mogao biti bliže prirodi rada u unutrašnjosti na posao stolom su me zaista cijenim vikenda kad mogu planinariti, bicikl, i ski, i ja žudio više od toga. Tako sam počeo raditi za sportove na otvorenom prodavnicu, gdje su svi moji kolege su žrtve da se na otvorenom, čak i masti biciklizam kroz snijeg na posao. Pratila sam odijelo i kupio dva para skija i cestovni bicikl u mojoj prvoj godini na poslu. I shvatio da je novi nivo strasti za sport i prirodu čekaju da budu otkrivena.

"Istraživanje sve ove različite aktivnosti-brdski biciklizam, staza trčanje, i planinarenje, da spomenemo samo nekoliko-made da shvatim da otvoreni treninzi nisu zapravo o konkurenciji ili pokušavaju izgubiti na težini. Oni su o tome najviše zabave, osvajanje svoje strahove, i preuzimanje rizika. Nalet adrenalina osećam dok tkanje svoj put kroz ski staza je kao ništa sam ikada iskusio u teretani. Spokoj koji juri više od mene kad sam kajakom preko jezera čini da se osećam u mir sa sobom. I napetost koja pulsira kroz mišiće kao Vozim se na rocky mountain me ostavi zahvalan što imam tijelo dovoljno jaka da to učine. U suštini, izlazi iz teretane su moji treninzi o gurajući sebe na nove visine i grli izazov divljine. Sve to, zajedno sa svježeg zraka i prekrasnim znamenitostima, je nešto što jednostavno ne može pobijediti. "

-Heidi Smith, 26, Wilton, Connecticut

STEPHANIE SWEENEY

"Ja sam na skijanje, jer nisam mogao hodati-moji roditelji su opsjednuti sportom, tako da sam imao sreće da se u to u vrlo mladoj dobi. Kada sam završio koledž u državi New York, znao sam da želim da to dio mog svakodnevnog života. Tako da je pucao i primijeniti za marketing posao u Copper Mountain u Koloradu. Sleteo sam ga i tri tjedna kasnije sam bio u Koloradu života i disanja načina života. Pet godina kasnije, volim to koliko i ja kada sam prvi put došao.

"Za mene, skijanje nije samo o tome da na tradicionalan trening-pruža mnogo više od toga. Ti si na otvorenom disanje na svježem zraku i bore nepoznate elemente (kao što su neočekivane vjetar ili čak iznenađenje snježnih padavina), a ti koristiti mišiće koje vjerojatno ne bi inače (to mi daje solidan bočnog trening svaki put sam se). Plus, mogu da uživaju na snijegu izvan čineći snjegovi i imaju snowball borbi. I mentalno, skijanje je moj utočište. Oko ovdje mi to zovemo 'soul food' jer osvježava um i oslobađa stresa možete biti osjećaj. Kada je samo ja i planine, a snijeg pada tiho oko mene dok sam suknja kroz drveće, ima nešto nevjerojatno miran i restorativne se to dogodi-ne postoji ništa što nikada ne može zamijeniti. "

-Stephanie Sweeney, 28, Frisco, Colorado

AMANDA Dombroski

"Počeo sam trag trčanje kad je moj muž i ja se preselio u blizini zemlja sačuva. Željeli smo da damo novousvojenih, vrlo energičan pas priliku da slobodno trči, a bilo je tonu staza za nas za istraživanje u okruženju. Doduše ipak, ja poznat po ne baš radim ništa što uključuje puno rizika. Trail trčanje je bio prilično veliki korak za mene-li iskreno nikad se ne zna šta bi se moglo dogoditi kada ste bore preko stabla korijene, kroz lišće, a oko stalno navijanje staza. Dakle, ja stvarno nisam očekivao da ga vole koliko i ja radim!

"Tokom godina, ima, ruke dolje, postati moj omiljeno mjesto i način da se ostvare. To je mirnije mesto za razgovor i mislim da nam omogućava da istražimo beskrajne područja i drveće nas štite od nepredvidive New England vremenu (što je mnogo bolje nego biti na otvorenom asfaltirane ceste!). Pored toga, osporava moje manje grupe mišića, poboljšava ravnotežu, i mentalno mi stalno zauzet, kao što sam izvrdati stijene i korijene ili pregazi snijeg. Za mene, to je mnogo zanimljivije od road trčanje ili divlji dalje na pokretnoj traci. Dobivanje na otvorenom su me naučili da treninzi mogu biti jednako mentalno stimulativne jer su fizički, a to je preneseno u ostatak svog života. I više fokusiraju, imam više energije, i osećam više kreativan. Nisam siguran da ništa osim trčanja mogao uputio nešto tako moćno. "

-Amanda Dombroski, 26, Guilford, Connecticut

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Da, ova mama se prilagodi svojim blizankama kao tikve

Post Fitnes

Bol dok trening - šta sada?

Post Fitnes

7 načina za trening balansne jačine i Cardio

Post Fitnes

Olimpijci dele svoj najbolji savjet

Post Fitnes

5 Saveti za trčanje u toploti

Post Fitnes

The 13 Best Fitness Lessons iz 2018

Post Fitnes

10 Stvarno sjajni razlozi za izlazak koji nemaju šta da rade kako izgledate

Post Fitnes

Zašto ne možete freakin balans

Post Fitnes

10 Best Fitness Foods Za žene

Post Fitnes

Paradajz gladi: kalorije sagorele po kalorijama

Post Fitnes

Ispovesti Trainer: najbolji uspjeh za uspjeh

Post Fitnes

Da li ste zaista spremni da se prijavite za tu trku? Kako znati za sigurno