7 načina da se vratite nazad u brzinu kada osećate nultu motivaciju za rad | BA.Lamareschale.org

7 načina da se vratite nazad u brzinu kada osećate nultu motivaciju za rad

7 načina da se vratite nazad u brzinu kada osećate nultu motivaciju za rad

Kako zadržati lijenost, burnout, i zaboravljeni patike iz koje stoje na putu vašeg treninga.

Fitnes

7 načina da se dupe natrag u brzini kad si Zero motivacije za rad Out

Kako zadržati lijenost, burnout, i zaboravljeni patike iz koje stoje na putu vašeg treninga.

Da li ste dobili treninga izgaranja ili se osjećaju poraženi nakon nedostaju vrijedan vremena teretana nedeljno tokom odmora, to može biti teško trgnuti iz vašeg bez treninga komi.

Ali evo u čemu je stvar: Potrebno je da se vrati na to prije nego što počnete dobija na težini, gubi snagu, ili se potpuno obeshrabreni.

Da ti me ne postavljen u svojim znojem-free načina, pitali smo vrhunski treneri šta da rade kad vam je (stvarno) jednostavno ne žele da rade van.

Put Ostalo In Charge

Jedan od razloga zašto treneri su toliko efikasan je zato što te držim odgovornim da ga na sastanak, kaže John Romaniello, vlasnik RomanFitnessSystems.com.

Čak i ako nemate trener, možete ostati na odgovornost postavljanjem prijatelja, člana obitelji, ili značajne druge da se držite vašeg treninga.

Romaniello predlaže da im se pomogne da pratite propuštenim znoja sesija, postavite posljedice ako ti nedostaje previše, i nude nagrade, ako bi se na sve njih.

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

Početi sa jednostavnim promjene

Pokretanje novog navika može biti tako lako kao ugađati jedno ponašanje, kaže lični trener Rachel Cosgrove, tvorac zdravlje žena Spartacus 4.0 Fitnes u žensko zdravlje Personal Trainer alat pretplate.

load...

To znači da možete početi da amp svoj pogon da rade od samo uzimanjem nedeljni jogu ili izvršenja da hodaju ili biciklom na posao nekoliko dana u tjednu.

Kada te radnje pretvaraju u navike, a vi shvatite kako super im da se osjećate, vi ćete biti inspirisani da uđu u konzistentan rutinu vježbi da se držite čak i kada se ne osjećate kao da kaže Cosgrove.

load...

VIŠE:

Fitnes Motivacija: Nema više izgovora!

Use Your Shoes

Prvi motivirani da biste dobili svoj znoj na može biti jednostavno kao stavljanje na cipele, kaže Michelle Lovitt, trener osoba i Asics Americi kondicioni trener.

Ona preporučuje držeći svoj vjerni udaraca negdje gdje ih često, kao što je vaš krevet ili stol u uredu, tako da oni služe kao podsjetnik treninga planova.

Jednom kad pop cipele, glava van za najmanje pet minuta, kaže ona.

Kada je do tog vremena, velike su šanse da ćete vjerojatno misle: "Pa, ja sam već počeo raditi out, tako da sam mogao i nastavi."

Osim toga, ako su ti cipele sa sobom kao trening podsjetnik, nećete moći više koristiti "Zaboravio sam cipele" izgovor.

Postavio cilj zasnovanih na učinku

Ti si veće šanse da postignu fitness cilj ako se zasniva na nešto fizički koje želite ostvariti, kao radi chinup ili radi osam minuta mile, kaže Toni Gentilcore, overena lični trener i snagu i specijalista uređaj, i ko -founder od Cressey Nastup u Hudson, Massachusetts.

I ispostavilo se, nema boljeg trenutka za postavljanje cilja zasnovana na učinku od kada motivacija tenk radi na dim, kaže on.

"Smatram da ako neko ima konkretan razlog da rade, oni su uzbuđeni da trenira za to na prvom mjestu i držati rade ka tom cilju."

Dobiti dobar uticaj

Ponekad pronalaženje volju da rade nešto je samo pitanje što je u teretanu.

U tom slučaju, to je pametna ideja da označite zajedno sa prijateljem koji je već u naviku redovito događa (znate onaj), kaže vlasnik Mike Boyle Mike Boyle Strength and Conditioning u Woburn, Massachusetts.

Samo zapamtite: Iako je sjajno da koristite svoj prijatelja da se dupe u teretanu, važno je da ne bazirate trening s njega ili nju da vas stavlja u opasnost od povrede, kaže Boyle.

VIŠE:

Find Your Motivacija za Get Fit

Ease Povratak u svoju rutinu

Skakanje nazad u raspored treninga ste radili prije nego što ste otišli na pauzu mogli poslati pravo tamo gde si sada, to jest, potpuno spaljena, kaže Nick Rodocoy, trener u New Yorku.

Umjesto toga, kaže on gradi tamo gdje ste stali.

Na primjer, ako ste radili od pet dana u tjednu, obavezuju da idem u teretanu dva ili tri puta za prvu nedelju.

Tada, budite sigurni da se to na tri ili četiri puta naredne sedmice i tako dalje dok se ne vratis na pravi put, kaže Rodocoy.

Koristeći ovu metodu te drži od osećaju prezasićeni idejom znojenja ga pet dana u tjednu kad ste prvi put skočiti nazad.

Pogledajte Vaš Workout kao Play

Ako se užasavala pomisao na penjanje na pokretnoj traci i divlji kroz 30 minuta trčanja, iskušava se u radio aktivnost koja čini rad kroz ishod, a ne akcije, kaže David Jack, fitness stručnjak i certificirani specijalist kondicioni.

Ono što on znači: Radeći aktivnosti da ćete uživati, kao što su tenis, planinarenje, ili odlazak na dugo, brza šetnja, da ćete dobiti neke od cirkulacije krvi i endorfina koristi od vježbanja, što može pomoći motivirati da kasnije učiniti više aktivnosti o.

I dok fizičke aktivnosti koje volim da možda neće vam dati isti koristi od vaše tipične teretana rutinu srce lupa, oni su mnogo bolje nego raditi ništa, kaže on.

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Ovaj trening će vas spremiti za spartansku trku

Post Fitnes

Šta sam naučio da trčim dva maratona nazad na pozadinu

Post Fitnes

Ovo je plan vežbanja promena igre ako pokušavate da izgradite izdržljivost

Post Fitnes

Tačno kako Kate Upton radi kako bi se oslobodila i snažna

Post Fitnes

Tehnologija trčanja koja može smanjiti rizik od povreda

Post Fitnes

7 legitimni razlogi za učitavanje dijela vašeg treninga rutine

Post Fitnes

6 Treneri omiljeni trening se kreće za jaču, lišljivu

Post Fitnes

Saveti od Olimpijade Natasha Hastings

Post Fitnes

Da li radi bolje nego parovi? Eksperti teže

Post Fitnes

6 Očekivanja Race Race vs Šta stvarno ide dole

Post Fitnes

8 stvari koje nikada ne treba nositi u teretani

Post Fitnes

Podloga za jogu za polustrukture