5 razloga zbog kojih se Vaša vrata ne menjaju bez problema Koliko treninga imate | BA.Lamareschale.org

5 razloga zbog kojih se Vaša vrata ne menjaju bez problema Koliko treninga imate

5 razloga zbog kojih se Vaša vrata ne menjaju bez problema Koliko treninga imate

Plus Pro Savjeti za dovođenje seksi leđa.

Provodite dana stenjao dalje u teretani svake sedmice, pa ipak leđa nije baš tako jak kao što želite da bude.

WTF se dešava?

Ne tako sretan za nas dame, leđa su jedan od najtežih dijelova našeg tijela da transformiše zahvaljujući malo nešto što se zove genetika:

"Teško je za žene da vidi rezultate pri pokušaju da ton svoje gornje leđa, jer mnoge žene prirodno skladištenje masti u organizmu postoje", kaže Josh Kernen, DTP, CSCS, suvlasnik Bridgetown fizikalnu terapiju i obuku Studio.

Ali, ako se osjećate kao svoj pokušaja da se zezaš vaše zadnje se nikud ne vodi, to je vjerojatno da gadno trikove majke prirode nisu samo stvar u igri.

Evo pet različitih prepreka koje bi mogle biti busting leđa treninga, plus neki pro savete koji će vam pomoći da eksplodira odmah pored njih.

Ako ne razumiju mišiće koji dolaze zajedno da se formira svoj zadnjicu, onda kako možete znati što vježbe će vam dati željene rezultate?

Učenje gdje su glavne mišiće leđa i kako ih efikasno cilj je prvi korak ka što ih ističu.

Upoznajte se sa svojim trapez (zamke), zadnje deltoide (mišiće), latissimus dorsi (lat), i erector spinae (erektori) za čitavu-nazad treninga.

"Jedan od razloga razvoj mišića može biti teško je da su mnogi ljudi rade samo određenom području leđa i ostavili još jedan, možda i manje, površina koja pomaže u formi i funkciji", kaže Cris Dobrosielski, CSCS, glasnogovornik američkog Vijeća o Vježba i vlasnik Monumental Rezultati u San Diegu.

load...

"Biti sigurni da sadrži barem jedan postupak za svaku od regija na redovnoj osnovi će osigurati uravnotežen simetriju i lijepu oblik."

Čvrsto na vrijeme?

Ovo brzaka trening će vam pomoći da ubacim neke vježbe:

Provjera sebe u ogledalu je odličan način da zadrži svoj oblik pod kontrolom ili da vizuelno pratite svoj napredak fitness.

Međutim, isto tako vas stavlja u naviku samo honovanja u na mišiće možete vidjeti.

Budući da je nemoguće da pazim na ono što se događa iza vas kad ste ostvarili svoje nazad, lako je zanemariti to područje u potpunosti.

"Dok klupa preše, rame preše, a kovrče su svi dobri vježbe, oni su i dalje u fokusu mnogih rutina dok zadnjeg gornjeg i donjeg vježbe tijelo se rade minimalno ili nepotpuno", kaže Dobrosielski.

load...

"To se može ispraviti namjerno posvetili vremena u svoju rutinu da udari na specifične mišiće tog područja."

Dakle, sljedeći put kada se nađete u teretani, ne toliko umotana u ćete saviti svoj ABS i ruke koje ste zaboravili da utabamo malo vremena za vaša leđa.

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

Kada provodite svaki dan nagnut nad stolom na poslu, mišići u leđima postepeno se protežu i prilagoditi se sjedi u zakrivljenom, neprirodan položaj.

Na kraju vaše loše držanje postaje druga priroda, na mjestu gdje sjedi uspravno i održavanje pravilnog oblika može izgledati kao težak posao.

Kada se ovo prenosi u svoj fitness rutinu, ne samo vi ometati pravilno izvršavanje treninga rutinu i dobiti rezultate, to može te povrijediti.

"Kada vaše tijelo počinje da umor tokom vježbanja, važno je da zadrži pravilan oblik i ciljaju na mišiće želite da umor", kaže Kernen.

"Ako vaš oblik mijenja u sredini vježbe, nećete biti u mogućnosti da u potpunosti iscrpljuje mišića, a možete mijenjati svoj oblik dovoljno da stavi sebe u rizik od ozljeda."

Da pomogne osloboditi neke od napetosti u leđima i vratu uzrokovane loše držanje i olakšavaju zadržati svoj oblik, pokušajte se proteže leđa prije nego ronjenje u vježbu.

"Ležeći na pjena valjak sa kaktusa ruke da se otvori mišiće grudi je odlična ideja", kaže celeb lični trener Monica Nelson.

Leže sa pjenom valjak postavljen neposredno uz liniju kičme i držati koljena savijena i noge na zemlji.

Sa rukama u kaktus položaju, široko raširenim s dlanovima okrenutim gore, pokret ruke gore i dolje kao snijeg anđeo i zaustaviti kada se naći mjesto gdje ruke osjećati kao da žele da padne.

Opustite se i disati u uske mišića.

"Stavljanje tenisku lopticu o zid i trljanje bilo kakve čvorova u zamku mišića je također odličan način za razbijanje ramena napetost. Masaže su također odlično ako možete dobiti jedan barem jednom mjesečno."

Ako i dalje imate problema održavanje vaše držanje tijekom treninga, navede pomoć osobnog trenera koji mogu raditi s vama jedan-na-jedan kako bi dobili poteza maženju.

"Light težine ne graditi mišić u normalan, zdrav pojedinac", kaže Abby Bales, DTP, CSCS, Spear fizikalnu terapiju u New Yorku.

"Žene su toliko plaše glomaznost se da izbjegavaju dizanje tegova više od tri kilograma. Nauka nam govori da je u cilju izgradnje mišića i ton, moramo osporiti naše mišiće na određeni broj serija i ponavljanja, ovisno o tome što naši ciljevi su. "

Popravaka: "Lift dovoljno veliku težinu da umor nakon osam do 12 ponavljanja", kaže Kernen.

"Ponovite to za dvije do tri serije po vježbi. Ako ste u postizanju pravi nivo umora uz malo odmora između setova, nećete biti u mogućnosti da se postigne isti broj ponavljanja na setu dva ili tri da ste u drugom setu jednom. Ćete postepeno postići manje ponavljanja svakom setu ako zaista postizanje zamor mišića. "

"Doing istu vježbe iznova i iznova, na istu težinu, će dati iste rezultate", kaže Bales.

"Promjena vježbe se nudi različite muskulature biti primarni i sekundarni, nudi najbolju šansu za dobro zaokružen pristup i izgled i snagu."

Da bi neki topline sa što više mišića u leđima moguće, prebaciti svoje navike na redovnoj osnovi.

"Na poleđini radi u više uglova tokom normalnih dnevnih aktivnosti, tako da vježba rutinu treba da radi leđa u različitim uglovima, kao i", kaže Kernen.

"Postoje stotine leđa vježbe. Držite svoju rutinu zanimljiv i funkcionalan češće mijenja ga."

Ako bi ove prilagodbe treninga režima i onih koji definišu linije tek će se pojaviti na leđima, ne tuku se.

"Istraživanje nam govori da se to izgradi mišićnu masu i povećanje tonicity, morate ostvariti tri do pet dana nedeljno šest do osam tjedana samo za izgradnju mišića memorije i osjećati jači", kaže Bales.

"Da bi izgradili pravu snagu, potrebno je više kao tri mjeseca. Za održavanje snage, isti ili povećani intenzitet vježbanja mora biti lijep do četiri dana u sedmici."

Strpljenje, skakavac.

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

Preuzmite Peek Behind-the-Scene na ženskom Svetskom prvenstvu

Post Fitnes

Najbolji tenkovi i jakne za vaš trening

Post Fitnes

4 Nove vrste kampova koje ćete zapravo htjeti pokusati

Post Fitnes

Amazon ima neke od ubica crnog petka na kućnoj teretnoj opremi

Post Fitnes

Ovaj Barre Routine je kardio i snažna vežbanje Sve je uvučeno u jedno

Post Fitnes

Kako saznati ako radite pogrešno vežbanje

Post Fitnes

Šta su aminokiseline dodatke - i da li će zaista poboljšati vaše vežbanje?

Post Fitnes

Najbolji nastupi ovog plesa sa sezonom zvezda (Video!)

Post Fitnes

Kako je Alexandra Daddario Baywatch prvi put u životu

Post Fitnes

Exact Circuit trening Alexandra Daddario je napravila Baywatch Fit

Post Fitnes

6 grešaka koje možete učiniti u klupi za pokretanje kampa

Post Fitnes

Tačno šta jesti nedelju do 10-K