25 Tweaks za učvršćivanje snage koje će vam pružiti REZULTATI | BA.Lamareschale.org

25 Tweaks za učvršćivanje snage koje će vam pružiti REZULTATI

25 Tweaks za učvršćivanje snage koje će vam pružiti REZULTATI

Ponekad najmanja promjena čine najveća razlika.

Možete pogoditi u teretanu i raditi biceps kovrče i triceps kick-leđa dok ruke mole za milost.

Ali je obrazac #flawless?

Je svoj fokus na stvar?

I da li na umu da diše?

Trening snage je super-iznijansiran prakse, a ponekad čak i najmanji tweaks-poput pravilno postavljen udah-može u potpunosti promijeniti rezultate ćete dobiti.

Bilo da želite izgraditi snage, poboljšanje tonusa mišića, ili baklja kalorija, ove male promjene će napraviti veliku razliku.

"Oblik je beskrajno važniji od pokupiti teži težine. Izaberite jednostavan težina u prvom i dobiti formu desno, onda se u težini od tamo."

Majk Riccardi, PT, DTP, fizioterapeut na Finish Line fizikalnu terapiju u New Yorku

"Idi teška kad mrtvo dizanje. Češće nego ne, vidim ljude pokupiti bučice koji su previše svjetlo za mrtvo i, s druge strane, ne dobiju toliko od mišićne ili metabolički odgovor, jer oni ne povećava intenzitet bušilice dovoljno. Ako radite sa previše zapali težine, verovatno ćete biti u iskušenju da se poveća tempo i pokrenuti rizik od ozljeda. Ponekad otpor je pomoć. "

-Rebecca Kennedy, trener na Barry je Bootcamp

Možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

"Za savršene daske, mislim da izvan vaše jezgre. Vaš gluteuse i četvorki treba angažovati kao dobro. Flex ih kad počinje da bledi da traje malo duže u toj savršenoj poziciji."

-Chris Mosier, Nacionalna akademija za medicinu sporta lični specijalista trenera i poboljšanje performansi

Saznajte kako nadograditi svoj dasaka igre za neke lude osnovne snage:

"Uvijek započeti treninga nogu s aktivacijom vježbe kao preklop i mostova. To će pomoći aktivirati svoj gluteus, poboljšavajući svoju snagu i efikasnost."

-Entoni Baugh, Nacionalne akademije sportske medicine osobnog trenera, radi trenera, a trener na Nezavisni Trening Spot u New Yorku

"Obratite pažnju na ruku plasman u sklekova. To može biti mnogo lakše ih da rade sa svojim rukama i laktovima u stranu, ali ako bi ruke bliže vaše tijelo tako da su vam ruke odmah ispod ramena i laktove ostati uz vas, radite dva dobra stvari:. Bolje angažovanje tricepsa i stavljanje vaše ramenog zgloba u boljoj poziciji ćete smanjiti stres na zajedničkom i rizik od razvoja impingement-ovo je posebno važno ako imate istorija ramena bol. Osim toga, to će pomoći svojim rukama postaju još zategnut. "

load...

-Emmi Aguillard, fizioterapeut na Finish Line fizikalnu terapiju u New Yorku

"Pokušaj da se ugrade pokretima masa za veću efikasnost, kao kombinujući sa jednom nogom mrtvo dizanje sa biceps pregib da ospori gluteuse, zadnju ložu, jezgra, i biceps, a također poboljšava ravnotežu."

load...

-Jenn Seracuse, direktor pilatesa na FLEX Studios

"Važno je da se ojača kroz cijeli niz zajednički je kretanja. Na primjer, kada radi sklekove, pokušajte za početak u 'up' poziciju uz blagi zavoj u laktovima i napraviti 'dole' položaj imaju nadlaktice paralelno sa podu. "

-Riccardi

"Zamjenski tegovi za bendove otpor tokom narednih treninga. Otpor bendovi pružaju konstantnu napetost u mišićima da pomogne izolirati i tonira mišiće."

-Taylor Gainor, suosnivač LIT Način (Pokušajte s ovim otpor cijevi podesiv od zdravlje žena Boutique!)

"Kada radite naprijed lunge, pokušati zadržati svoju težinu kroz petu na prednjoj nozi i sjesti kukove nazad kao da posežu za stolicu iza sebe. To će produžiti gluteusa i da se osjećate više nategnuto u njemu. Veći potezu, to je veća opterećenja na tkiva i jača ćeš dobiti. "

-Brynn Fessette, fizioterapeut na Finish Line fizikalnu terapiju

"Imajte na umu da je jednako važno-a ponekad važnije-kao što se kreće, tako voditi računa o svojim jezgra i drugi stabilizatori tokom svake vježbe da bi pokret kao funkcionalne i zdrav moguće ono što se ne kreće."

-Seracuse

"Vježbe bi trebalo biti teško, nije bolna. Ako se osećate bol, imaju nekoga provjerite obrazac ili smanjenje težine."

-Riccardi

"Promijenite brojeve. Ne podižite u istom obrascu svaki dan. Mijenjanje svoj tempo će vam dati bolje rezultate. Umjesto da se to dva dva (dva sekundi do dvije sekunde dolje) lift, prebacite se na dvije četiri do ospori mišiće na drugačiji način. "

-Mosier

"Postoji dugačak spisak kada je u pitanju pravilan dizanju forme, ali ove tri stvari su najvažnije:. Ravna leđa, prsa prema bedrima, bokovima pokretanje pokret"

-Kennedy

Pogledajte ovaj video da biste saznali najsigurnije, najefikasniji način za mrtvo dizanje:

"Odlučite šta ciljeve snaga su i pokupiti svoj set i raspon ponavljanja na osnovu toga. Tradicionalno, da steknu moć, vježbe treba biti veći težine i niže u ponavljanja. Za hipertrofiju mišića, to je umjereniji raspona težine i ponavljanja. Za izdržljivost , to je manje težine i veće ponavljanja. "

-Riccardi (Slim, Seksi, Jake Workout DVD je brz, fleksibilan treninga ste čekali!)

"Ne zaboravi mobilnost. Ako se bore sa snagom ili s posebnim lift, može biti da je vaš opseg pokreta treba rada. Pjena roll gornji leđa, lats, i grudi jednom tjedno kako bi održavao podatnom opseg kretanja biste poboljšali trening snage. "

-Mosier

"Povežite disanje na svoje pokrete. A dobro opće pravilo je da izdahnite na" posao ", tako da je u zračnom rame za novinare, na primjer, pri izdisaju bi se dogodilo kao što proširiti ruke iznad glave i udisati kao što savijati lakat dole ".

-Seracuse

"Ali ne zaboravite da je posla koji treba obaviti u oba smjera! Tako bi ekscentrične kontrakcije-ili produženje mišića jednako važno kao koncentrični kontrakcije, kada se mišić skraćuje. Nemojte samo padne na oslobađanje pokreta. "

-Seracuse

"Mislite! Što više obratiti pažnju na i fokusirati se na mišiće vi zapošljavanje izvršiti bez obzira na kretanje pokušavate, više ćete osjetiti ih pucaju. Fokus za veći isplatu."

-Kennedy

"Igrajte se sa raznolik raspon pokreta i tempa. Tokom triceps mita, na primjer, da osam do 10 polako sa kompletnim asortimanom, a zatim osam do 10 pola-klasa, idući od 90 stepeni pravo, a zatim držite ravno i rade male, brže mikro-bend prese. Miješanje to pomaže u jačanju mišića na različite načine. "

-Seracuse

"Izometrijsko vježbe su svojim prijateljem. Većina ljudi savijanja i istezanja svoje ruke tokom biceps pregib ili njihovih nogu tokom čučnja. Sljedeći put, pokušaj zaustavljanja na pola kroz svoj rep i na tom položaju 20 do 30 sekundi."

-Baugh

"Kada radite čučnjeve, pratiti kolena preko srednje prste umjesto puštajući ih pokloniti ili kopču u. Vi ćete spriječiti ozljede i dobiti više od svog čučnjeve ciljajući gluteuse."

-Kennedy

"Za bolje držanje i postaviti pred dizanje tegova, razmislite o stavljajući svoj lopatice u suprotnom zadnjem džepu. Ovo je vizualni podsjetnik vuče ramena natrag i dolje za, i to je savršeno držanje za početak vaše kretanje."

-Mosier

"Rad s ogledalom. Znanje je moć, tako da stvarno gledajući kako se kreće je važno. Ne morate obučeni oči profesionalnog da vidi da li kolena su unutra padaju na čučanj ili su vam ramena skroz gore u ušima u potisak iznad glave. "

-Seracuse

"Ako pokušavate povećati snagu, početi sa spoj vježbe prvi. Compound vježbe raditi više od jedne mišićne grupe u isto vrijeme i spali najviše kalorija."

-Gainor

"Pick plan i držite ga se. Postoje stotine planova tamo-odabrati jednu i pokušajte ga za šest tjedana. Onda, ako vam dosadi ili želite nešto novo, pronaći novi plan i ponovite."

-Riccardi

load...

Povezane vijesti


Post Fitnes

3 Joga predstavlja da verovatno radite pogrešno

Post Fitnes

6 načina za toniranje vašeg dupeta bez radnje jedne grupe

Post Fitnes

14 stvari koje djevojke rade, ali nikad neće priznati

Post Fitnes

Kako je Jillian Michaels postala ikona u Fitness World

Post Fitnes

7 Super-impresivne žene Podijelite ono što rade pre 8 sati da biste ostali u skladu

Post Fitnes

6 Saveti za poboljšanje vaše mentalne žilavosti

Post Fitnes

Kako se pripremiti za biciklistički deo triatlona

Post Fitnes

5 načina Scuba Diving radi vaše telo svuda

Post Fitnes

Upitali smo 4 trenera za sve popularne tajne koje ne želite da znate

Post Fitnes

Vježba od 15 minuta koja eksplodira masti od glave do pete

Post Fitnes

Počeo sam je hraniti 600 više kalorija dnevno i potpuno mi je promenio svoje telo

Post Fitnes

Razlog zbog kojeg je ova žena skoro izgubila članstvo na terenu će vas odugovlačiti